BRAUNVALD - zimski ski i snoubord kamp

ADRENALIN BRAUNWALD, Alpinaweg, Glarus Süd, Switzerland

LONDON Embassy Summer, South Bank

London South Bank University, Borough Road, London, UK

BEČ Actilingua Academy

Actilingua Academy Summer School Vienna, Favoritenstraße, Vienna, Austria

PARIZ Alpadia, Passy

La Salle - Passy Buzenval, Avenue Otis Mygatt, Rueil-Malmaison, France

VINDZOR Plus, Wellington College

Wellington College, Duke's Ride, Berkshire, Crowthorne, UK

LARNAKA, English in Cyprus

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Plus, Iona College

Iona College, North Avenue, New Rochelle, NY, USA

ST PAUL'S BAY, Embassy Summer Malta

St Martin's College, Triq Is- Swatar, Msida, Malta

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Plus, California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

Wiltshire, PGL - Liddington

PGL Liddington, Foxhill, Liddington, Swindon, UK

Ostali polasci sa pratnjom

Belgija

Bugarska

Dubai

Evropa

Finska

Grčka

Holandija

Irska

Italija

Japan

Južnoafrička republika

Kanada

Kina

Latinska Amerika

Letonija

Maroko

Mađarska

Nemačka

Online

Rusija

Slovenija

Španija

Turska

Ukrajina

POLAZAK SA PRATNJOM - LETNJA ŠKOLA U CENTRU LONDONA

LONDON Embassy Summer, South Bank

Cena: 2100 £

Cenovnik

London South Bank University, Borough Road, London, UK

Letnja škola u centru Londona South Bank, sa pratnjom, sve veće atrakcije su na pešačkoj udaljenosti.

PROGRAM SA PRATNJOM

Škola

Embassy Summer, South Bank

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 13-17 i 18-21 godina

Termin programa: 17.07-31.07.2022.

Embassy Summer je organizator ove letnje škole u samom centru Londona (zona I). Kampus South Bank se nalazi u sklopu univerziteta London South Bank. Lokacija je izvanredna – na samo 10 minuta metroom od Piccadily Circus, a na pešačkoj udaljenosti od London Eye, galerije Tate i Millenium Bridge. Moderno opremljene i svetle učionice predstavljaju idealno okruženje za učenje.

Veliki broj polaznika iz različitih delova sveta omogućava da se ova letnja škola engleskog jezika razvije u pravu intelektualnu, sportsku, društvenu i kulturnu avanturu.

Destinacija

London

London je jedan od najvećih i najdinamičnijih gradova na svetu. Kao kulturni, finansijski i politički centar, London se konstantno razvija i napreduje, dok istovremeno zadržava svoj šarm prošlih dana.

Tradicionalni crni taksi, Tower of London, živopisne ulične prodavnice i pijace, reka Temza, elegantni Covent Garden, Tate Modern, Canary Wharf i Docklands, kao i prostrani Hyde Park ilustruju neke od kontrasta koji čine London jednim od najuzbudljivijih evropskih gradova i uvek atraktivnih turističkih destinacija.

Boravak u Londonu nije samo odlična šansa da se unapredi znanje engleskog, nego i mogućnost da upoznate jedan izuzetan grad, njegovu kulturu i običaje.

učenje engleskog London

Nastava

Program podrazumeva 20 časova engleskog jezika nedeljno, a čas traje 45 minuta. Nastava je usmerena ka konverzaciji kroz koju se usavršava gramatika, način izgovora i obogaćuje rečnik. Škola angažuje mlade predavače, koji su obučeni za rad sa strancima i podstiču ih na razgovor i raspravu na engleskom jeziku. Polaznici rade test engleskog jezika, na osnovu kog su svrstani u adekvatnu grupu. Na taj način, jednu grupu čine polaznici iz različitih zemalja, sličnog nivoa znanja i uzrasta.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Iako je glavni cilj programa učenje engleskog jezika, veoma je važno da se polaznici zabave i uživaju. Organizovani obilasci Londona podrazumevaju da će se učenici tokom ove dve nedelje upoznati sa svim znamenitostima ovog grada, posetiti brojne muzeje i galerije, imati mogućnost šopinga… Samo neki od obilazaka su: British Museum, Covent Garden, Tower of London, Camden Town, London Eye, Oxford Street, Westfield Shopping Centre, Harrods, St. Paul’s Cathedral… Svako veče su organizovana druženja (kvizovi, gledanje filmova, žurke) ili večernje šetnje.

Svake subote, polaznici programa odlaze na celodnevni izlet van Londona. Ovo je prilika da se uživaju u  čuvenim pejzažima i upoznaju sa znamenitostima i drugih engleskih gradova. Najčešće se organizuju izleti u Brajton i Kembridž.

 

kursevi engleskpg za decu u Velikoj Britaniji

Smeštaj i ishrana

Smeštaj polaznika organizovan je u rezidenciji McLaren House, koja  se nalazi na par minuta hoda od univerziteta LSBU na kojem se održava nastava. Rezidencija raspolaže sa jednokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, a 5-8 jednokrevetnih soba je grupisano u jedan stan. Svaki stan raspolaže sa zajedničkom prostorijom u kojoj se polaznici mogu družiti i provoditi svoje slobodno vreme. Posteljina je obezbeđena, ali je potrebno da polaznici ponesu sopstvene peškire. Pri dolasku u rezidenciju, daje se povratni depozit kao garancija da će polaznik voditi računa o svojoj sobi, koji mu se vraća na kraju programa, ukoliko nema oštećenja u smeštaju. U rezidenciji postoji i vešeraj u kojem uz malu doplatu možete oprati i osušiti garderobu.

Ishrana je na bazi punog pansiona, obroci se služe u školskoj kantini. Doručak je uglavnom kontinentalni i uključuje tost, sir, voće, tople napitke i drugo. Za ručak se uglavnom služe tri opcije toplog jela, kako bi polaznici imali izbor i isto tako i za večeru. Danima vikenda kada se organizuju ekskurzije, ručak je pripremljen u vidu lanč paketa.

Akreditacije

LONDON Embassy Summer, South Bank

London South Bank University, Borough Road, London, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".