Ostale škole u Španiji

Majorka

Marbelja

Mursija

Puçol

Sotogrande

Tenerife

Toledo

Valensija

Škola

Camino Barcelona

Camino Barcelona osnovana je u junu 2006. godine i do danas  je postala jedna od najprestižnijih škola španskog jezika u Barseloni, sa ponudom kvalitetnih kurseva jezika za polaznike iz svih krajeva sveta. Razlikuje se od drugih škola jezika, jer je jedina škola u Barseloni koja nudi smeštaj na licu mesta, stvarajući atmosferu univerzitetskog kampusa (Camino Campus).

Škola se nalazi u samom srcu Barselone, na svega nekoliko minuta hoda od čuvenog trga Plaza de Cataluna. Zgrada škole ima klimatizovane učionice, Internet kafe, apartmane za smeštaj polaznika i sunčanu terasu na vrhu zgrade koje je odlična za druženje i relaksaciju posle časova.

Svim polaznicima je na raspolaganju Spanish Afternoon Club u koji svi zainteresovani polaznici mogu besplatno da se priključe svakog radnog dana od 16h do 18h i tako ostvare dodatnih 10 sati vežbe španskog jezika nedeljno. U klubu polaznici zajedno vežbaju slušanje, pričanje, pisanje i čitanje, uz pomoć profesora koji su uvek dostupni da pomognu.

Vreme van nastave – Škola se nalazi na odličnoj lokaciji, pa su sve poznate znamenitosti Barselone na dohvat ruke. Polaznicima je obezbeđen bogat kulturni program vannastavnih aktivnosti koji podrazumeva 7 aktivnosti tokom nedelje, uključujući i dane vikenda. Tu su organizovani obilasci grada uz pratnju profesora (Barri Gotic, Parc Guell, Sagrada Familia, Camp Nou, odlasci na plaže…), organizovane aktivnosti na terasi škole (pravljenje paelje, degustacija vina..), piće dobrodošlice ponedeljkom koje se organizuje u baru blizu škole, ali i ekskurzije vikendom (manastir Montserrat, Tarragona, Tossa de Mar…).

kursevi španskog jezika barseloni

Destinacija

Barselona

Ovaj grad smešten na mediteranskoj obali glavni je grad Katalonije, drugi najveći grad u Španiji, te jedan od njenih najvažnijih ekonomskih centara. Barselona je specifična po mnogo čemu, pre svega po mediteranskoj klimi koja donosi umerene zime i topla i suva leta. Ovaj grad ima ukupno 7 plaža od kojih se izdvajaju Sant Sebastià i Barceloneta. Obe plaže dugačke su 1100 metara i spadaju u najfrekventnije, najveće i najstarije plaže ovog grada.

Kulturni život grada počeo je da se razvija još 2000 godina unazad. Danas, Barselona je prepoznatljiva po nekoliko građevinskih znamenitosti koje ujedno predstavljaju i moderni razvoj arhitekture ovog grada. Reč je o svetski poznatoj crkvi Sagrada Familia u starom delu grada, te specifičnim neboderima Torre Mapfre i Torre Agbar visokim 154 m. Pored navedenog, tokom boravka u Barseloni svakako treba videti i nekoliko gradskih kulturnih utočišta popout Gran Teatre del Liceu, Teatre Lliure i Palau de la Música Catalana koje imaju svetski renome.

trg u barseloni

Kursevi

Škola nudi više različitih kurseva jezika:

Intenzivni kurs jezika

20 časova nedeljno

Super intenzivni kurs jezika

25 časova nedeljno

Super intenzivni + privatni časovi

20 plus dodatnih 5 privatnih časova nedeljno

Ispitni kurs DELE

dodatnih 10 časova nedeljno

Intenzivni kurs + salsa ili flamenko

2/3/5 časova nedeljno

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA dostupan je kroz nekoliko opcija. Smeštaj u kampusu podrazumeva boravak u istoj zgradi u kojoj se odvija nastava i namenjen je onima koji žele maksimalan komfor tokom boravka u Barseloni. U ponudi je 9 renoviranih i modernih apartmana od kojih se svaki sastoji od 3 sobe, kuhinje, dnevne sobe i 2 kupatila (u apartmanu može maksimalno boraviti 5 osoba). Smeštaj može biti u različitim kategorijama jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, sa privatnim ili zajedničkim kupatilom,  bez obroka  ili na bazi noćenja sa doručkom/polupansiona. Pored smeštaja u kampusu u ponudi su i druge opcije smeštaja udaljene maksimalno 20 minuta prevozom od škole: lokalne porodice (1/1 ili 1/2 soba, doručak/polupansion/pun pansion), standard zajednički apartmani (1/1 ili 1/2 sobe, bez obroka) i standard rezidencija (1/1 ili 1/2 sobe, doručak/polupansion).

Camino Barcelona

Carrer Comte d'Urgell 78, 08011 Barcelona

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".