English in Cyprus

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Embassy Summer Long Island University, Brooklyn

Long Island University Brooklyn, 1 University Plaza, Brooklyn, NY 11201, United States

LONDON Embassy Summer, UCL

Campbell Hall East, 5-10 Taviton street WC1H 0BX

Embassy Summer Malta

St Martin's College, Triq Is- Swatar, Msida, Malta

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Embassy Summer, California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

SAFOLK, PGL - Bawdsey Manor

PGL Bawdsey Manor, Bawdsey, Woodbridge IP12 3BH, United Kingdom

Ostali polasci sa pratnjom

Austrija

Belgija

Bugarska

Dubai

Evropa

Finska

Francuska

Grčka

Holandija

Irska

Italija

Japan

Južnoafrička republika

Kanada

Kina

Latinska Amerika

Letonija

Maroko

Mađarska

Nemačka

Rusija

Slovenija

Španija

Švajcarska

Turska

Ukrajina

LETNJU ŠKOLU ENGLESKOG U LOS ANĐELESU I LAS VEGASU

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Embassy Summer, California State University

Cena: 3945 $

Cenovnik

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

Škola engleskog Los Anđeles i Las Vegas uključuje nastavu engleskog jezika, druženje i obilaske popularnih atrakcija: Hollywood and Highland with Walk of Fame, Santa Monica Beach and Pier, The Getty Center: Museum of Fine Art, California Museum of Science: IMAX and Space Shuttle Endeavour, Long Beach, Dockweiler Beach bonfire, LA Live and Staples Center, LA Farmers Market and The Grove. 

POLAZAK SA PRATNJOM

Škola

California State University

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 12-19 godina

Termin programa: 18.07-01.08.2021.

California State University ima prostran kampus sa modernim građevinama, sportskim kapacitetima sa peščanim terenom za odbojku, košarkaškim terenima, otvorenim bazenom, baštom i slobodnim površinama za druženje. Udaljen je samo 30 minuta od Beverli Hilsa i Holivuda i 20 minuta od okeana, a obezbeđuje ga lokalna policija. Kampus je toliko slikovit da je skoro svake sedmice lokacija za holivudska snimanja.

Letnji kamp engleskog jezika na univerzitetu u Los Anđelesu je jedinstveno iskustvo!

letnja_skola_los_andjeles

Destinacija

Los Anđeles

Los Anđeles je grad sunca, plaža, izvanrednih parkova, lepe arhitekture, novca, filma, zabave, glamura, etničke raznolikosti i poznatih stanovnik. Los Anđeles je specifičan i po svom položaju – izlazi na Tihi okean, jedan deo grada se nalazi čak na 1500 m nadmorske visine, a okružuje ga i pustinja. Učenici će tokom programa posetiti neke od najpoznatijih lokaliteta ovog dela SAD-a.

Northridge je rezidencijalni deo Los Anđelesa pun zelenila, odlično povezan sa centrom grada i poznat i kao „dragulj doline San Fernando“. Glavna ulica ima mnogo prodavnica, restorana i tržni centar.

Los Anđeles SAD

Nastava

Program uključuje standardni kurs engleskog jezika 20 časova nedeljno u trajanju od 45 minuta, za polaznike svih nivoa znanja, u internacionalnim grupama od maksimalno 16 polaznika. Časovi su interaktivni, sa fokusom na razvoj komunikacionih veština kod đaka, usavršava se gramatika i razvija se rečnik kroz razne nastavne tehnike i projekte u vezi sa za ekskurzijama i sl.

Obilasci i ekskurzije

Program uključuje obilaske popularnih atrakcija Los Anđelesa, ali i muzeje, odlaske na čuvene plaže sa kojih se posmatra zalazak sunca… Transport za obilaske može biti privatni autobus ili gradski prevoz. Neki od obilazaka su: LA Downtown, Hollywood, Rodeo Drive, Santa Monica Beach and Pier, Getty Museum, Venice Beach, Malibu Beach, Santa Barbara, California Science Center and Space Shuttle Endeavour, Griffith Observatory, LA Farmers Market and The Grove, Huntington Beach

Trodnevni izlet uključuje odlazak u državu Nevada i obilazak Las Vegasa, odlazak u nacionalni park Grand Kanjon. Polaznici su smešteni u hotelu u četvorokrevetnim sobama, sa doručkom. Za ostale obroke dobijaju novčani vaučer koji mogu da iskoriste u restoranima po sopstvenom izboru.

Program aktivnosti u pauzama između predavanja i tokom večeri – sportovi, odlazak na bazen, karaoke, filmske večeri, kvizovi, disko, večeri talenata i drugo.

Smeštaj i ishrana

Smeštaj je u rezidenciji na fakultetu u dvokrevetnim klimatizovanim sobama, dve sobe dele kupatilo. Na svakom spratu rezidencije su prostorije za druženje, a cela rezidencija je pokrivena internetom. Posteljina je obezbeđena i menja se jednom nedeljno, polaznici treba da ponesu svoje peškire. Mašine za pranje i sušenje veša se nalaze u svakoj rezidenciji.  Obroci se služe u školskoj kantini, doručak je američki sa jajima, prženom slaninom, palačinkama, premazima, krofnama i žitaricama. Za ručak i večeru je velik izbor kuvanih jela, voće i povrće, kao i topli i hladni napitci.

Vikendom i danima kada su obilasci,  polaznici dobijaju lanč paket (sendvič, voda, voće, pakovanje grickalica i kolač/slatki keks).

Akreditacije

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Embassy Summer, California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".