English In Cyprus

English in Cyprus, Vasileos Konstantinou, Limassol, Cyprus

English in Cyprus - porodični program

Vasileos Konstantinou 138, Limassol, Cyprus

Ostale škole jezika na Kipru

Letnji jezički kamp na Kipru

English In Cyprus

Program za 2020. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 700 €

Cenovnik

English in Cyprus, Vasileos Konstantinou, Limassol, Cyprus

Letnja škola engleskog na Kipru odvija se u aparthotelu Tasiana Star. On se nalazi u turističkom delu Limasola, na pešačkoj udaljenosti od najbližih plaža.

Škola

English In Cyprus

Uzrast polaznika 7-17 godina

Letnji kamp engleskog na Kipru odvija se u aparthotelu Tasiana Star, u turističkom delu Limasola, na pešačkoj udaljenosti od najbližih plaža. Škola jezika, gde učenici imaju organizovane časove i određene aktivnosti, smeštena je u gimnaziji koja se nalazi blizu hotela (na samo 10 minuta vožnje školskim autobusom), a koja poseduje savremeno opremljene, klimatizovane učionice, kao i kompjutersku prostoriju sa internetom, pozorišnom salom, sportskim terenima i amfiteatrom.

letnja škola engleskog na Kipru

Kipar

Limasol

Ovo prelepo ostrvo smešteno je u Mediteranu i predstavlja zanimljivu kombinaciju moderne zemlje sa impresivnom drevnom istorijom. Kipar je bio britanska kolonija, ali je 1960. godine stekao nezavisnost, nakon čega se pridružio zemljama Komonvelta i engleski jezik je u širokoj upotrebi.

Limasol je turistički centar ostrva, odlikuju ga vrhunske plaže, šetališta, šoping zone i velika luka, a grad ima i ostatke bogate istorije Kipra (stara luka, srednjevekovni dvorac, crkve i manastiri). U Limasolu je veliki broj muzeja koja čuvaju istoriju ovog dela Mediterana. Limasol je drugi najveći grad na ostrvu posle Nikozije, a zanimljiva činjenica je da je najjužniji grad Evrope.

Letnji program pruža učenicima mogućnost da spoje sunčanje i odlaske na plažu sa učenjem engleskog jezika, upoznavanjem i druženjem sa mladima iz celog sveta, obilascima Kipra, a sve u sigurnom okruženju malog grada.

Kipar, Limasol

Nastava

Nastava se odvija u malim grupama, od maksimalno 15 polaznika, a sastoji se od 20 časova jezika nedeljno. Po dolasku u školu, svi polaznici rade inicijalni test i nakon procenjenog nivoa znanja raspoređuju se u adekvatne jezičke grupe. Nastavni program je usmeren na usavršavanje osnovnih jezičkih veština, a u nastavi se koriste interaktivne metode. Svi nastavnici obučeni su za rad sa mladima. Tokom boravka rade se testovi napretka, a nakon završenog kursa jezika, svi polaznici rade test radi procene postignuća tokom trajanja kursa za šta dobijaju sertifikat škole.

Letnji program se organizuje kao rezidencijalni kamp (uključuje nastavu, popodnevne i večernje aktivnosti, ekskurzije i smeštaj) I kao dnevni kamp (uključuje program od 9h do 19h, od ponedeljka do petka, tj. nastavu i popodnevne aktivnosti, ručak i užinu, kao i svakodnevni šatl prevoz od škole za odrasle u Limasolu.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Škola za svoje polaznike organizuje zanimljiv vannastavni program. U cenu boravka uključene su svakodnevne popodnevne i večernje aktivnosti, ali i jedna celodnevna i dve poludnevne ekskurzije nedeljno. Dnevne aktivnosti mogu biti kupanje na plaži, u hotelskom bazenu, sportovi na vodi, zumba, umetnost i rukotvorine, kuvanje i gluma, dok večernje aktivnosti obuhvataju karaoke, disko večeri u hotelskoj diskoteci, modne revije, večeri talenta i drugo. Hotelski autobus vozi učenike na plažu. U zavisnosti od rasporeda, ekskurzije uključuju dnevne i večernje obilaske Limasola, krstarenje iz luke u Pafosu, obilazak Nikozije, Larnake, planine Troodos, Ayia Nape, obilaske tradicionalnih kipranskih sela i mnoge druge.

Smeštaj

Smeštaj i ishrana su organizovani u aparthotelu Tasiana Star, u turističkom delu Limasola, na pešačkoj udaljenosti od najbližih plaža. Učenici su smešteni u trokrevetne i četvorokrevetne sobe (mini apartman od dve dvokrevetne sobe) sa sopstvenim kupatilom, frižiderom, klima uređajem i balkonom. Hotel ima otvoreni bazen i WiFi internet pristup u svim delovima. Obroci se služe u restoranu hotela, uključen je pun pansion, služi se tradicionalna mediteranska kuhinja. Na dane izleta učenici dobijaju lanč paket za ručak (sendvič, voda, voće, slatki biskvit i grickalice).

BEZBEDNOST dece je veoma važna pa je osoblje koje brine o deci selektovano po strogim kriterijumima, a dostupni su deci 24 sata dnevno, kao pomoć za bilo koji problem koji deca imaju.

English In Cyprus

English in Cyprus, Vasileos Konstantinou, Limassol, Cyprus

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".