International School of Milan

International School of Milan, Via 1 Maggio, Baranzate, Metropolitan City of Milan, Italy

Linguaviva

Viale Centrale, 29, 33054 Lignano Sabbiadoro, UD, Italy

Orbitlingua

Via Danilo Pieroni, 1A, 58015 Orbetello, Grosseto, Italy

Piccola Universita Italiana

Piccola Università Italiana - Le Venezie, Via Armando Diaz, Trieste, UTI Giuliana, Italy

Scuola Leonardo da Vinci Firenca

Via Maurizio Bufalini, 3, 50122 Firenze FI, Italy

Ostale škole u Italiji

Letnja škola italijanskog u Linjanu

Linguaviva

Cena: od 2100 €

Cenovnik

Viale Centrale, 29, 33054 Lignano Sabbiadoro, UD, Italy

Letnji kamp italijanskog jezika na moru održava se u Linjanu i namenjen je tinejdžerima. Ovaj centar sadrži prostran park, široku privatnu plažu i brojne mogućnosti za sportske aktivnosti. Nastava se organizuje i van učionica, u bašti škole.

Škola

Linguaviva

Uzrast polaznika 12-18 godina

Kursevi koje ova škola italijanskog nudi namenjeni su isključivo tinejdžerima, a sprovode ih iskusni predavači, koji se trude da učenje i usvajanje novih jezičkih sposobnosti bude i zabavno. Ovaj centar sadrži prostran park, široku privatnu plažu i brojne mogućnosti za sportske aktivnosti (bazen, košarkaški, odbojkaški, fudbalski i teniski tereni…). Nastava se organizuje i van učionica, u bašti škole.

letnji kamp italijanskog jezika

Destinacija

Linjano

Linjano (Lignano), poluostrvo u Jadranskom moru, nalazi se između Venecije i Trsta. Ovo je popularno mesto za odmor sa umerenom klimom i izvanrednom opremljenošću za sportove i zabavu. Idealno je za kombinaciju učenja i odmora.

Linguaviva letnja škola italijanskog za mlade nalazi se u srednjoj zoni Linjana, u blizini mora i borove šume. To je ljupko rezidencijalno naselje Bella Italia, koje organizuje programe za odmor i rekreaciju tinejdžera.

škola italijanskog Linjano

Nastava

Kurs podrazumeva kombinaciju učenja italijanskog jezika, sportskih aktivnosti, kreativnih vannastavnih aktivnosti, ekskurzije i izleta. Na nastavi italijanskog jezika se obrađuju govor, slušanje, čitanje i pisanje. Program nastave sadrži 20 časova jezika nedeljno u grupama sa maksimalno 14 polaznika. Kurs mogu pohađati polaznici svih nivoa znanja, od početnog do naprednog.

Škola ističe nekoliko činjenica koje je čine dobrom odlukom za njene polaznike – profesori sa najvišim kvalifikacijama, visok kvalitet smeštaja i niz članstava i akreditacija koje govore o zavidnom umeću u radu sa mladima i edukaciji.

Profesionalan pristup podučavanju primenjuje se od prvog dana nastave kada polaznici rade obavezan test poznavanja jezika – pisanje, provera govora i razumevanja jezika, dok se na kraju svakog nivoa takođe testom proverava napredak u znanju.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Tokom aktivnosti polaznici su podeljeni u grupe prema uzrastu.

Aktivnosti su podeljene na: sportske (tenis, fudbal na terenu i fudbal na plaži, odbojka, odbojka na plaži, plivanje, košarka, vožnja rolera u malim grupama u okviru školskog igrališta ili na šetalištu), kreativne aktivnosti (pisanje i uređivanje školskog časopisa, italijanske pesme, časovi kuvanja), zabavne aktivnosti (večernje šetnje gradom, diskoteka, igre na plaži) i celodnevne ekskurzije (Verona, Venecija, Trst, Gardalend).

Večernje aktivnosti podrazumevaju odlazak u centar grada, sportske utakmice, projekcije filmova na otvorenom, odlazak u diskoteku, zabave na plaži i tematske zabave.

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u udobnoj rezidenciji i uključuje pun pansion. Sobe su od dvokrevetnih do četvorokrevetnih, sa sopstvenim kupatilom. Učenici su smešteni u sobe prema uzrastu i polu. Smeštaj je organizovan od nedelje pre početka kursa do nedelje po završetku kursa, osim poslednjeg termina kada je odlazak u subotu, 31.7. Posteljina je obezbeđena i menja se nedeljno, dok je peškire za kupanje i za plažu potrebno poneti. Sobe se čiste svakodnevno i za to vreme polaznici ne treba da budu u sobama. Odmor u sobama je od 13:15h do 15h. Takođe, nije dozvoljeno unositi hranu i jesti u sobi, niti promeniti sobu bez dozvole osoblja. U cenu programa uključeno je i pranje veša jednom nedeljno. Noću je objekat pod nadzorom osoblja.

Linguaviva

Viale Centrale, 29, 33054 Lignano Sabbiadoro, UD, Italy

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".