Ostale stipendije za studije u Evropi

  • Stipendije za američki univerzitet u Rimu
  • Stipendija za online Master of International Business in Hotel, Resort & Wellness Management
  • Stipendija za američki univerzitet u Solunu
  • Stipendija za studije u Španiji
  • Stipendije za studije u Rusiji
  • Stipendije za studijske programe na EU Business School

The American College of Thessaloniki (ACT) je odeljenje za visoko obrazovanje pri Anatolia College, jedne od vodećih obrazovnih institucija u Grčkoj osnovane još 1886. godine. ACT nastavlja dugu tradiciju akademske izuzetnosti, akreditovan je od strane NECHE (New England Commission of Higher Education), USA i Open University, UK. Studenti ovog fakulteta mogu jedan ili dva semestra da pohađaju neke od partnerski univerziteta u SAD, po ceni nastave koju plaćaju u Grčkoj!

Studentska stipendija dodeljuje se na osnovu akademskih priznanja i dosadašnjih dostignuća studenta ali i na osnovu finansijske situacije studenta. Egidini učenici iz Srbije i Crne Gore imaju mogućnost da školsku godinu upišu sa popustom od 50% na cenu školarine! Učenici koji imaju izuzetne akadmeske uspehe i neophodna ima je dodatna finansijska pomoć, mogu da apliciraju za stipendiju do 70% na cenu školarine.  Stipendija se za narednu godinu obnavlja prema postignutim rezultatima.

Više o programima studiranja na ovom fakultetu pogledajte na linku.

Napomene:

– Egida International je direktan zastupnik fakulteta i upisujemo studente po zvaničnim cenama i uslovima. U slučaju eventualnih grešaka na ovom programu, važeći je samo zvanični cenovnik škole.

– Besplatno šaljemo aplikacije na fakultet i vodimo studenta kroz proceduru upisa koja je koncipirana u fazama sa tačno određenim rokovima, a neophodno ih je sprovesti pravovremeno i u skladu sa zahtevima fakulteta.

– Neki fakulteti mogu da zahtevaju takse za obradu aplikacije

– Egida pomaže studentima u ostvarivanju stipendija kod mnogih univerziteta iz naše ponude partnerskih univerziteta.

– Besplatno apliciranje za adekvatnu vizu za studente koji se prijavlju preko Egide. Cena vize nije uključena, cenu određuje konzulat države u koju se putuje.

– Iznos studentskog osiguranja zavisi od države, vrste i trajanja studijskog programa i nivoa pokrivensti koji se odabere.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".