ACET Active Centre of English Training

Wellington House, 16 St Patrick's Pl, Wellington Rd, Cork, T23 AK82, Ireland

Twin English Centre

4 N Great George's St, Rotunda, Dublin, Ireland

EC English Language Centres

La Touche House, 1 Grove Rd, Rathmines, Dublin, D06 F761, Ireland

Frances King

26 Merrion Square N, Dublin 2, Ireland

Center of English Studies Dublin

31 Dame St, Dublin 2, D02 CX73, Irish

Kursevi engleskog jezika u Irskoj

ACET Active Centre of English Training

Program za 2022. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 400 €

Cenovnik

Wellington House, 16 St Patrick's Pl, Wellington Rd, Cork, T23 AK82, Ireland

Kurs engleskog jezika u Korku u Irskoj. Škola ACET Active Centre of English Training je osnovana 1975. Nalazi se u samom srcu grada na obali reke Li, u dve tradicionalne zgrade iz XVIII veka.

Škola

ACET Active Centre of English Training

Škola je osnovana 1975. godine i sa skoro 50 godina iskustva, razvila je internacionalnu reputaciju kao škola odličnih rezultata u podučavanju engleskog jezika. Nalazi se u samom srcu grada na obali reke Li, u dve tradicionalne zgrade iz XVIII veka. Škola raspolaže sa 24 komforne učionice koje su moderno opremljene, pa polaznici imaju pristup savremenim nastavnim sredstvima i učenju. Pored učionica, škola raspolaže i prostorijom sa besplatnim pristupom internetu, školskom kafeterijom i atraktivnom baštom  za odmor nakon nastave.

Vreme van nastave – Jedrenje, skijanje na vodi, golf, jahanje i tenis samo su neki od sportova u kojima polaznik može da se oproba. Organizuju se različite aktivnosti poput učenja tradicionalnog irskog plesa »ceili«, roštiljanje, konverzacije o irskoj istoriji i mnogi drugi. U samom gradu ima mnoštvo bioskopa i pozorišta, kafića, restorana, barova, prodavnica i butika. Škola vikendima organizuje ekskurzije, a posećuju se okolna sela, dvorci, nacionalni parkovi. Neki od programa su besplatni, dok za neke treba doplata u zavisnosti od odabrane aktivnosti.

Kurs engleskog u Irskoj

Destinacija

Kork

Kork je živopisan grad u južnoj Irskoj. Reka Li na čijim je obalama grad smešten,  ovde se nakratko razdvaja na dva dela i tako obrazuje ostrvo na kome je centar grada. Čine ga uzane ulice i prostrani trgovi, stepenice, brežuljci, mostovi, tornjevi i šetališta. Grad je čuven po svojim umetnicima i kao centar irske kulture – u Korku se održavaju brojni festivali: filmski, muzički i džez.

Samo neke od znamenitosti koje vredi posetiti dok ste u Korku svakako su katedrala St Fin Barre’s, istorijski muzej Cork City Gaol, crkva Holy Trinity, park Fitzgerald, ali i turističke atrakcije i zanimljivosti poput zološkog vrta Fota Wildlife Park, centra za aktivnosti Ballyhass Activity Centre, unutrašnjeg kartinga Karmania i mnogi drugi.

kursevi engleskog u Irskoj

Kursevi

Škola u svojoj ponudi ima velik izbor kurseva engleskog jezika u zavisnosti od potreba polaznika:

Standardni kurs

20 časova engleskog jezika

Popodnevni kurs

15 časova engleskog jezika

Intenzivni kurs

26 časova engleskog jezika

Kurs za profesionalce i rukovodioce

25 časova engleskog jezika

Priprema za Kembridž ispite

20 časova engleskog jezika

Kurs za profesore engleskog jezika

20 časova engleskog jezika

Zlatni program 50+

15 časova engleskog jezika

Smeštaj

Smeštaj – Polaznicima su na raspolaganju različiti tipovi smeštaja. Najčešći vid smeštaja jeste porodični smeštaj i dobra je opcija za one polaznike koji žele da upoznaju način života u Irskoj, ali i da praktikuju stečeno znanje engleskog jezika kroz komunikaciju sa svojim domaćinom. Smeštaj u porodici obuhvata polupansion radnim danima, dok su vikendom obezbeđena sva tri obroka. Tokom leta polaznici mogu da odaberu smeštaj u rezidencijalnim apartmanima, koji se sastoje od više jednokrevetnih soba. Sve prostorije u apartmanima zajedničke su za sve stanare (opremljena kuhinja, kupatilo, dnevna soba ili druge).

ACET Active Centre of English Training

Wellington House, 16 St Patrick's Pl, Wellington Rd, Cork, T23 AK82, Ireland

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".