EC English Malta

M. Mangion, Saint Julian's, Malta

GV English Centre

Global Village English Centre Malta, St Paul's Bay, Malta

Sprachcaffe Malta

Sprachcaffe Languages PLUS Malta, Pembroke, Malta

AM Language Studio

299 Triq Manwel Dimech, Sliema, Malta

EC English Malta 30+

'Language House', Marguerite Mangion Street, St. Julians, STJ 3180, Malta

GV English Centre - porodični program

St George's Street St Paul's Bay, SPB 3476 MALTA

EC English Centre Malta

'Language House', Marguerite Mangion Street, St. Julians, STJ 3180, Malta

Engleski na Malti, škola jezika za odrasle

EC English Centre Malta

Program za 2020. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: 390 €

Cenovnik

'Language House', Marguerite Mangion Street, St. Julians, STJ 3180, Malta

Engleski na Malti učićete u turističkom i zabavnom centru u mestu Sent Džulijans. Kursevi jezika predviđeni su za sve uzraste i raspoređeni ste u internacionalne grupe prema nivou znanja. Mogu se pohađati tokom cele godine.

Škola

Ec English Center Malta

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim kursevima engleskog jezika, a želite istovremeno i lep odmor na egzotičnom ostrvu, ova škola je pravi izbor za vas. EC je savremena organizacija koja postoji još od 1991. godine, a školski centar na Malti nalazi se u turističkom i zabavnom centru u mestu St. Julian’s.

Škola u sezoni može da primi i do 500 polaznika u 44 moderne učionice, a školski objekat izuzev učionica ima i internet kafe i dva prelepa vrta na krovu škole, bežični internet, biblioteku, studentski i biznis foaje.

Polaznici se raspoređuju u adekvatne jezičke grupe prema svom nivou engleskog jezika koji se procenjuje nakon online testa jezika pred put ili prvi dan kada dođu na nastavu.

Vreme van nastave – Svakako ne treba propustiti posetu plažama Golden Bay i Paradise beach, obilazak Nemog grada, izlet brodom do prirodnog fenomena špilje Blue Grotto, posetiti ostrvo Gozo kao i Plavu  lagunu na ostrvu Comino.

Obavezno iskoristite priliku i posetite znamenitosti svetske kulturne baštine – neolitske hramove i lokalitet Tri grada.

Pored ovih obilazaka, škola za svoje polaznike organizuje i niz zabavnih aktivnosti, druženja, krstarenja i sportova na vodi.

engleski na Malti

Destinacija

Sent Džulijans

Malta je mnogima poznata kao dragulj Mediterana i jedna je od najmanjih i najgušće naseljenih ostrvskih zemalja Evropske Unije. Nalazi se južno od Sicilije, istočno od Tunisa i severno od Libije, u arhipelagu od sedam ostrva u Mediteranskom moru.

Topla mediteranska klima, bezbrojne plaže i predivna opuštajuća atmosfera čine je idealnom za odmor, zabavu, nova poznanstva i učenje engleskog jezika. Malta ima po nešto za svakoga: kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, zanimljiv zabavni dnevni i noćni život, pregršt lokala, noćnih barova, restorana i prodavnica koje su privlačne turistima.

Kursevi

EC organizuje različite kurseve engleskog jezika tokom cele godine, a neke od opcija su sledeće:

General English

20 časova nedeljno

Intensive English

30 časova nedeljno

English for Work

30 časova nedeljno, 20+10 poslovni

English in the City

30 časova nedeljno, 20+10 u gradu

Exam Preparation

IELTS,TOEFL - 30 časova nedeljno

Cambridge Exam Preparation

FCE,CAE,CPE

Club 50+

paket programa nastava + aktivnosti

Smeštaj

Škola obezbeđuje nekoliko vidova smeštaja za svoje polaznike: standard zajednički apartmani, privatni apartman/studio i porodičini smeštaj (standard, comfort). Zajednički stan deli više polaznika (kuhinju i kupatilo), dok smeštaj obuhvata 1/1 ili 1/2 sobu bez obroka. Svi apartmani udaljeni su maksimalno 30 minuta hoda od škole. Privatni studio apartman je opremljen apartman namenjen onima koji žele punu privatnost (maksimalno 1 ili 2 osobe koje putuju zajedno). Porodični smeštaj postoji u više kategorija i može biti udaljen maksimalno 30 minuta prevozom od škole EC. Standard sobe (1/1 i 1/2) u porodici mogu biti na bazi doručka ili polupansiona, a polaznik deli kupatilo sa domaćinom. Comfort sobe (1/1 i 1/2) u porodici isto mogu biti na bazi doručka ili polupansiona, ali ovaj tip smeštaja obuhvata privatno kupatilo.

Transfer od/do aerodroma je besplatan kada polaznik ide na kurs i smeštaj škole. Ukoliko polaznik ima sopstveni smeštaj, transfer je moguće organizovati uz doplatu u iznosu od 25 € po pravcu.

EC English Centre Malta

'Language House', Marguerite Mangion Street, St. Julians, STJ 3180, Malta

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".