KEMBRIDŽ Embassy Summer, Bellerbys College

Bellerbys College, Arbury Rd, Cambridge CB4 2JF, UK

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Plus, Iona College

715 North Ave, New Rochelle, NY 10801, USA

LONDON Embassy Summer, UCL

Campbell Hall East, 5-10 Taviton street WC1H 0BX

LIMASOL English in Cyprus

Kremmastis Road, Episkopi 3505, Cyprus

BUDŽIBA Easy School of Languages

Bella Vista Hotel Malta, Qawra Coast Road, St Paul's Bay

MAJAMI & ORLANDO Mla, Lynn University

Lynn University, 3601 North Military Trail, Boca Raton, FL 33431, USA

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Mla, Pitzer College

1050 N Mills Ave, Claremont, CA 91711, USA

BEČ ActiLingua Academy

Favoritenstraße 15, 1040 Wien, Austria

SAFOLK PGL, Bawdsey Manor

PGL Bawdsey Manor, Bawdsey, Woodbridge IP12 3BH, United Kingdom

Ostali polasci sa pratnjom

LETNJU ŠKOLU ENGLESKOG U LOS ANĐELESU I LAS VEGASU

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Mla, Pitzer College

Cena: 3915 $

Cenovnik

1050 N Mills Ave, Claremont, CA 91711, USA

Škola engleskog Los Anđeles i Las Vegas uključuje nastavu engleskog jezika, druženje i obilaske popularnih atrakcija: Hollywood and Highland with Walk of Fame, Santa Monica Beach and Pier, The Getty Center: Museum of Fine Art, California Museum of Science: IMAX and Space Shuttle Endeavour, Long Beach, Dockweiler Beach bonfire, LA Live and Staples Center, LA Farmers Market and The Grove. 

POLAZAK SA PRATNJOM

Škola

Pitzer College

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 11-19 godina

Termin programa: 16.07-29.07.2020.

Pitzer College odlikuju jedinstven pejzaž sa specifičnim rastinjem i veoma moderna arhitektura objekata. Nalazi se u naselju Claremont koji je poznati univerzitetski centar u južnoj Kaliforniji sa 7 koledža i visokih škola. Čitav grad je posvećen sadržajima za studente – restorani, kafei i prodavnice i zelene površine, što ga čini odličnim mestom za boravak u letnjoj školi. Kampus koledža ima savremene rezidencije, otvorene i osvetljene terene za košarku i odbojku i otvoreni bazen.

Škola engleskog Los Anđeles i Las Vegas

Destinacija

Los Anđeles

Los Anđeles je grad sunca, plaža, izvanrednih parkova, lepe arhitekture, novca, filma, zabave, glamura, etničke raznolikosti, poznatih stanovnika… Los Anđeles je specifičan i po svom položaju –  izlazi na Tihi okean, jedan deo grada se nalazi čak na 1500 m nadmorske visine, a okružuje ga i pustinja. Učenici će tokom programa posetiti neke od najpoznatijih lokaliteta u tri američke države: Kaliforniji, Nevadi i Arizoni.

Los Anđeles SAD

Nastava

Radi se po interaktivnoj metodologiji koju je škola MLA kreirala da kurs učini interesantnim i izazovnim za učenike, program je baziran na komunikativnom pristupu učenju i kombinuje zadatke i teme koji pomažu učeniku u govornim vežbama i prate aktuelna interesovanja mladih.  MLA TASKtime originalne knjige i radne sveske kreirane su za američki i britanski engleski, za nastavu na 5 nivoa znanja. Na kraju programa, učenicima će biti poslat portfolio sa njihovim radovima i oblastima koje su prešli, ocena napretka učenika sa komentarom profesora i predlogom za dalje učenje na osnovu  pokazanog znanja tokom časova. Sertifikat koji će se učenicima dodeliti na završnoj svečanosti sadrži dnevni izveštaj o radu i angažovanju učenika.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Program uključuje obilaske popularnih atrakcija Los Anđelesa, ali i muzeje, odlaske na čuvene plaže sa kojih se posmatra zalazak sunca… Neki od obilazaka su: Hollywood and Highland with Walk of Fame, Santa Monica Beach and Pier, The Getty Center: Museum of Fine Art, California Museum of Science: IMAX and Space Shuttle Endeavour, Long Beach: Dockweiler Beach bonfire, LA Live and Staples Center, LA Farmers Market and The Grove. Organizovan je i jedan izlet u San Dijego.

Trodnevni izlet uključuje odlazak u državu Nevada i obilazak Las Vegasa, odlazak u nacionalni park Grand Kanjon, odlazak na arhitektonsko čudo Huverovu branu na reci Kolorado i večeru u gradiću Kingman u državi Arizoni na čuvenom putu Route 66.  U cenu programa uključene su ulaznice za sve pomenute obilaske i atrakcije.

Program aktivnosti u pauzama između predavanja i tokom večeri – sportovi, odlazak na bazen, Hawaiian Luau Experience, Luau Dinner, Polynesian Dance Show, karaoke, filmske večeri, kvizovi, disko, večeri talenata i drugo.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

Las Vegas

Smeštaj i ishrana

Smeštaj je u rezidenciji na fakultetu, nekoliko klimatizovanih dvokrevetnih soba čini apartman u kojem su zajedničko kupatilo i kuhinja. Obroci se služe u školskoj kantini, doručak je američki sa jajima, prženom slaninom, palačinkama, premazima, krofnama i žitaricama. Za ručak i večeru je velik izbor kuvanih jela, voće i povrće, kao i topli i hladni napitci. Tokom obilazaka, umesto klasičnih lanč paketa učenici dobijaju novac na Viza platnim karticama da kupe obroke u gradu. Na ovaj način imaju mogućnost da probaju lokalne specijalitete ili obroke u klasičnim restoranima brze hrane (Subway, MacDonalds, Wendy’s, Starbucks, Dunkin Donuts, Taco Bells…). Jednu večeru u Las Vegasu će učenici imati u Hard Rock Café-u.

Akreditacije

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Mla, Pitzer College

1050 N Mills Ave, Claremont, CA 91711, USA

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".