letnji jezički kamp u Evropi, engleski, francuski, nemački, holandski

Ceran

language

Engleski, Francuski, Holandski, Nemački

location

Ferrières, Belgija

cash

od 3000 €

Ekskluzivna letnja škola jezika u dvorcu u Belgiji u organizaciji Ceran, dovodi mlade iz celog sveta gradić Feriere. Škola nudi učenje engleskog, francuskog, nemačkog i holandskog jezika. Dvorac ima posebna krila u kojima su organizovani časovi, smeštaj i obroci za različite jezike. Školu izdvaja veliki broj polaznika iz Evrope.

hejstings -letnja škola-engleskog

Buskswood Summer School

language

Engleski

location

Hastings, Velika Britanija

cash

od 1900 £

Tokom leta internat otvara svoja vrata internacionalnim učenicima i daje im priliku u ovom izuzetnom okruženju da nauče engleski jezik, ali i da se upoznaju sa britanskom kulturom.

Letnja škola nemačkog i engleskog Austrija

Village Camps

language

Engleski, Nemački

location

Zell am See, Austrija

cash

od 2800 €

Kamp se organizuje u pitomom seocetu Piesendorf, smeštenom u spektakularnom planinskom okruženju, na obali istoimenog jezera. Broj polaznika u kampu je ograničen na samo 80 kampera, koji vrlo brzo postaju deo Village porodice.

kamp u koledžu Londonu

Chelsea Independent College

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

od 2995 £

Chelsea Independent College je privatna dnevna i internatska srednja škola koja se nalazi u samom centru Londona. Koledž se nalazi u blizini ekskluzivnog i kosmopolitskog Čelzija, pa učenici imaju lak pristup svim znamenitostima i atrakcijama koje ovaj grad ima da ponudi. 

Letnja škola nemačkog jeziku u Beču za decu i tinejdžere

ActiLingua Academy

language

Nemački

location

Beč, Austrija

cash

od 951 €

Škola nemačkog jeziku u Beču za decu locirana je u centru grada, visok standard učenja u kombinaciji sa atraktivnim programom aktivnosti nakon nastave.

Engleski za mlade u Londonu

Alpadia Language Schools

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

od 1720 £

Engleski za mlade u Londonu, programi obilazaka, game coding i faschion u  trendi delu Londona – koji je odlično povezan sa ostalim delovima grada.

Fudbalski kamp škola engleskog

Ardmore Language Schools

language

Engleski

location

Berkshire, Velika Britanija

cash

od 1814 £

Fudbalski kamp i škola engleskog u Velikoj Britaniji za mlade predstavlja idealan spoj usavršavanja  jezika i razvoja fudbalskog talenta. Fudbalsku komponentu programa je osmislio trener, koji je trenirao francuski nacionalni tim, bio jedan od trenera Rome, kao i timova iz Premijer lige, poput Juventusa, Liverpula i Fulama.

Letnja škola engleskog i nemačkog

St. Gilgen International School

language

Engleski, Nemački

location

Sent Gilgen, Austrija

cash

od 3600 €

Letnja škola engleskog i nemačkog u internatu u Austriji  je odličan način da se učenici upoznaju sa internatskom školom i načinom života, usavrše poznavanje stranog jezika (engleski ili nemački kurs) i druže sa mladima iz celog sveta.

Bec nemacki za mlade

Humboldt Institut

language

Nemački

location

Beč, Austrija

cash

od 2120 $

Polaznici pohađaju intenzivnu nastavu od 30 časova nedeljno u grupama od 10 đaka. Kroz nastavu se usavršavaju osnovne veštine nemačkog jezika, a to su čitanje, pisanje, govor i razumevanje.