Škola

Plus-ed, Brunel University

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 10-17 godina

Termin programa: 02.07-16.07.2024.

Brunel University se nalazi u zapadnom Londonu u naselju Uxbridge (Aksbridž), koje važi za jedan od najbezbednijih delova Londona. Aksbridž pruža zanimljive sadržaje za razonodu i šoping i odlično je povezan sa centrom Londona sa dve metro linije. Organizacija Plus-ed na ovom univerzitetu realizuje letnji program učenja engleskog jezika sa obilascima Londona i okolnih gradova.

Kampus univerziteta je veoma moderan i prostran, na pešačkoj udaljenosti nalaze smeštajni kapaciteti, nastavna zgrada sa učionicama, kantine, kafei (Starbucks i Subway), mali super market, sportski tereni na otvorenom i sportske hale. Veliki broj zelenih površina čine da kampus izgleda kao mali grad. Učenici imaju sigurnu, modernu i podsticajnu sredinu za učenje i druženje.

Velika prednost ove letnje škole je odlična organizacija nastave, koja se pohađa samo danima kada nema obilazaka. Učenici imaju nastavu podeljenu u dve smene sa pauzom za ručak i odmor, a nakon nastave je slobodno vreme za druženje sa učenicima iz drugih zemalja, organizovane sportske aktivnosti i ostale vannastavne aktivnosti na kampusu. Sastavni deo učenja su i večernja druženja -kvizovi, filmske projekcije, žurke, društvene igre.

Letnji kamp Londonu sa pratnjom

Destinacija

London

London je metropola koja se prostire na površini od 1572 km², sa 9 miliona stanovnika koji govore 300 jezika, a godišnje ga poseti 65 miliona turista. Ali London je mnogo više od sume najpoznatijih znamenitosti. Iako su spoljne granice grada i centralne istorijske znamenitosti jasno definisane, unutrašnja struktura Londona je sastavljena od naselja koja funkcionišu kao zasebne celine, sa svojim posebnim karakteristikama.

Nastava

Nastava

Standardni program engleskog jezika podrazumeva 12 h nastave nedeljno, u internacionalnim grupama za polaznike svih nivoa znanja. Časovi su interaktivni, sa fokusom na razvoj komunikacionih veština, usavršava se gramatika i razvija se rečnik kroz razne nastavne tehnike. Učenici dobijaju radne sveske i materijal za nastavu. Na završnoj svečanosti, učenici će dobiti izveštaj o napretku sa zapažanjima profesora.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Celodnevni izleti su najbolji način da se učenici upoznaju sa destinacijom koju posećuju. Nakon isplanirane pešačke ture razgledanja znamenitosti određenog dela Londona se ne žuri nazad u školu na nastavu, već ostaje dovoljno vremena da se učenici upoznaju i sa drugim aspektima koji nisu tradicionalno upisani na turističke mape Londona, a čine ga onim što jeste (parkovi, buvlje pijace, specifični kvartovi…). Sa kampusa se kreće nakon doručka i vraća na vreme za večeru (večera u Velikoj Britaniji je već oko 18h).

Program je namenjen polaznicima koji žele da provedu dosta vremena u obilascima i uključuje osam celodnevnih izleta. Tokom šest celodnevnih odlazaka u centralni London polaznici će se upoznati sa svim čuvenim znamenitostima, a samo neke od njih su British Museum, Covent Garden, Camden Town, Oxford Street, Westfield Shopping Centre, Tower Bridge, Buckingham Palace, St James’s Park, Westminster Abbey, Houses of Parliament, Big Ben.

Ostali celodnevni izleti: Brajton jedno od omiljenih britanskih letovališta, učenici vole ovaj izlet zbog odlaska na plažu na obali Atlanskog okeana i čuveni dok sa zabavnim sadržajima Brighton pier i Oksford „grad uspavanih tornjeva“ u kojem je najstariji univerzitet u engleskom govornom području i drugi najstariji aktivni univerzitet na svetu, ali je i moderan, kosmopolitski grad.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

Smeštaj i ishrana

Polaznici su smešteni u jednokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom. U rezidenciji su raspoređene i zajedničke prostorije za druženje polaznika. Bezbednost polaznika osiguravaju i redovne kontrole protivpožarnog sistema. Menjanje posteljine i peškira i čišćenje sobe je jednom nedeljno. Ceo kampus je pokriven besplatnim WI-FI. Ishrana je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera) i služi se u kantini univerziteta. Danima kada se ide na celodnevne izlete učenici dobijaju lanč pakete.

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

Cena programa

London, Brunel University

Cena: 2.200 £ + 10.000 RSD (90 €)

Termin programa: 02.07-16.07.2024.

Obilasci i izleti: 8 celodnevnih

Cena uključuje:

 • Registraciju, nastavu i materijal za nastavu, sertifikat škole o pohađanom kursu;
 • Rezidencijalni smeštaj u jednokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom i punim pansionom
 • Celodnevne ekskurzije, rekreativne aktivnosti i ostale večernje aktivnosti;
 • Povratni transfer do/od aerodroma Heathrow u Londonu;
 • Proces apliciranja i zakazivanje termina za vizu;
 • Pratnju profesora od mesta polaska – aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu do povratka na isti.

Cena ne uključuje:

 • Taksu britanskog konzulata za obradu zahteva za vizu (135 -140 €);
 • Avionsku kartu (Egida obezbeđuje avionske karte za sve putnike);
 • Putno osiguranje;
 • Opcione dodatne izlete na destinaciji (cena izleta od 15 £ do 30 £);
 • Depozit za smeštaj 30-50 £, daje se pri ulasku u rezidenciju i vraća na kraju programa, u slučaju da nema oštećenja u smeštaju;
 • Lične troškove putnika;
 • Bankarske troškove.

Napomene:

 • Plaćanje registracije 10.000 RSD (90 €) se vrši Egidi International doo. Plaćanje programa se vrši Egidi International llc;
 • Za polaznike kojime je neophodna viza za putovanje u Veliku Britaniju, pasoš mora da važi 6 meseci nakon datuma povratka;
 • Opisani izleti i aktivnosti mogu varirati u u zavisnosti od vremenskih i drugih nepredviđenih okolnosti;
 • Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih polaznika otkaže putovanje 30 dana pre početka programa;
 • Organizator programa Professional Linguistic Upper Studies (PLUS) i Egida International llc.

Utisci

Letnji kamp u Londonu sa pratnjom na Brunel University

Naše fantastične učenice iz Tivta su čak podelile svoje utiske sa lokalnim medijima, pročitajte na linku kako su one doživele svoj boravak:

Akreditacije

LONDON, Plus-ed Brunel University

Brunel University London, Kingston Lane, London, Uxbridge, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".