LONDON Zimski kurs engleskog jezika

Oxford International English School, London Greenwich, Greenwich High Road, London, UK

LONDON Plus - Epsom College

Epsom College, College Road, Epsom, UK

LONDON Plus - Brunel University

Brunel University London, Kingston Lane, London, Uxbridge, UK

MICKLEHAM, Samiad - Box Hill School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

FRANKFURT Sprachcaffe

Sprachcaffe Language School Frankfurt, Gartenstraße, Frankfurt am Main, Germany

BRAUNVALD - zimski ski i snoubord kamp

ADRENALIN BRAUNWALD, Alpinaweg, Glarus Süd, Switzerland

LONDON Embassy Summer, South Bank

London South Bank University, Borough Road, London, UK

PARIZ Alpadia, Passy

La Salle - Passy Buzenval, Avenue Otis Mygatt, Rueil-Malmaison, France

LARNAKA, Bayswater Summer

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla

KEMBRIDŽ Embassy Summer, Abbey College

Abbey College Cambridge, Purbeck Road, Cambridge, UK

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Embassy Summer, Long Island University

Long Island University Brooklyn, University Plaza, Brooklyn, NY, USA

ST PAUL'S BAY, Embassy Summer Malta

Bella Vista Hotel Malta, Saint Paul's Bay, Malta

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Plus, California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

PGL - Marchants Hill

PGL Marchants Hill, Tilford Road, Beacon Hill, Hindhead, UK

LETNJI KAMP U TRADICIONALNOM INTERNATU U ENGLESKOJ

MICKLEHAM, Samiad - Box Hill School

Cena: 2450 £

Cenovnik

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

Letnji kamp na koledzu u Engleskoj, program sa pratnjom, jedinstveno priliku  da se deca upoznaju sa britanskim internatskim načinom života. Posete Londonu, Brajtonu, Warwick Castle, Thorpe Park

PROGRAM SA PRATNJOM

Škola

Samiad - Box Hill Summer School

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 7-18 godina

Termin programa: 23.07-06.08.2023.

Box Hill School  je tradicionalna britanska internatska škola smeštena u sigurnom i mirnom okruženju, u srcu mestašca Mickleham Village, u oblasti Surrey, samo 35 minuta vožnje železnicom od centralnog Londona. Impresivna glavna školska zgrada datira iz 1883. godine, ali ima moderne kapacitete neophodne za savremeno školovanje – opremljene učionice, zatvorenu sportsku salu, terene na otvorenom, teniske terene, teren za fudbal sa veštačkom travom,  otvoreni bazen, stenu za penjanje, poligone sa konopcima, pozorišnu salu i dramski studio.

Organizacija Samiad već dugi niz godina organizuje letnje programe na kampusu ove škole, koji su nominovani u najbolje ove vrste u Velikoj Britaniji. Kampove posećuju deca iz više od 40 zemalja, a značajno je da se strogo održava internacionalna šarolikost i ne dozvoljava da više od 20% polaznika bude iz iste zemlje.

Polaznici ovog programa će imati jedinstvenu priliku  da se upoznaju sa britanskim internatskim načinom života i iskuse smeštaj u posebnim učeničkim kućama (boarding houses), obroke u svečanoj trpezariji, nastavu u učionicama u centralnoj školskoj zgradi…

Nastava

Nastava

English + Multi-Activity je program sa 15 h časova engleskog nedeljno (ukupno 30h tokom trajanja programa), koje drže predavači kvalifikovani za rad sa stranim učenicima i svi su izvorni govornici engleskog jezika. Nastava se ne završava nakon časova, specifičnost ove škole je da su profesori uključeni u poslepodnevne aktivnosti i izlete, te motivišu učenike da koriste engleski jezik stalno. Odnos broja profesora i animatora prema broju učenika je 1:6, što omogućava da se mnogo više individualno posvete svakom učeniku.

Sve aktivnosti se sprovode u internacionalnim grupama. Akcenat je na upotrebi engleskog jezika kroz druženje i zabavu, kao i prilika da se polaznici dokažu u aktivnostima koje poznaju, ali i okušaju u sasvim novim. Popularne aktivnosti su: Murder Mystery, Samiad’s Got Talent, Samiad Party, Big Kong, Bench Ball, Lip Sync Battle, badminton, košarka, kulinarstvo, cirkuske veštine, rukotvorine, fudbal, tenis, igre na bazenu, potraga za blagom, obrnuti bingo, joga…

OPCIONI PROGRAMI (uz doplatu):

English + Horse Riding (30h nastave engleskog + 8 x 8h jahanja). Program je namenjen apsolutnim početnicima  i polaznicima svih nivoa iskustva u jahanju.

English + Paris Saint Germain Football Academy (30 h nastave + 25 h treninga). Tokom izleta u London, polaznici ovog programa će obići stadione fudbalskih klubova Arsenal i Čelzi.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Program uključuje četiri celodnevna izleta.

Poseta Londonu uključuju obilazak ključnih znamenitosti grada i krstarenje Temzom, a tokom izleta u Brajton učenici će posetiti i čuveni dok na moru (Brighton Pier) i toranj Brighton i360. Jedinstven provod će imati tokom celodnevnog odlaska u tematski park Thorpe Park – najčuveniji britanski zabavni park sa rolerkosterima i drugim uzbudljivim vožnjama i atrakcijama.

Ipak, najzanimljiviji izlet je svakako boravak sa noćenjem u dvorcu Warwick Castle, tokom kojeg će se upoznati sa istorijom najboje očuvanog zamka u Velikoj Britaniji, uživati u zabavnom programu i borbama vitezova i biti smešteni na imanju zamka u viteškom selu, u šatorima poput srednjevekovnih koji imaju sve pogodnosti 21. veka.

Smeštaj i ishrana

Smeštaj i ishrana

Na školskom imanju se nalazi nekoliko smeštajnih kuća, za devojčice i dečake sa mešavinom dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih soba, sa zajedničkim kupatilom. Posteljina je obezbeđena, učenici treba da ponesu svoje peškire.

Ishrana je na bazi punog pansiona, za doručak se služi i topli doručak i kontinentalni (slatki namazi, tost i kroasani), dok za ručak i večeru imaju izbor od tri kuvana obroka, bar sa salatama i laganiju, nekuvanu opciju. Škola može da ponudi i sve specijane režime ishrane, uz prethodnu najavu. Danima kada se ide na izlet, dobija se lanč paket.

Video

MICKLEHAM, Samiad - Box Hill School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".