English In Cyprus

University Avenue 12-14, Pyla

Ostale škole jezika na Kipru

Limasol

Nikozija

Letnji jezički kamp na Kipru

English In Cyprus

Cena: od 1750 €

Cenovnik

University Avenue 12-14, Pyla

Letnja škola engleskog na Kipru odvija se u kampusu prestižnog britanskog univerziteta UCLan (University of Central Lancashire) u Larnaki. Ovo je sigurno okruženje u modernom kampusu, a veoma blizu belim peščanim plažama i užurbanim gradovima Larnaki i Agia Napi.

Škola

English In Cyprus

Uzrast polaznika 7-17 godina

Letnji kamp engleskog na Kipru odvija se u kampusu prestižnog britanskog univerziteta UCLan (University of Central Lancashire) u Larnaki. Ovo je sigurno okruženje u modernom kampusu, a veoma blizu belim peščanim plažama i užurbanim gradovima Larnaki i Agia Napi.

letnja škola engleskog na Kipru

Kipar

Larnaka i Limasol

Ovo prelepo ostrvo smešteno je u Mediteranu i predstavlja zanimljivu kombinaciju moderne zemlje sa impresivnom drevnom istorijom. Kipar je bio britanska kolonija, ali je 1960. godine stekao nezavisnost, nakon čega se pridružio zemljama Komonvelta i engleski jezik je u širokoj upotrebi.

Larnaka je treći po veličini grad na ostrvu. To je miran grad sa širokim šetalištem uz dugu peščanu plažu i mnoštvom atrakcija koje privlače turiste.

Blizu Larnake nalazi se Limasol – turistički centar ostrva koji odlikuju vrhunske plaže, šetališta, šoping zone i velika luka, a grad ima i ostatke bogate istorije Kipra (stara luka, srednjevekovni dvorac, crkve i manastiri). U Limasolu je veliki broj muzeja koja čuvaju istoriju ovog dela Mediterana. Limasol je drugi najveći grad na ostrvu posle Nikozije.

Kipar, Limasol

Nastava

Nastava se odvija u malim grupama, od maksimalno 15 polaznika, a sastoji se od 20 časova jezika nedeljno. Po dolasku u školu, svi polaznici rade inicijalni test i nakon procenjenog nivoa znanja raspoređuju se u adekvatne jezičke grupe. Nastavni program je usmeren na usavršavanje osnovnih jezičkih veština, a u nastavi se koriste interaktivne metode. Svi nastavnici obučeni su za rad sa mladima.

Nakon završenog kursa jezika, svi polaznici rade test radi procene postignuća tokom trajanja kursa za šta dobijaju sertifikat škole.

Letnji program se organizuje kao rezidencijalni kamp –Summer Camp UCLan (uključuje nastavu, smeštaj na bazi punog pansiona, popodnevne i večernje aktivnosti, ekskurzije i nadozr) i kao dnevni kampDay Camp Limassol (uključuje program od 9h do 19h, od ponedeljka do petka, tj. nastavu i popodnevne aktivnosti, ručak i užinu – smeštaj polaznika je sa roditeljima).

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Škola za svoje polaznike organizuje zanimljiv vannastavni program. U cenu boravka uključene su svakodnevne popodnevne i večernje aktivnosti, ali i jedna celodnevna i dve poludnevne ekskurzije nedeljno. Dnevne aktivnosti mogu biti kupanje na plaži ili u bazenu, sportovi na vodi, zumba, umetnost i rukotvorine, kuvanje i gluma, dok večernje aktivnosti obuhvataju karaoke, disko večeri u hotelskoj diskoteci, modne revije, večeri talenta i drugo. U zavisnosti od rasporeda, ekskurzije mogu da uključuju dnevne i večernje obilaske Larnake, obilazak planine Troodos, Ayia Nape, obilaske tradicionalnih kipranskih sela i mnoge druge.

Smeštaj

SMEŠTAJ I ISHRANA rezidencijalnog programa su organizovani u studentskoj rezidenciji, u kampusu univerziteta UCLan u Larnaki. Učenici su smešteni u dvokrevetne ili trokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom, koje su grupisane u apartmane. Obroci se služe u restoranu hotela, uključen je pun pansion, služi se tradicionalna mediteranska kuhinja. Na dane izleta učenici dobijaju lanč paket za ručak (sendvič, voda, voće, slatki biskvit i grickalice). U smeštaju se ostavlja depozit u iznosu od 60 €, koji se vraća ukoliko se smeštaj ostavi u urednom stanju.

SMEŠTAJ i ISHRANA  DayCamp  –  dnevni kamp neobuhvata smeštaj. Deca borave sa roditeljima.

BEZBEDNOST dece je veoma važna pa je osoblje koje brine o deci selektovano po strogim kriterijumima, a dostupni su deci 24 sata dnevno, kao pomoć za bilo koji problem koji deca imaju.

English In Cyprus

University Avenue 12-14, Pyla

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".