BRAUNVALD - zimski ski i snoubord kamp

ADRENALIN BRAUNWALD, Alpinaweg, Glarus Süd, Switzerland

LONDON Embassy Summer, South Bank

London South Bank University, Borough Road, London, UK

BEČ Actilingua Academy

Actilingua Academy Summer School Vienna, Favoritenstraße, Vienna, Austria

PARIZ Alpadia, Passy

La Salle - Passy Buzenval, Avenue Otis Mygatt, Rueil-Malmaison, France

VINDZOR Plus, Wellington College

Wellington College, Duke's Ride, Berkshire, Crowthorne, UK

LARNAKA, English in Cyprus

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Plus, Iona College

Iona College, North Avenue, New Rochelle, NY, USA

ST PAUL'S BAY, Embassy Summer Malta

St Martin's College, Triq Is- Swatar, Msida, Malta

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Plus, California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

Wiltshire, PGL - Liddington

PGL Liddington, Foxhill, Liddington, Swindon, UK

Ostali polasci sa pratnjom

Belgija

Bugarska

Dubai

Evropa

Finska

Grčka

Holandija

Irska

Italija

Japan

Južnoafrička republika

Kanada

Kina

Latinska Amerika

Letonija

Maroko

Mađarska

Nemačka

Online

Rusija

Slovenija

Španija

Turska

Ukrajina

POLAZAK SA PRATNJOM U LETNJU ŠKOLU ENGLESKOG U NJUJORK

NJUJORK Plus, Iona College

Cena: 3555 $

Cenovnik

Iona College, North Avenue, New Rochelle, NY, USA

Letnja škola engleskog za tinejdžere tokom koje će usavršiti engleski, upoznati znamenitosti u Njujorku i doživeti leto za pamćenje! Odlična lokacija škole omogućava brz pristup svim znamenitostima Menhetna, a program uključuje i dnevne i večernje obilaske Njujorka.

PROGRAM SA PRATNJOM

Škola

Iona College

POLAZAK SA PRATNJOM,

Uzrast polaznika 10-20 godina 

Termin programa: 15.07-29.07.2022.

Iona College na kojem organizacija Plus održava ovaj program se nalazi u gradiću New Rochelle koji pripada široj zoni Njujorka i odlično je povezan sa Menhetnom. Kampus raspolaže sa velikim brojem zelenih površina, između kojih se nalaze nastavni i smeštajni objekti, sportski centar, fudbalski teren, teren za mali fudbal, plesni studio i zatvoreni bazen. Za učenike je obezbeđen bežični internet na celom kampusu. U okviru kampusa i u njegovoj neposrednoj blizini nalaze se tipični američki restorani brze hrane: MacDonald’s, Dunkin’ Donuts, Subway i Domino Pizza.

Trenutni zahtev za ulazak u restorane, muzeje, zabavne parkove, sportske događaje u SAD-u je dokaz o vakcinaciji protiv Kovid-19 virusa.

Destinacija

Njujork

Centar međunarodnih finansija, politike, zabave i kulture – Njujork, jedan od najvećih gradova u svetu. Sedište je muzeja, galerija, međunarodih korporacija, berzi i svih ambasada pri Ujedinjenim nacijama, ali je i simbol mode i glamuroznog života. U gradu Njujork živi 8.175.133 stanovnika, na 800 km², što ga čini najgušće naseljenim gradom u SAD. Na širem gradskom području živi približno 19,8 miliona stanovnika. Činjenica da se u Njujorku govori blizu 800 jezika, svrstava ga na prvo mesto među gradovima u svetu po jezičkoj raznovrsnosti. Spektakularna arhitektura Njujorka možda najbolje oslikava i njegovu etničku raznovrst, svaki kvart predstavlja određenu naciju i vremensku epohu u razvoju grada.

letnja škola engleskog u Njujorku

Nastava

Program uključuje standardni program engleskog jezika sa 15 h nastave nedeljno, za polaznike svih nivoa znanja, u internacionalnim grupama od maksimalno 15 polaznika. Časovi su interaktivni, sa fokusom na razvoj komunikacionih veština kod đaka, usavršava se gramatika i razvija se rečnik kroz razne nastavne tehnike i projekte u vezi sa za ekskurzijama i sl.

Škola nudi i dodatni, opcioni program za učenike koji imaju nivo engleskog jezika B2 ili viši:

United Nations Program pruža učenicima upoznavanje sa radom i misijom ove organizacijeupoznavanje sa temama iz oblasti međunarodnog prava, globalne bezbednosti, ekonomskog razvoja i socijalne jednakosti. Učenici će imati i posetu sedištu ove organizacije.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Učenicima su obezbeđene VIP ulaznice za obilaske atrakcija Njujorka, što podrazumeva ulazak bez čekanja u redu. Kako je bezbednost dece na prvom mestu, prevoz je u školskim autobusima. Program uključuje celodnevne i poludnevne ekskurzije koje obuhvataju obilaske svih znamenitosti i atrakcija Njujorka: Liberty State Park, Ellis Island, Statue of Liberty, Ground Zero, World Trade Center, Wall Street, Charging Bull, Brooklyn Bridge, Brooklyn Heights, Strawberry Fields, Lincoln Center, Columbus Circle, Carnegie Hall, Madison Avenue, The Met, Top of the Rock, Rockefeller Center, Fifth Avenue, Grand Central Terminal, Bryant Park, Broadway, Theater District, Hell’s Kitchen, Hudson River Park, Times Square, Hard Rock Café, High Line (Chelsea District), Macy’s Herald Square, NY Penn Station

Za polaznike je organizovan zanimljiv program večernjih aktivnosti – sportovi, karaoke, filmske večeri, kvizovi, disko, večeri talenata i drugo.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

Smeštaj i ishrana

Smeštaj je u tipičnoj američkoj studentskoj rezidenciji, u apartmanima sa kuhinjom, dve dvokrevetne sobe imaju zajedničko kupatilo. Peškiri i posteljina se menjaju jednom nedeljno. Mašine za pranje i sušenje veša (oko 3,5 $ po ciklusu) su na svakom spratu. Voda je obezbeđena na filter aparatima širom kampusa.

Obroci se služe u školskoj kantini, doručak je američki, sa jajima, prženom slaninom, palačinkama, premazima, krofnama i žitaricama. Za ručak i večeru je na raspolaganju velik izbor kuvanih jela, voće i povrće. Topli i hladni napici su posluženi tokom svih obroka. Kada su učenici u vreme ručka ili večere u obilasku, dobijaju ili lanč paket (sendvič, voda, voće, slatkiš) ili novac na Viza platnim karticama da kupe obroke u gradu.

Jednu večeru učenici će imati u Hard Rock Café Broadway.

 

NJUJORK Plus, Iona College

Iona College, North Avenue, New Rochelle, NY, USA

Akreditacije

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".