Sprachcaffe Firenca U20

Piazza della Repubblica, 5, 50123 Florence, Metropolitan City of Florence, Italy

Linguaviva

Viale Centrale, 29, 33054 Lignano Sabbiadoro, UD, Italy

Orbitlingua

Via Danilo Pieroni, 1A, 58015 Orbetello, Grosseto, Italy

Piccola Universita Italiana

Piccola Università Italiana - Le Venezie, Via Armando Diaz, Trieste, UTI Giuliana, Italy

Ostale škole u Italiji

Italija

Lanćano

Linjano

Milano

Orbetelo

Rim

Sijena

Taormina

Verona

Vijaređo

Letnja škola italijanskog u Linjanu

Linguaviva

Cena: od 1940 €

Cenovnik

Viale Centrale, 29, 33054 Lignano Sabbiadoro, UD, Italy

Letnji kamp italijanskog jezika na moru održava se u Linjanu i namenjen je tinejdžerima. Ovaj centar sadrži prostran park, široku privatnu plažu i brojne mogućnosti za sportske aktivnosti. Nastava se organizuje i van učionica, u bašti škole.

Škola

Linguaviva

Uzrast polaznika 12-18 godina

Kursevi koje ova škola italijanskog nudi namenjeni su isključivo tinejdžerima, a sprovode ih iskusni predavači, koji se trude da učenje i usvajanje novih jezičkih sposobnosti bude i zabavno. Ovaj centar sadrži prostran park, široku privatnu plažu i brojne mogućnosti za sportske aktivnosti (bazen, košarkaški, odbojkaški, fudbalski i teniski tereni…). Nastava se organizuje i van učionica, u bašti škole.

letnji kamp italijanskog jezika

Destinacija

Linjano

Linjano (Lignano), poluostrvo u Jadranskom moru, nalazi se između Venecije i Trsta. Ovo je popularno mesto za odmor sa umerenom klimom i izvanrednom opremljenošću za sportove i zabavu. Idealno je za kombinaciju učenja i odmora.

Linguaviva letnja škola italijanskog za mlade nalazi se u srednjoj zoni Linjana, u blizini mora i borove šume. To je ljupko rezidencijalno naselje Villaggio Adriatico, koje organizuje programe za odmor i rekreaciju tinejdžera.

škola italijanskog Linjano

Nastava

Kurs podrazumeva kombinaciju učenja italijanskog jezika, sportskih aktivnosti, kreativnih vannastavnih aktivnosti, ekskurzije i izleta. Na nastavi italijanskog jezika se obrađuju govor, slušanje, čitanje i pisanje. Program nastave sadrži 20 časova jezika nedeljno u grupama sa maksimalno 12 polaznika. Kurs mogu pohađati polaznici svih nivoa znanja, od početnog do naprednog.

Škola ističe nekoliko činjenica koje je čine dobrom odlukom za njene polaznike – profesori sa najvišim kvalifikacijama, visok kvalitet smeštaja i niz članstava i akreditacija koje govore o zavidnom umeću u radu sa mladima i edukaciji.

Profesionalan pristup podučavanju primenjuje se od prvog dana nastave kada polaznici rade obavezan test poznavanja jezika – pisanje, provera govora i razumevanja jezika, dok se na kraju svakog nivoa takođe testom proverava napredak u znanju.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Tokom aktivnosti polaznici su podeljeni u grupe prema uzrastu.

Aktivnosti su podeljene na: sportske (tenis, fudbal na terenu i fudbal na plaži, odbojka, odbojka na plaži, plivanje, košarka, vožnja rolera u malim grupama u okviru školskog igrališta ili na šetalištu), kreativne aktivnosti (pisanje i uređivanje školskog časopisa, italijanske pesme, časovi kuvanja), zabavne aktivnosti (večernje šetnje gradom, diskoteka, igre na plaži) i celodnevne ekskurzije (Verona, Venecija, Trst, Gardalend).

Večernje aktivnosti podrazumevaju odlazak u centar grada, sportske utakmice, projekcije filmova na otvorenom, odlazak u diskoteku, zabave na plaži i tematske zabave.

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u udobnoj rezidenciji i uključuje pun pansion. Sobe su od dvokrevetnih do četvorokrevetnih, sa sopstvenim kupatilom. Učenici su smešteni u sobe prema uzrastu i polu. Smeštaj je organizovan od nedelje pre početka kursa do nedelje po završetku kursa, osim poslednjeg termina kada je odlazak u subotu, 31.7. Posteljina je obezbeđena i menja se nedeljno, dok je peškire za kupanje i za plažu potrebno poneti. Sobe se čiste svakodnevno i za to vreme polaznici ne treba da budu u sobama. Odmor u sobama je od 13:15h do 15h. Takođe, nije dozvoljeno unositi hranu i jesti u sobi, niti promeniti sobu bez dozvole osoblja. U cenu programa uključeno je i pranje veša jednom nedeljno. Noću je objekat pod nadzorom osoblja.

Linguaviva

Viale Centrale, 29, 33054 Lignano Sabbiadoro, UD, Italy

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".