Škola

Embassy Summer

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 12-17 godina

Termin programa: 27.07-10.08.2024.

Embassy Summer je ovaj letnji program za tinejdžere organizovao tako da polaznici unaprede znanje engleskog u zabavnom okruženju, kombinujući nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom jeziku.

Destinacija

Malta

Malta je mala ostrvska zemlja smeštena u središtu Mediterana, podjednako udaljena od Sicilije i Tunisa. Malteški arhipelag čine tri ostrva, najveće ostrvo je Malta, zatim manje Gozo i nenaseljeno Komino. Mediteranska kultura je dominantna na Malti, ali 150 godina britanskog kolonijalizma je ostavilo trajne uticaje na zemlju i jezik. Engleski je službeni jezik i usvojen je engleski način vožnje levom stranom. Malta ima po nešto za svakoga: mediteransku klimu, kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, autentične proslave i običaje.

Nastava

Nastava se održava u jednoj od najuglednijih srednjih škola na Malti, St Martin’s College, sa prostranim učionicama sa savremenom interaktivnom opremom za predavanje. Učenici dobijaju udžbenike i materijal za rad. Nastava podrazumeva 20 časova (15 h nedeljno), koji se održavaju od ponedeljka do petka, pre podne ili posle podne u zavisnosti od planiranih aktivnosti i obilazaka. Polaznici se svrstavaju u internacionalne grupe na istom jezičkom nivou. Školski autobus svaki dan vozi učenike od smeštajnog kampusa do škole (udaljenost je 5 minuta) i nakon nastave na aktivnosti i izlete.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Obilasci i izleti se odvijaju pod vođstvom iskusnih tutora i uključuju različite aktivnosti. Obilaze se gradovi Malte: St Paul’s Bay, glavni grad Valleta, istorijska prestonica Malte, čuveni grad tišine Mdina, grad Rabat, susedno ostrvo Komino, krstarenje po zalivima… Redovni su odlasci na peskovite i stenovite plaže, u akva park, šoping, organizuju se večernji roštilji na plaži.

Uveče se organizuju disko zabave, zabave na brodu, veče filma, šetnje, karaoke, kvizovi, kuglanje… Jednom nedeljno se organizuje zabava dobrodošlice za nove polaznike, gde se oni upoznaju sa školom, organizatorima, kao i sa već pridošlim polaznicima.

U ponudi su i opcioni dodatni izleti na Siciliju i ostrvo Gozo.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

Smeštaj

Smeštaj i ishrana

Smeštaj učenika je u modernom kompleksu Campus Hub koji uključuje studentske domove i trgovinski centar Piazza sa buticima, kafeima i restoranima, apotekom, supermarketom… Neki od objekata su Starbucks, Pizza Hut, Burger King, multi brend prodavnica Hudson i drugi. Kompleks sadrži bazen sa platoom za sunčanje sa ležaljkama.

Studentski apartmani imaju sobe sa dva, tri ili četiri kreveta i kupatilo, sve sobe su klimatizovane. Posteljina i peškiri za kupanje su obezbeđeni i menjaju se jednom nedeljno, kada im se i čiste sobe, neophodno je da ponesu sopstvene peškire za plažu. U kompleksu su zajedničke prostorije za druženje sa kuhinjom i TV-om, soba sa igricama i servis za pranje garderobe (pranje je uz doplatu), 24h nadzor i WIFI.

Ishrana je na bazi punog pansiona, doručak i večera se služe u smeštaju, sa jelima internacionalne i tradicionalnom mediteranskom ishranom, vegetarijanska opcija takođe je obezbeđena. Za ručak se dobija lanč paket (hladan obrok ili pasta), koji se u zavisnosti od planiranih aktivnosti poslužuje u školi ili ga učenici dobijaju na izletu.

Cena programa

Malta, Campus Hub

Cena: 2.200 € + 10.000 RSD (90 €)

Termin programa; 27.07-10.08.2024.

Obilasci i izleti: 2 celodnevna i 10 poludnevnih

Cena uključuje:

 • Registraciju, nastavu, nastavni materijal, sertifikat o pohađanom kursu;
 • Smeštaj u studentskoj rezidenciji sa punim pansionom u apartmanima sa kupatilom i dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama, ekskurzije, rekreativne aktivnosti i ostale večernje aktivnosti;
 • Povratni transfer od/do aerodroma na Malti;
 • Pratnju profesora od mesta polaska – aerodrom „Nikola Tesla“ u Beogradu do povratka na isti.

 Cena ne uključuje:

 • Avionsku kartu (Egida obezbeđuje avionske karte za sve putnike);
 • Putno osiguranje;
 • Opcione dodatne izlete na destinaciji (ostrvo Gozo 35, izlet na Siciliju 150€);
 • Depozit za smeštaj 30 €, vraća na kraju programa, u slučaju da nema oštećenja;
 • Lične troškove putnika;
 • Bankarske troškove.

 Napomene:

 • Plaćanje registracije 10.000 RSD (90 €) se vrši Egidi International doo. Plaćanje programa se vrši Egidi International llc;
 • Pasoš mora da važi najmanje 3 meseca nakon planiranog datuma za napuštanje teritorije Malte.
 • Opisani izleti i aktivnosti mogu varirati u u zavisnosti od vremenskih i drugih nepredviđenih okolnosti;
 • Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih polaznika otkaže putovanje 30 dana pre početka programa;
 • Organizator programa EC Young Learners (Embassy Summer) i Egida International llc.

Utisci

Letnja škola engleskog jezika na Malti

Malta utisci ucenika i profesora – ŠPogledajte u galeriji fotografija deo njihovog iskustva

Akreditacije

MSIDA, Embassy Summer Malta

Campus Hub, Malta

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".