English in Cyprus

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Embassy Summer Long Island University, Brooklyn

Long Island University Brooklyn, 1 University Plaza, Brooklyn, NY 11201, United States

LONDON Embassy Summer, UCL

Campbell Hall East, 5-10 Taviton street WC1H 0BX

Embassy Summer Malta

St Martin's College, Triq Is- Swatar, Msida, Malta

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Embassy Summer, California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

SAFOLK, PGL - Bawdsey Manor

PGL Bawdsey Manor, Bawdsey, Woodbridge IP12 3BH, United Kingdom

Ostali polasci sa pratnjom

Austrija

Belgija

Bugarska

Dubai

Evropa

Finska

Francuska

Grčka

Holandija

Irska

Italija

Japan

Južnoafrička republika

Kanada

Kina

Latinska Amerika

Letonija

Maroko

Mađarska

Nemačka

Rusija

Slovenija

Španija

Švajcarska

Turska

Ukrajina

POLAZAK SA PRATNJOM U LETNJU ŠKOLU ENGLESKOG U NJUJORK

NJUJORK Embassy Summer Long Island University, Brooklyn

Cena: 3715 $

Cenovnik

Long Island University Brooklyn, 1 University Plaza, Brooklyn, NY 11201, United States

Letnja škola engleskog za tinejdžere tokom koje će usavršiti engleski, upoznati znamenitosti u Njujorku i doživeti leto za pamćenje! Odlična lokacija škole omogućava brz pristup svim znamenitistima Menhetna, a program uključuje i dnevne i večernje obilaske Njujorka.

POLAZAK SA PRATNJOM

Škola

Long Island University

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 12-19 godina 

Termin programa: 18.07-01.08.2021.

Long Island University je velik i savremen univerzitet u Bruklinu i nalazi na samo par koraka od  arene Barclays Center, vrhunskog umetničkog centra BAM (Brooklyn Academy of Music) i modernih restorana i kafea. Bruklin je jedan od istorijski značajnih delova Njujorka, a u 21. veku doživljava veliki ekonomski i društveni procvat, sa prilivom investicija postaje atraktivan za mlade iz sveta biznisa i umetnosti, otvaraju se start-up kompanije iz oblasti naprednih tehnologija, umetnosti i dizajna, povećava se bezbednostu i rastu cene nekretnina.

Lokacija Univerziteta je odlična sa puno sadržaja u neposrednoj blizini i omogućava lak pristup svim znamenitostima Menhetna, te učenici odlaze i u večernje obilaske određenih znamenitisti grada. Takođe je veoma blizu šetališta uz East River i Brooklyn Bridge odakle se pruža zadivljujuć pogled.

Destinacija

Njujork

Centar međunarodnih finansija, politike, zabave i kulture – Njujork, jedan od najvećih gradova u svetu. Sedište je muzeja, galerija, međunarodih korporacija, berzi i svih ambasada pri Ujedinjenim nacijama, ali je i simbol mode i glamuroznog života. U gradu Njujork živi preko 8 miliona stanovnika, na 800km², što ga čini najgušće naseljenim gradom u SAD. Na širem gradskom području živi blizu 20 miliona stanovnika. Činjenica da se u Njujorku govori blizu 800 jezika, svrstava ga na prvo mesto među gradovima u svetu po jezičkoj raznovrsnosti. Spektakularna arhitektura Njujorka možda najbolje oslikava i njegovu etničku raznovrst, svaki kvart predstavlja određenu naciju i vremensku epohu u razvoju grada.

letnja škola engleskog u Njujorku

Nastava

Program uključuje standardni kurs engleskog jezika 15h nedeljno (20 časova od 45 minuta), za polaznike svih nivoa znanja, u internacionalnim grupama od maksimalno 15 polaznika. Časovi su interaktivni, sa fokusom na razvoj komunikacionih veština kod đaka, usavršava se gramatika i razvija se rečnik kroz razne nastavne tehnike i projekte u vezi sa za ekskurzijama i sl.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

S obzirom da se fakultet nalazi u centru Bruklina na pešačkoj udaljenosto od čuvenog Bruklinskog mosta i samo jednu metro stanicu od Menhetna, obilasci su u zavisnosti od destinacije organizovani organizovanim prevozom ili gradskim prevozom. Program uključuje celodnevne i poludnevne ekskurzije koje obuhvataju obilaske svih znamenitosti i atrakcija Njujorka: Ellis Island, Statue of Liberty, Ground Zero, World Trade Center, Wall Street, Charging Bull, Brooklyn Bridge, Brooklyn Heights, Strawberry Fields, Lincoln Center, Columbus Circle, Carnegie Hall, Madison Avenue, The Met, Top of the Rock, Rockefeller Center, Fifth Avenue, Grand Central Terminal, Bryant Park, Broadway, Theater District, Hell’s Kitchen, Hudson River Park, Times Square, Hard Rock Café, High Line (Chelsea District), Macy’s Herald Square, NY Penn Station, Empire Outlets

Za polaznike je organizovan zanimljiv program večernjih aktivnosti – večernji obilasci Menhetna, odlazak na profesionalnu bejzbol utakmicu, sportovi, filmske večeri, disko, večeri talenata i drugo.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

Smeštaj i ishrana

Smeštaj je u tipičnoj američkoj univerzitetskoj rezidenciji, udaljenoj 5 minuta hoda od glavnog kampusa fakulteta. Sobe su veoma prostrane sa dva ili četiri kreveta. Na svakom spratu rezidencije su zajednička kupatila, prostorije za druženje, a cela rezidencija je pokrivena internetom. Peškiri i posteljina se menjaju jednom nedeljno. Mašine za pranje i sušenje veša su na svakom spratu.

Obroci se služe u školskoj kantini, doručak je američki, sa jajima, prženom slaninom, palačinkama, premazima, krofnama i žitaricama. Za ručak i večeru je velik izbor kuvanih jela, voće i povrće, kao i topli i hladni napici su posluženi tokom svih obroka. Kada su učenici u vreme ručka ili večere u obilasku, dobijaju ili lanč paket, kao i vikendom za ručak (sendvič, voda, voće, slatkiš).

Učenici će tokom večernjih obilazaka imati i večere u restoranima u različitim četvrtima Menhetna.

NJUJORK Embassy Summer Long Island University, Brooklyn

Long Island University Brooklyn, 1 University Plaza, Brooklyn, NY 11201, United States

Akreditacije

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".