Ostale škole u Španiji

Majorka

Marbelja

Mursija

Puçol

Sotogrande

Tenerife

Toledo

Valensija

Škola

Estudio Sampere

Prva škola španskog jezika u Madridu, osnovana 1956. godine. Danas, 60 godina kasnije,  ovaj porodični posao vodi treća generacija porodice Sampere, organizujući programe za odrasle i decu.

Škola raspolaže sa ukupno 5 školskih centara za odrasle: Madrid, Alikante, Salamanka, Ekvador i Kuba. Kursevi za odrasle mogu se pohađati tokom cele godine i počinju svakog ponedeljka u mesecu.  Nastava je interaktivna i usmerena na razvoj gramatike, rečnika i izgovora španskog jezika, a u fokusu je razvoj četiri osnovne jezičke veštine – čitanje, pisanje, govor i slušanje. Nastava se odvija u malim grupama, što nastavnicima daje priliku da se fokusiraju na svakog polaznika pojedinačno.

Vannastavne aktivnosti – Škola organizuje bogat vannastavni program u vidu različitih aktivnosti za svoje polaznike. Organizuju se pešačke ture, obilasci, posete znamenitostima, jednodnevne ekskurzije u okolne gradove i mesta. Vannastavni program je opcioni.

Destinacija

Alikante

Alicante najsunčaniji grad na jugoistoku Španije i centra istoimene provincije. Dinamičan i moderan grad, najpoznatiji po najlepšim plažama sa belim peskom. Nekadašnja ribarska luka, početkom 19. veka se širi i razvija i danas pokrajna Alicante je druga najveća regija, a sam grad jedan od najpopularnijih letovališta Španije.

Estudio Samepre škola se nalazi u samom centru grada, u modernoj zgradi u ulici Reyes Católicos.

Kursevi

Polaznici po dolasku u školu rade test jezika radi procene trenutnog nivoa znanja koji imaju, a nakon toga se raspoređuju u adekvatne jezičke grupe za učenje španskog jezika.Škola ima u ponudi sledeće kurseve španskog jezika:

Poluintenzivni kurs španskog jezika

10 ili 15 časova jezika nedeljno

Intenzivni kurs španskog jezika

20, 25 ili 30 časova jezika nedeljno

Intenzivni plus kurs jezika

kombinuju se sa 20 ili 25 grupnih časova nedeljno i 5 ili 10 individulanih časova nedeljno

Individulani časovi špankog jezika

Nastava 1:1 sa profesorom

Ispitni kursevi španskog jezika

Pripremni kurs za DELE i SIELE ispit

Smeštaj

Za svoje polaznike škola nudi dve opcije smeštaja.

Porodični smeštaj je vrlo popularan i preporučljiv vid smeštaja, jer pruža mogućnost da i posle škole polaznik bude u kontaktu sa španskim jezikom. To je najbolji način da se kroz razgovor sa domaćinima, pored jezika, upoznaju ljudi, njihovi običaji i kultura.

Za polaznike koji traže više samostalnosti u ponudi su zajednički stanovi. Boravak u ovom tipu smeštaja podrazumeva jednokrevetnu sobu, dok su ostale prostorije u stanu zajedničke: kuhinja, trpezarija, kupatilo i dnevna soba. U jednom zajedničkom stanu može da boravi najviše 4 polaznika.

Za polaznike koju žele viši nivo komoditeta u ponudi su hoteli.

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

Estudio Sampere

Estudio Sampere Alicante - Spanish language school, Calle Reyes Católicos, 29, 03003 Alicante, España

Video Alikante

Video Estudio Sampere

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".