Ostale škole na Malti

Birgu

Sent Džulijans

Sliema

Swatar

Škola

GV English Centre

GV Malta English Centre škola osnovana je 1999. godine i akreditovanja je od strane Ministarstva obrazovanja Malte i organizacije Quality English koja potvrđuje visok standard nastave. Smeštena je u lepoj malteškoj vili na oko 150 metara pešačke udaljenosti od obale mora, a raspolaže klimatizovanim učionicama sa interaktivnim tablama,  prostorijom za odmor nakon nastave, besplatnim WiFi internetom, automatima sa grickalicama i osvežavajućim pićima i velikom krovnom terasom.

Vreme van nastave predviđeno je za različite obilaske i druženja. Pored nastavnog programa organizuje se bogat program aktivnosti za polaznike. Neke od aktivnosti su biciklističke ture, sportovi na vodi, jahanje, ronjenje, kulturni i istorijski obilasci, kao i celodnevne i poludnevne ekskurzije. Neke od aktivnosti su potpuno besplatne, dok su druge dostupne uz doplatu. Sve informacije o programu aktivnosti  polaznici dobijaju po dolasku u školu.

Pored različitih programa za odrasle i decu, škola u svojoj ponudi ima i porodični program koji se organizuje od 2008. godine. Ovaj program je odlična opcija za roditelje i decu koji žele da putuju zajedno, ali i da kombinuju kurs engleskog jezika sa odmorom.

učenje engleskog na Malti

Destinacija

Sent Pols Bej

Malta spada u najmanje i najgušće naseljene zemlje Evrope. Malteški arhipelag čini više ostrva od kojih su svega tri naseljena – Malta, Gozo i Komino. Topla mediteranska klima čini je idealnom za odmor, opuštanje i učenje jezika.

 St. Paul’s Bay se nalazi na severozapadu Malte, na oko 16 km udaljenosti od glavnog grada Valete. Ovo malo, tradicionalno ribarsko selo okružuju prelepi seoski pejzaži i plavo more. Dugačka promenada povezuje mesto sa Budžibom i Kavrom koji obiluju kafićima, restoranima, barovima, prodavnicama, bioskopima i mnogim drugim mestima za odmor i provod. Grad je vrlo popularan, posebno tokom letnjih meseci kada ga posećuje veliki broj turista.

Nastava

Pored različitih programa za odrasle i decu, škola u svojoj ponudi ima i porodični program koji se organizuje od 2008. godine. Ovaj program je odlična opcija za roditelje i decu koji žele da putuju zajedno, ali i da kombinuju kurs engleskog jezika sa odmorom.

Program za roditelje

Roditelji mogu da biraju između kursa jezika General English i Business English. Kursevi su bazirani na 20 časova jezika nedeljno, od kojih svaki traje po 45 minuta.

Program za decu

Young Learners Club je savršena prilika za dečake i devojčice, uzrasta od 4 do 11 godina, da vežbaju engleski u živopisnom okruženju, sklapaju prijateljstva iz celog sveta, učestvuju u raznim sportovima, i aktivnostima, i što je najvažnije, da se zabave. Učenje je zasnocana na razgovoru, kreativnim radionicama, pravljenu postera, glumi, pisanje i čitanje u zavisnosti od uzrasta i novoa deteta. Deca pohađaju 20 časova engleskog jezika nedeljno u prepodnevnim časovima.

Teens Club za uzrast polaznika od 10 do 17 godina je program letnje škole za mlade u internacionalnim grupama. Učenici su testirani i pohađaju nastavu u grupi vršnjaka koji su na istom jezičkom nivou. Obrađuju se svi elementi (pisanje, čitanje, govor, gramatika) sa osnovnom ciljem da se unapredi samopouzdanje u svakodnevnom govoru. U ponudi su dve opcije:

–  Language camp – Polaznici imaju 20 časova engleskog jezika nedeljno u prepodnevnim časovima (ponedeljak-petak)

Day camp – polaznici imaju nastavu jezika, ručak i poslepodnevne aktivnosti i izlete (ponedeljak-petak)

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Smeštaj

Smeštaj polaznika organizovan je u okviru lokalnih porodica ili u apartmanima. Svi smeštajni objekti škole posebno su birani od strane koordinatora za smeštaj polaznika i licencirani su od strane malteške turističke organizacije. U ponudi su sledeće opcije smeštaja za polaznike: porodični smeštaj, apartmanski smeštaj i smeštaj u hotelu (cene smeštaja u hotelu su na upit). Porodični smeštaj predstavlja sjajnu priliku za služenje stranim jezikom i nakon nastave, kao i za upoznavanje lokalne kulture. Smeštaj u malteškoj porodici nudi jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa doručkom, polupansionom ili punim pansionom, sobe se čiste nedeljno, a udaljenost od škole je maksimalno 30 minuta pešačenja. Smeštaj u zajedničkim apartmanima nudi jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe sa potpuno opremljenom zajedničkom kuhinjom, dnevnim boravkom i besplatnim WiFi internetom. Sobe se čiste nedeljno, peškiri i posteljina su obezbeđeni. Pored zajedničkih, tu su i privatni jednokrevetni (za do 2 osobe) i dvokrevetni (za do 4 ili 6 osoba) apartmani.

GV English Centre - porodični program

St George's Street St Paul's Bay, SPB 3476 MALTA

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".