ELC English Language Centre

UCLA, Los Angeles, CA, USA

Ostale škole u Sjedinjenim Američkim Državama

Arlington

Atlanta

Boston

Čikago

Dover-Fokskroft

Fort Loderdejl

Granby

Grinfild

Hjuston

Honolulu

Idyllwild

Irvin

Kokonat Krik

Lejk Meri

Lindon

Linkoln

Majami

Njujork

Oakdale

Olbani

Olympic Valley

Pasadena

Pitsfild

SAD

San Dijego

San Francisko

San Juan Capistrano

Santa Barbara

Vest Palm Bič

Vilbraham

Windermere

Letnja škola jezika za mlade na UCLA univerzitetu

ELC English Language Centre

Program za 2020. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 3825 $

Cenovnik

UCLA, Los Angeles, CA, USA

Letnja škola u Los Anđelesu organizuje se u okviru jednog od najčuvenijih američkih univerziteta, univerziteta UCLA, tokom jula i avgusta. Više različitih programa: Classic program obuhvata miks kulturnih i sportskih aktivnosti… University Explorer program SAT, TOEFL, posete lokalnim univerzitetima… Film Explorer program – obilasci studija, pisanje scenarija, pravljenje sopstvenog filma…

Škola

ELC English Language Centre

Uzrast polaznika 11-17 godina

 ELC English Language centre je organizator škole jezika za odrasle i letnjih programa za decu na lokacijama širom Amerike. Letnji program u LA-u organizuje se u okviru jednog od najčuvenijih američkih univerziteta, univerziteta UCLA, tokom jula i avgusta. Polaznici pohađaju sveobuhvatan program učenja jezika u kombinaciji sa mnoštom aktivnosti, obilazaka i ekskurzija.

UCLA kampus prostire se na preko 150 hektara površine i obuhvata kompleks renesansnih zgrada u oblasti Westwood u Los Anđelesu. Sadrži savremene učionice, rezidencije u kojima su polaznici smešteni i restoran. Pored toga raspolaže sa više računarskih laboratorija koje imaju besplatan WiFi, olimpijskim bazenom, teniskim terenima, bibliotekom, knjižarom, prostorijama za odmor i relaksaciju i pristup John Wooden i Sunset Canyon sportskim i rekreativnim centrima.

letnja škola u Los Anđelesu

Destinacija

Los Anđeles

Sve što se dešava u SAD, prvo se desi u Los Anđelesu. Bilo da je reč o modi, glamuru, umetnosti i kuhinji, u Los Anđelesu oblikuje se sve što će se plasirati u svet. Naravno, Hollywood je svetski centar zabave. Tu se stvaraju najbolji televizijski program i filmovi, a dom je i mnogim slavnim ličnostima. Pored holivudskog glamura, Los Anđeles se može pohvaliti kulturnim dešavanjima, ali i odličnom akademskom scenom. The University of California (UCLA) i University of Southern California (USC) su među najboljima u svetu. Ovaj grad nudi i neke od najboljih muzeja poput LACMA, the Getty Center, the Fowler Museum i the Hammer Museum.

letnja škola Los Anđeles, UCLA

Nastava

Nastava se odvija radnim danima (ponedeljak-petak) u prepodnevnom terminu od 09:00 do 12:45 časova. Pri čemu dva časa traju 40 minuta, a druga dva traju 60 minuta. Nastava počinje svakog ponedeljka tokom leta, a minimalan period boravka je 2 nedelje. Polaznici mogu birati između dva jezička programa: standardni program i preduzetnički program. Nastava se održava na obližnjem Marymount kampusu. Program može trajati 1-8 nedelja.

Standardni engleski (polu intenzivni program) obuhvata usvajanje pravila gramatike kroz komunikativnu nastavnu metodu. Vežbanjem pisanja i govora polaznici će poboljšati svoj izgovor, veštinu slušanja i razumevanja onih kojima je engleski maternji jezik. Program je namenjen polaznicima svih nivoa znanja.

Preduzetnički engleski obuhvata osnove menadžmenta i rukovođenja, pravljenje biznis plana, veštine prezentacije, čitanje poslovnih sekcija u novinama i veštine komunikacije na “poslovnom jeziku”. Prvi čas prepodne posvećen je standardnom engleskom jeziku (gramatika, čitanje, pisanje, govor), dok su poslepodnevni blokovi nastave usmereni na preduzetnički deo. Program traje dve nedelje i na kraju se izlaže poslovni plan. Program je namenjen polaznicima koji imaju viši srednji ili napredni  nivo engleskog jezika i polaznici rade testiranje pre upisa na program radi provere nivoa znanja.

 

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Vannastavne aktivnosti zavise od izbora samog polaznika i organizuju se nakon nastave. Classic program obuhvata miks kulturnih i sportskih aktivnosti, šoping i različite obilaske. University Explorer program obuhvata SAT, TOEFL, veštine studiranja, pisanje eseja i posete lokalnim univerzitetima. Film Explorer program namenjen je mladim filmofilima i obuhvata radionice, obilaske studija, pisanje scenarija, pravljenje sopstvenog filma,  glumu, produkciju i druge srodne oblasti.

Nedeljom se organizuje celodnevna ekskurzija poput zabavnog parka Six Flags, poseta Universal Studios, obilazak Santa Barbare, žurke na plaži ili drugo. Subota je slobodan dan, uz mogućnost doplate za dodatnu ekskurziju: Disneyland, obilazak grada, surfovanje ili drugo.

Smeštaj

Smeštaj i ishrana polaznika organizovani su u okviru UCLA kampusa. Polaznici su smešteni u rezidencijama (Dykstra Hall, Hedrick Hall ili Sproul Hall) u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama, a kupatila su zajednička i postoje na svakom spratu. Svaka soba ima krevet, radni sto, stolicu i besplatan internet, a posteljina i peškiri su obezbeđeni. Obroci se služe u restoranu kampusa, a u cenu je uključeno 18 obroka nedeljno: pun pansion od ponedeljka do petka, polupansion subotom i doručak nedeljom (jer se nedeljom organizuje celodnevna ekskurzija). Program traje od subote do subote.

ELC English Language Centre

UCLA, Los Angeles, CA, USA

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".