Škola

Ec English Center Malta

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim kursevima engleskog jezika, a želite istovremeno i lep odmor na egzotičnom ostrvu, ova škola je pravi izbor za vas. EC je savremena organizacija koja postoji još od 1991. godine, a školski centar na Malti nalazi se u turističkom i zabavnom centru u mestu St. Julian’s.

Škola u sezoni može da primi i do 500 polaznika u 44 moderne učionice, a školski objekat izuzev učionica ima i internet kafe i dva prelepa vrta na krovu škole, bežični internet, biblioteku, studentski i biznis foaje.

Polaznici se raspoređuju u adekvatne jezičke grupe prema svom nivou engleskog jezika koji se procenjuje nakon online testa jezika pred put ili prvi dan kada dođu na nastavu.

Vreme van nastave – Svakako ne treba propustiti posetu plažama Golden Bay i Paradise beach, obilazak Nemog grada, izlet brodom do prirodnog fenomena špilje Blue Grotto, posetiti ostrvo Gozo kao i Plavu  lagunu na ostrvu Comino.

Obavezno iskoristite priliku i posetite znamenitosti svetske kulturne baštine – neolitske hramove i lokalitet Tri grada.

Pored ovih obilazaka, škola za svoje polaznike organizuje i niz zabavnih aktivnosti, druženja, krstarenja i sportova na vodi.

engleski na Malti

Destinacija

Sent Džulijans

Malta je mnogima poznata kao dragulj Mediterana i jedna je od najmanjih i najgušće naseljenih ostrvskih zemalja Evropske Unije. Nalazi se južno od Sicilije, istočno od Tunisa i severno od Libije, u arhipelagu od sedam ostrva u Mediteranskom moru.

Topla mediteranska klima, bezbrojne plaže i predivna opuštajuća atmosfera čine je idealnom za odmor, zabavu, nova poznanstva i učenje engleskog jezika. Malta ima po nešto za svakoga: kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, zanimljiv zabavni dnevni i noćni život, pregršt lokala, noćnih barova, restorana i prodavnica koje su privlačne turistima.

Kursevi

EC organizuje različite kurseve engleskog jezika tokom cele godine, a neke od opcija su sledeće:

General English

20 časova nedeljno

Intensive English

30 časova nedeljno

English for Work

30 časova nedeljno, 20+10 poslovni

English in the City

30 časova nedeljno, 20+10 u gradu

Exam Preparation

IELTS,TOEFL - 30 časova nedeljno

Cambridge Exam Preparation

FCE,CAE,CPE

Club 50+

paket programa nastava + aktivnosti

Smeštaj

Škola obezbeđuje nekoliko vidova smeštaja za svoje polaznike: standard zajednički apartmani, privatni apartman/studio i porodičini smeštaj (standard, comfort). Zajednički stan deli više polaznika (kuhinju i kupatilo), dok smeštaj obuhvata 1/1 ili 1/2 sobu bez obroka. Svi apartmani udaljeni su maksimalno 30 minuta hoda od škole. Privatni studio apartman je opremljen apartman namenjen onima koji žele punu privatnost (maksimalno 1 ili 2 osobe koje putuju zajedno). Porodični smeštaj postoji u više kategorija i može biti udaljen maksimalno 30 minuta prevozom od škole EC. Standard sobe (1/1 i 1/2) u porodici mogu biti na bazi doručka ili polupansiona, a polaznik deli kupatilo sa domaćinom. Comfort sobe (1/1 i 1/2) u porodici isto mogu biti na bazi doručka ili polupansiona, ali ovaj tip smeštaja obuhvata privatno kupatilo.

Transfer od/do aerodroma je besplatan kada polaznik ide na kurs i smeštaj škole. Ukoliko polaznik ima sopstveni smeštaj, transfer je moguće organizovati uz doplatu u iznosu od 25 € po pravcu.

Program za 2020. godinu

Skinite PDF

EC English Centre Malta

'Language House', Marguerite Mangion Street, St. Julians, STJ 3180, Malta

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".