Ostale stipendije za studije u Evropi

  • Stipendije za američki univerzitet u Rimu
  • Stipendija za online Master of International Business in Hotel, Resort & Wellness Management
  • Stipendija za američki univerzitet u Solunu
  • Stipendija za studije u Španiji
  • Stipendije za studije u Rusiji
  • Stipendije za studijske programe na EU Business School

STIPENDIJA

John Cabot University

John Cabot University nudi programe osnovnih studija u trajanju od 2 godine, 4 godine i master program u tajanju od 15 meseci.

Fakultet neguje Liberal Arts pristup obrazovanju koji se temelji na kombinaciji obaveznih i izbornih predmeta, pa u tom smislu student ima direktan uticaj na kreiranje sopstvenog obrazovnog profila, učenje onoga što želi, kao i na kombinovanju različitih programa.

Stipendije za ovaj američki univerzitet u Rimu se dodeljuju studentima na osnovu akademskog uspeha i finansijskih potreba porodice. Student može da ostavri do 50% stipendije!

Ima više različitih mogućnosti za apliciranje za stipendiju i Egida svim studentima pomaže da apliciraju i ostvare najbolje uslove.

Sastavni deo procesa je pisanje motivacionog pisma i CV-a. Naši studenti dobijaju kompletnu podršku, savete za pisanje i zajedno korigujemo tekstove.

Egida je ovlašćeni predstavnik JCU fakulteta i besplatno vodimo studente kroz proces aplikacije na fakultet, apliciranja za stipendiju, smeštaj, vizu i organizujemo odlazak u Italiju.

Dođite da se posavetujete, da li je ovo dobra opcija za Vas, ili ćemo Vam predložiti neki drugi program koji će više odgovarati! Savetovanje o programima školovanja u inostranstvu je besplatno.

Više informacija o fakultetu možete pogledati STUDIRANJE U RIMU

Kontaktirajte naše kancelarije za apliciranje na ovaj fakultet ili bilo koji drugi fakultet širom sveta.

KONTAKTI KANCELARIJA EGIDE

Scholarship for university in Italy, Rome

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".