LSF Montpellier

LSF Montpellier | French Language School, Rue Foch, Montpellier, France

Institut Alpha.b

2 Rue d'Angleterre, 06000 Nice, France

France Langue

51 Rue Saint-Didier, 75116 Paris, France

Ostale škole u Francuskoj

Anitibi

Francuska

Juan-les-Pins

Kan

Verneuil-sur-Avre

Verneul-sur-Seine

Škole francuskog jezika na najlepšim lokacijama u Parizu

France Langue

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 740 €

Cenovnik

51 Rue Saint-Didier, 75116 Paris, France

Škola francuskog jezika France Langue poseduje u Parizu dve škole. Škola Victor Hugo je u zapadnom delu u blizini najvećih znamenitosti. Notre Dame škola nalazi se u Latinskoj četvrti, samo 200 metara od istoimene katedrale i ostrva Île de la Cité.

Škola

France Langue

Ova škola francuskog jezika osnovana je 1976. godine i ponosi se sa preko 40 godina iskustva u podučavanju francuskog kao stranog jezika. Raspolaže sa 6 školskih centara od kojih su 2 smeštena u Parizu, a školu godišnje pohađa preko 8000 polaznika iz različitih delova sveta.

Škola Victor Hugo smeštena je u zapadnom delu grada, u srcu 16. arondismana, a u blizini velikog broja muzeja i poznatih znamenitosti poput Ajfelovog tornja, Trijumfalne kapije i čuvene avenije Jelisejska polja. Školski centar je smešten u trospratnoj kući sa privatnim dvorištem u bezbednom, mirnom i rezidencijalnom kraju. Odiše mladalačkom, prijateljskom i opuštenom atmosferom. Centar poseduje 12 učionica, prostoriju za odmor, prostoriju sa računarima i pristupom internetu, kao i automat sa pićima i grickalicama.

Druga škola u Parizu, Notre Dame, se nalazi u izuzetnom delu grada, čuvenoj Latinskoj četvrti, samo 200 metara od istoimene katedrale Notre Dame i nekoliko koraka od ostrva  Île de la Cité kog smtraju centrom grada, Panteona i Univerzitetske četvrti. Poseduje 7 učionica, prostoriju za odmor, prostoriju sa računarima i pristupom internetu, kao i automat sa pićima i grickalicama.
Škola je i ispitni centar za ispite DELF, DALF i TCF.

Vreme van nastave – Škola organizuje čitav niz vannastavnih aktivnosti koje predstavljaju pravu atrakciju. Organizuju se razne konferencije u vezi sa francuskom kulturom i jezikom, posete muzejima sa vodičem, obilasci grada i slično. Neke od aktivnosti su besplatne dok za neke postoji doplata. Polaznicima je na raspolaganju prostor u školi u kome mogu da uče, čitaju ili koriste besplatan internet.

škola Francuskog u Parizu

Destinacija

Pariz

Pariz, grad svetlosti, jedan je od najčuvenijih gradova na svetu. Spada u grupu omiljenih studentskih gradova. Sa svojih 20 arondismana koje preseca reka Sena, Pariz ima sve potencijale da zavede i iznenadi posetioca, od istorijskih spomenika, mostova, parkova i bašta preko svetski poznatih muzeja, galerija, restorana i prodavnica visoke mode i dragulja.

Značaju i lepoti Pariza doprinose mnogobrojne građevine poput katedrale Notre-Dame, muzeja Louvre ili čuvenog Ajfelovog tornja (La Tour Eiffel). Šetnja najlepšom svetskom avenijom Jelisejska polja (Champs Elysées) i krstarenje rekom Senom ne smeju se zaobići. Montmartre  je takođe zanimljiv turistima zbog čuvene bazilike na vrhu, ali i poznatog kabarea Moulin Rouge. Versajska palata, Diznilend i Latinska četvrt su među deset najposećenijih atrakcija Pariza. Kulturni život Pariza smešten je uglavnom na levoj obali Sene, dok je poslovni i trgovački centar smešten na desnoj obali.

Kursevi

Nastava je interaktivna i usmerena na razvoj gramatike, rečnika i izgovora francuskog jezika, a u fokusu je razvoj četiri osnovne jezičke veštine – čitanje, pisanje, govor i slušanje. Nastava se odvija u malim grupama, što nastavnicima daje priliku da se fokusiraju na svakog polaznika pojedinačno. Nastavno osoblje visoko je obrazovano i francuski jezik im je maternji.

Standardni kurs francuskog jezika

20 časova nedeljno

Intenzivni kurs francuskog jezika

26 časova nedeljno

Super intenzivni kurs francuskog

30 časova nedeljno

Kombinovani kurs - opšti francuski + privatni časovi

26/30 časova nedeljno

Standardni kurs jezika + lifestyle (gastronomija, moda)

20 časova + 2 radionice nedeljno

Priprema za ispit DELF i DALF

30 časova nedeljno

Smeštaj

Škola ima na raspolaganju više različitih tipova smeštaja – smeštaj u porodici, rezidencijalni smeštaj i dr. Uobičajen tip smeštaja jeste porodični. Po ovoj, ekonomski najprihvatljivijoj opciji, može najviše da se postigne u učenju jezika, jer daje mogućnost da se vežba jezik i van učionica. Na raspolaganju su jednokrevetne i dvokrevetne sobe, kao i opcije samo noćenje, noćenje s doručkom i polupansion. Takođe, moguće je izvršiti doplatu za sledeće kategorije: sopstveno kupatilo, smeštaj blizu škole (do 20′ gradskim prevozom), posebnu ishranu. Na raspolaganju je i hotelski smeštaj, za sve one koji vole više nezavisnosti. Hoteli su sa dve i tri zvezdice i pružaju potpun komfor svojim gostima. Moguće je odabrati i rezidencijalni smeštaj. Škola u svojoj ponudi ima nekoliko rezidencija na različitim lokacijama u gradu sa jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Neke od rezidencija su dostupne samo leti (jul i avgust), a neke i tokom zimskog perioda. Minimalni broj godina da biste bili smešteni u porodici je 17 godina, a za rezidenciju i druge vreste smeštaja 18 godina.

France Langue

51 Rue Saint-Didier, 75116 Paris, France

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".