LONDON Zimski kurs engleskog jezika

Oxford International English School, London Greenwich, Greenwich High Road, London, UK

LONDON Plus - Epsom College

Epsom College, College Road, Epsom, UK

LONDON Plus - Brunel University

Brunel University London, Kingston Lane, London, Uxbridge, UK

MICKLEHAM, Samiad - Box Hill School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

FRANKFURT Sprachcaffe

Sprachcaffe Language School Frankfurt, Gartenstraße, Frankfurt am Main, Germany

BRAUNVALD - zimski ski i snoubord kamp

ADRENALIN BRAUNWALD, Alpinaweg, Glarus Süd, Switzerland

LONDON Embassy Summer, South Bank

London South Bank University, Borough Road, London, UK

PARIZ Alpadia, Passy

La Salle - Passy Buzenval, Avenue Otis Mygatt, Rueil-Malmaison, France

LARNAKA, Bayswater Summer

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla

KEMBRIDŽ Embassy Summer, Abbey College

Abbey College Cambridge, Purbeck Road, Cambridge, UK

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Embassy Summer, Long Island University

Long Island University Brooklyn, University Plaza, Brooklyn, NY, USA

ST PAUL'S BAY, Embassy Summer Malta

Bella Vista Hotel Malta, Saint Paul's Bay, Malta

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Plus, California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

PGL - Marchants Hill

PGL Marchants Hill, Tilford Road, Beacon Hill, Hindhead, UK

Letnji kamp engleskog u Londonu sa celodnevnim izletima

LONDON Plus - Brunel University

Cena: 2150 £

Cenovnik

Brunel University London, Kingston Lane, London, Uxbridge, UK

Letnji kamp u Londonu sa pratnjom na Brunel University. Velika prednost ove letnje škole je odlična organizacija nastave, koja se pohađa samo danima kada nema obilazaka. Celodnevni izleti su najbolji način da se učenici upoznaju sa destinacijom koju posećuju.

 

Škola

Plus - Brunel University

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 10-18* godina

Termin programa: 23.07-06.08.2023.

Brunel University se nalazi u zapadnom Londonu u naselju Uxbridge (Aksbridž). Ovo je mirno naselje, stanovnici žive uglavnom u kućama sa baštama, centar naselja pruža zanimljive sadržaje za razonodu i šoping i odlično je povezan sa centrom Londona sa dve metro linije.

Kampus univerziteta je veoma moderan i prostran, na pešačkoj udaljenosti nalaze smeštajni kapaciteti, nastavna zgrada sa učionicama, kantine, kafei (Starbucks i Subway), mali super market, sportski tereni na otvorenom i sportske hale. Veliki broj zelenih površina čine da kampus izgleda kao mali grad. Učenici imaju sigurnu, modernu i podsticajnu sredinu za učenje i druženje.

Velika prednost ove letnje škole je odlična organizacija nastave, koja se pohađa samo danima kada nema obilazaka. Učenici imaju nastavu u jednom delu dana ili podeljenu u dve smene sa pauzom za ručak i odmor, a nakon nastave je slobodno vreme za druženje sa učenicima iz drugih zemalja, organizovane sportske aktivnosti i ostale vannastavne aktivnosti na kampusu. Sastavni deo učenja su i večernja druženja (kvizovi, gledanje filmova, žurke, društvene igre).

Letnji kamp Londonu sa pratnjom

Destinacija

London

London je metropola koja se prostire na površini od 1572 km2, sa 9 miliona stanovnika koji govore 300 jezika, a godišnje ga poseti 65 miliona turista. Ali London je mnogo više od sume najpoznatijih znamenitosti. Iako su spoljne granice grada i centralne istorijske znamenitosti jasno definisane, unutrašnja struktura Londona je sastavljena od naselja koji funkcionišu kao zasebne celine, sa svojim posebnim karakteristikama.

Nastava

Standardni program engleskog jezika sa 30h nastave tokom dve nedelje, za polaznike svih nivoa znanja, u internacionalnim grupama od prosečno 15 polaznika. Časovi su interaktivni, sa fokusom na razvoj komunikacionih veština, usavršava se gramatika i razvija se rečnik kroz razne nastavne tehnike. Učenici dobijaju radne sveske i ostali materijal za nastavu. Na završnoj svečanosti, učenici će dobiti izveštaj o napretku sa zapažanjima profesora.

Pored kursa standardnog engleskog, u ponudi su i dva opciona programa:

Junior Reporter Club (dodatnih 6h nastave) je kurs na kojem će polaznici učiti o različitim stilovima komunikacije koji se koriste u novinarstvu, sa praktičnom nastavom, kroz projekte, radionice i grupne diskusije.

Young Manager Course je namenje polaznicima od 14 i više godina, koji imaju minimum B1 nivo engleskog jezika i žele da se upoznaju sa preduzetničkim veštinama i stručnom terminologijom. Tokom 30h programa obrađivaće se sledeće oblasti: entrepreneurial skills, fair trade, laws and the police, career opportunities, training for the youth, banking systems and budgeting, general elections, political speeches.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Celodnevni izleti su najbolji način da se učenici upoznaju sa destinacijom koju posećuju, nakon isplanirane pešačke ture razgledanja najvažnijih znamenitosti tog dela grada se ne žuri nazad u školu na nastavu, već ostaje dovoljno vremena da se učenici upoznaju i sa drugim aspektima koji nisu tradicionalno upisani na turističke mape Londona, a čine ga onim što jeste (parkovi, buvlje pijace, specifični kvartovi…). Sa kampusa se kreće nakon doručka i vraća na vreme za večeru (večera u Velikoj Britaniji je već oko 19h).

Program uključuje osam celodnevnih izleta. Tokom pet celodnevnih odlazaka u centralni London polaznici će se upoznati sa svim čuvenim znamenitostima, a samo neke od njih su British Museum, Covent Garden, Camden Town, Oxford Street, Westfield Shopping Centre, Tower Bridge,  Buckingham Palace, St James’s Park, Westminster Abbey, Houses of Parliament, Big Ben. Program uključuje ulaznicu za vožnju na jednom od najnovijih simbola Londona, panoramskom točku London Eye i ulaznicu za obilazak čuvenog istorijskog zamka Tower of London.

Ostali celodnevni izleti: Brajton (Royal Pavilion, Brighton Museum, Brighton Dome, Pavilion Gardens, Lanes, Churchill Square Shopping Center, Brighton Pier), Oksford (Clarendon Building, The Sheldonian Theatre, Radcliffe Camera, University Church of St Mary the Virgin, The Queen’s College, Merton College, Christ Church) i obilazak Aksbridža sa igrom Tresure Hunt (potera za blagom) kroz ovu mirnu četvrt Londona, a koja će uključivati i mogućnost intervjuisanja stanovnika radi bržeg rešavanja zadatka i na kraju „potere“ odlazak u šoping.

Smeštaj i ishrana

Polaznici su smešteni u jednokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom. U rezidenciji su raspoređene i zajedničke prostorije za druženje polaznika. Bezbednost polaznika osiguravaju i redovne kontrole protivpožarnog sistema. Menjanje posteljine i peškira i čišćenje sobe je jednom nedeljno. Ceo kampus je pokriven besplatnim WI-FI. Ishrana je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera) i služi se u kantini univerziteta. Danima kada se ide na celodnevne izlete učenici dobijaju lanč pakete.

Akreditacije

LONDON Plus - Brunel University

Brunel University London, Kingston Lane, London, Uxbridge, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".