LONDON Zimski kurs engleskog jezika

Oxford International English School, London Greenwich, Greenwich High Road, London, UK

LONDON Plus - Epsom College

Epsom College, College Road, Epsom, UK

LONDON Plus - Brunel University

Brunel University London, Kingston Lane, London, Uxbridge, UK

MICKLEHAM, Samiad - Box Hill School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

FRANKFURT Sprachcaffe

Sprachcaffe Language School Frankfurt, Gartenstraße, Frankfurt am Main, Germany

BRAUNVALD - zimski ski i snoubord kamp

ADRENALIN BRAUNWALD, Alpinaweg, Glarus Süd, Switzerland

LONDON Embassy Summer, South Bank

London South Bank University, Borough Road, London, UK

PARIZ Alpadia, Passy

La Salle - Passy Buzenval, Avenue Otis Mygatt, Rueil-Malmaison, France

LARNAKA, Bayswater Summer

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla

KEMBRIDŽ Embassy Summer, Abbey College

Abbey College Cambridge, Purbeck Road, Cambridge, UK

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Embassy Summer, Long Island University

Long Island University Brooklyn, University Plaza, Brooklyn, NY, USA

ST PAUL'S BAY, Embassy Summer Malta

Bella Vista Hotel Malta, Saint Paul's Bay, Malta

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Plus, California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

PGL - Marchants Hill

PGL Marchants Hill, Tilford Road, Beacon Hill, Hindhead, UK

LETNJA ŠKOLA ENGLESKOG U LOS ANĐELESU I LAS VEGASU

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Plus, California State University

Cena: 3995 $

Cenovnik

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

Škola engleskog Los Anđeles i Las Vegas uključuje nastavu engleskog jezika, druženje i obilaske popularnih atrakcija: Hollywood and Highland with Walk of Fame, Santa Monica Beach and Pier, The Getty Center: Museum of Fine Art, California Museum of Science: IMAX and Space Shuttle Endeavour, Long Beach, Dockweiler Beach bonfire, LA Live and Staples Center, LA Farmers Market and The Grove. 

PROGRAM SA PRATNJOM

Škola

California State University

POLAZAK SA PRATNJOM

Uzrast polaznika 10-20 godina

Termin programa: 12.07-27.07.2023.

California State University ima prostran kampus sa modernim građevinama, sportskim kapacitetima sa peščanim terenom za odbojku, košarkaškim terenima, otvorenim bazenom, baštom i slobodnim površinama za druženje. Udaljen je samo 30 minuta od Beverli Hilsa i Holivuda i 20 minuta od okeana, a obezbeđuje ga lokalna policija. Kampus je toliko slikovit da je skoro svake sedmice lokacija za holivudska snimanja.

Letnji kamp engleskog jezika na univerzitetu u Los Anđelesu je jedinstveno iskustvo!

Trenutni zahtev za ulazak u SAD, za putnike 18+ godina je da su vakcinisani protiv Kovid-19. Maloletni putnici nemaju ograničenja u putovanju.

letnja_skola_los_andjeles

Destinacija

Los Anđeles

Los Anđeles je grad sunca, plaža, izvanrednih parkova, lepe arhitekture, novca, filma, zabave, glamura, etničke raznolikosti i poznatih stanovnik. Los Anđeles je specifičan i po svom položaju – izlazi na Tihi okean, jedan deo grada se nalazi čak na 1500 m nadmorske visine, a okružuje ga i pustinja. Učenici će tokom programa posetiti neke od najpoznatijih lokaliteta ovog dela SAD-a.

Nortridž (Northridge) je rezidencijalni deo Los Anđelesa pun zelenila, odlično povezan sa centrom grada i poznat i kao „dragulj doline San Fernando“. Glavna ulica ima mnogo prodavnica, restorana i tržni centar.

Los Anđeles SAD

Nastava

Standardni program engleskog jezika sa 15h nastave nedeljno, za polaznike svih nivoa znanja, u internacionalnim grupama od maksimalno 15 polaznika. Časovi su interaktivni, sa fokusom na razvoj komunikacionih veština, usavršava se gramatika i razvija se rečnik kroz razne nastavne tehnike i projekte u vezi sa za ekskurzijama. Na završnoj svečanosti, učenici će dobiti izveštaj o napretku sa zapažanjima profesora. Učenici će imati online testiranje pre polaska da bi se utvrdio nivo i bili raspoređeni u adekvatne grupe.

Obilasci i ekskurzije

Program uključuje obilaske popularnih atrakcija Los Anđelesa, ali i muzeje, odlaske na čuvene plaže… Neki od obilazaka su: Griffith Observatory, centar Los Angeles uključujući i LA Bus Tour, Rodeo Drive i Hollywood, uključujući Hollywood Bus Tour, Hollywood & Highland Center, Hollywood Hard Rock Café, California Science Center and Space Shuttle Endeavour, Original Los Angeles Farmer’s Market, šoping u čuvenom tržnom centru  The Grove, Huntington Beach, Malibu i Santa Barbara, Getty Museum, Venice Beach, Santa Monica…

Organizovan je i jedan izlet u San Dijego, tokom kojeg će se posetiti  La Jolla, Mission Beach, Old Town, Seaport Village.

Trodnevni izlet (dva noćenja) u Nevadu i Arizonu uključuje obilazak Las Vegasa (Las Vegas Sign, Las Vegas Strip Walking Tour, Bellagio Fountain Show, Las Vegas Fremont Street LED Experience), odlazak u nacionalni park Grand Kanjon, obilazak rudarskog grada duhova Calico Ghost Town, odlazak u outlet.

Ulaznice i karte za panoramske bus ture su uključene u cenu programa. Sve ekskurzije se  organizuju privatnim autobusima u pratnji osoblja organizacije Plus.

Program aktivnosti u pauzama između predavanja i tokom večeri – sportovi, žurke na bazenu, karaoke, filmske večeri, kvizovi i drugo.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

Smeštaj i ishrana

Rezidencija je na kampusu fakulteta, smeštaj je u apartmanima u kojima su dve klimatizovane dvokrevetne sobe, kupatilo, dnevna soba i kuhinja. Obroci se služe u školskoj kantini, doručak je američki sa jajima, prženom slaninom, palačinkama, premazima, krofnama i žitaricama. Za ručak i večeru je velik izbor kuvanih jela, voće i povrće, kao i topli i hladni napici. Tokom obilazaka, učenici dobijaju klasične lanč pakete i novac na Viza platnim karticama da kupe obroke u gradu. Na ovaj način imaju mogućnost da probaju lokalne specijalitete ili obroke u klasičnim restoranima brze hrane (Subway, MacDonalds, Wendy’s, Starbucks, Dunkin Donuts, Taco Bells…). Jednu večeru u Los Anđelesu će učenici imati u Hard Rock Café Hollywood.

Smeštaj tokom izleta je u Las Vegasu i u okolini grada Kingsman u Arizoni, u četvorokrevetnim sobama, dva francuska ležaja po sobi.

Akreditacije

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Plus, California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".