ActiLingua Academy

Wattmanngasse 15 A-1130 Wien, Austria

Ostale škole u Austriji

Austrija

Salcburg

Sent Gilgen

Zell am See

Škola nemačkog jezika za odrasle u Beču

ActiLingua Academy

Cena: od 525 €

Cenovnik

Wattmanngasse 15 A-1130 Wien, Austria

Škola nemačkog jezika Beč Actilingua Academy nalazi se u samom srcu grada, nedaleko od dvorca Belvedere. Beč je idealan grad za učenje nemačkog. Imaćete priliku i da uživate u bogatoj kulturnoj ponudi ovog grada i upotpunite vreme van nastave obilascima njegovih znamenitosti.

Škola

ActiLingua Academy

Ova jedinstvena i moderna škola jezika, sa skoro 30 godina iskustva, stekla je reputaciju kao jedna od vodećih škola nemačkog kao stranog jezika u svetu. Od svog osnivanja 1988. godine do današnjeg dana, škola se razvila u uspešnu obrazovnu instituciju zbog svoje raznovrsne ponude kurseva jezika, visokog standarda nastave i moderne nastavne opreme.

Škola je locirana u samom srcu Beča, nasuprot čuvenog dvorca Belvedere, a na prvom spratu zgrade u ulici Reisnerstrasse. Pored prostranih i svetlih učionica, škola raspolaže sa multimedijalnom bibliotekom sa 20 računara, besplatnim WiFi internetom kroz celu školu i prostorijom za odmor i opuštanje nakon nastave.

Vannastavne aktivnosti – Škola organizuje odlaske u pozorište, bioskope, operu, koncerte i po potrebi asistira pri rezervaciji karata za sva zanimljiva deavanja u gradu. Organizuju se šetnje po gradu, obilasci, sportske aktivnosti i raznovrstan kulturni program. Takođe, škola organizuje vikend putovanja u druge gradove Austrije i posete srednjovekovnim dvorcima. Leti se slobodno vreme provodi na kupanju, jedrenju ili bavljenju sportovima na vodi.

Škola nemačkog jezika Beč

Destinacija

Beč

Jedna od najstarijih i najinteresantnijih metropola u srcu Evrope, mesto ukrštanja različitih kultura i uticaja, sa oko 2 miliona stanovnika, Beč predstavlja jedan od najvećih gradova Evropske Unije. Specifičan i neponovljiv, grad obiluje kulturno-istorijskim spomenicima, palatama i raznovrsnom kulturnom ponudom. Čitav Beč je jedna velika kulturna pozornica koja pruža sve vidove umetnosti, zabave i bogatstvo tradicije.

U turističkoj ponudi grada ima za svakog po nešto. Od zadivljujućih palata Belvedere i Hofburg, dvorca Schonbrunn, gradske kuće Rathaus, katedrale Svetog Stefana, pa sve do zološkog vrta Tiergarten, čuvene opere i mnogih muzeja i crkava.

U gradu se organizuju različite manifestacije i festivali, a poznat je i po bogatom noćnom životu, pa u najpoznatijoj ulici Ringstrasse možete posetiti različite noćne klubove i barove. Posetu gradu možete iskoristiti i za kupovinu i obilazak brojnih butika, prodavnica, ali i za zabavu u čuvenom Prateru.

Grad Beč, Austrija

Kursevi

Nastava se odvija tokom cele godine i počinje svakog ponedeljka, izuzev za polaznike bez predznanja nemačkog jezika za koje postoje određeni datumi početka kursa jezika. Dodatni kulturni program podrazumeva obilaske Beča i njegovih znamenitosti, različita predavanja i diskusije o austrijskoj muzici, istoriji, umetnosti, literaturi, ali i kurs bečkog valcera, razne zabavne i sportske aktivnosti.

Standardni kurs jezika

20 časova nedeljno + 5 časova dodatnog kulturnog programa

Intenzivni kurs jezika

30 časova nedeljno + 5 časova dodatnog kulturnog programa

Super-intenzivni kurs jezika

30 grupnih i individualnih časova nedeljno + 5 časova kulturnog programa

Poslovni kurs jezika

20 časova standardnog kursa nedeljno + 10 časova poslovnog kursa + 5 časova kulturnog programa

Pripremni kurs za polaganje OSD ispita

8 grupnih ili 4 individualna časa pripreme za polaganje ispita nedeljno

Kursevi za profesore nemačkog jezika

20/27 časova nedeljno + 5 časova kulturnog programa

Porodični program

(20 časova nedeljno + 5 časova kulturnog programa) – program za roditelje i decu uzrasta od 12 godina.

Smeštaj

Škola u ponudi ima različite opcije smeštaja.

Actilingua penthaus su moderno opremljen apartmani za više polaznika, gde možete biti smešteni u jednokrevetnoj sobi ili deluks jednokrevetnoj sobi koja ima svoj balkon. U apartmanu se nalaze dva zajednička kupatila, kuhinja, dnevni boravak i terasa koju delite sa drugim polaznicima škole. Zgrada je udaljena 30 minuta gradskim prevozom od škole.

The Social Hub je moderan hotel koji se nalazi na 20 minuta prevozom od škole. Nudi studio apartmane za jednu ili dve osobe veličine od 17 do 31m2, sa kupatilom, krevetom, radnim stolom, klimom, internetom, i sopstvenom ili zajedničkom kuhinjom.

Porodični smeštaj je dobra opcija za one polaznike koji i posle nastave žele da vežbaju nemački jezik komunicirajući sa porodicom domaćinom. Ovaj vid smeštaja takođe podrazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu uz mogućnost doplate za obroke (doručak ili polupansion), a kupatilo i kuhinju delite sa domaćinima.

Smeštaj u letnjoj studentskoj rezidenciji na raspolaganju Vam je tokom jula i avgusta, a podrazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu – tri jednokrevetne sobe dele kupatilo, a dvokrevetne sobe imaju sopstveno kupatilo. Rezidencija je udaljena 20-30 minuta od škole, a imate mogućnost doplate za obroke (doručak ili polupansion).

Akreditacije

ActiLingua Academy

Wattmanngasse 15 A-1130 Wien, Austria

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".