English in Cyprus

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Embassy Summer Long Island University, Brooklyn

Long Island University Brooklyn, 1 University Plaza, Brooklyn, NY 11201, United States

LONDON Embassy Summer, UCL

Campbell Hall East, 5-10 Taviton street WC1H 0BX

Embassy Summer Malta

St Martin's College, Triq Is- Swatar, Msida, Malta

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Embassy Summer, California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

SAFOLK, PGL - Bawdsey Manor

PGL Bawdsey Manor, Bawdsey, Woodbridge IP12 3BH, United Kingdom

Ostali polasci sa pratnjom

Austrija

Belgija

Bugarska

Dubai

Evropa

Finska

Francuska

Grčka

Holandija

Irska

Italija

Japan

Južnoafrička republika

Kanada

Kina

Latinska Amerika

Letonija

Maroko

Mađarska

Nemačka

Rusija

Slovenija

Španija

Švajcarska

Turska

Ukrajina

POLAZAK SA PRATNJOM U LONDON U LETNJU ŠKOLU ENGLESKOG

LONDON Embassy Summer - Docklands

Cena: 1995 £

Cenovnik

University Way, London, England E16 2RD

Letnja škola engleskog London, Doklands održava se pri Univerzitetu East London, u jednom od njegovih najmodernijih kampusa. Bogat vannastavni program podrazumeva 2 celodnevne i 10 poludnevnih ekskurzija, kao i brojne aktivnosti u kampusu.

POLAZAK SA PRATNJOM

Škola

Embassy Summer - Docklands

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 11-19 godina

Termin programa: 18.07-01.08.2021.

Embassy Summer je priznat kao vodeći organizator programa učenja engleskog jezika za decu, omladinu i odrasle. Ovaj letnji kamp organizuju na University East London  i jednom od njegovih najmodernijih kampusa – Doklands kampusu lociranom u 3. zoni Londona sa spektakularnim pogledom na Temzu i grad. Prednost kampusa je zato što je zatvoren za prolaznike, a u okviru njega se nalaze smeštajni kapaciteti, nastavna zgrada sa učionicama, kantine, biblioteka, ali i banka, mnogobrojni kafei, restorani i knjižare, teretana na otvorenom i košarkaški tereni. Učenici imaju sigurnu, modernu i podsticajnu sredinu za učenje.  Ovaj moderni centar idealan je za polaznike koji žele da imaju komfor zatvorenog kampusa i smeštaja višeg standarda.

letnja škola engleskog London

Destinacija

London

Boravak u Londonu nije samo odlična prilika da se unapredi znanje engleskog jezika, nego i da se upozna jedan izuzetan grad. Londonium je rimsko naselje osnovano na teritoriji današnjeg Londona u I veku nove ere, a 2000 godina kasnije u gradu živi 9 miliona ljudi, koji govore 300 jezika, a godišnje ga poseti 65 miliona turista. Od istorijskih ikona kao što je Tower of London do skorijih fenomena poput umetnice Adel, London je čudo čovečanstva sa beskonačnim nizom atrakcija i simbola koji obeležavaju različite faze njegove bogate istorije. O Londonu se može čitati, ali ovaj grad se jedino može doživeti boravkom u njemu.

London

Nastava

Program podrazumeva 20 časova engleskog jezika nedeljno, a čas traje 45 minuta. Nastava je usmerena ka konverzaciji kroz koju se usavršava gramatika, način izgovora i obogaćuje rečnik. Škola angažuje mlade predavače, koji su obučeni za rad sa strancima i podstiču ih na razgovor i raspravu na engleskom jeziku. Polaznici rade test engleskog jezika, na osnovu kog su svrstani u adekvatnu grupu. Na taj način, jednu grupu čine polaznici iz različitih zemalja, sličnog nivoa znanja i uzrasta.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Vannastavni program  učenicima će omogućiti da se upoznaju sa čuvenim znamenitostima poput British Museum, Covent Garden, Camden Town, London Eye, Oxford Street, Westfield Shopping Centre i mnogih drugih tradicionalno upisanih na turističke mape Londona. Profesori koji putuju sa decom se stalno trude da ih podsećaju da primete i osete i druge aspekte grada kao što je kontrast između buke i gužve metroa i tišine i spokoja parkova i obilaze mesta koja deca žele da posete (fudbalski stadioni, čuvene buvlje pijace…). Svako veče su organizovana druženja u školi (kvizovi, gledanje filmova, žurke, društvene igre).

Iako često kada se pomisli na Veliku Britaniju, prva asocijacija je London što je veoma nepravedno prema ovoj izuzetnoj državi. Svake subote, polaznici programa odlaze na celodnevni izlet van Londona. Najčešći izleti su u Brajton, britansko najčuvenije letovalište na obalama Lamanša i univerzitetski grad Kembridž.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

letnja škola u Londonu

Smeštaj i ishrana

Polaznici su smešteni u jednokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom. U jednom rezidencijalnom bloku 4 do 6 soba dele kuhinju i zajedničku prostoriju, dok u drugim rezidencijama ne postoji zajednička kuhinja već svaka soba ima mali frižider i rešo. U sobi se nalaze krevet, radni sto, police, komoda sa fiokama i orman. Sve rezidencije su pod nadzorom, tako da u njih može ući samo osoba koja tu i odseda. Bezbednost polaznika osiguravaju i redovne kontrole protivpožarnog sistema. Menjanje posteljine i čišćenje sobe je jednom nedeljno, učenici treba da ponesu sopstvene peškire. Od dodatnih usluga, u okviru kampusa su: aparati sa sokovima, grickalicama i čokoladicama i prostor u kojem su mašina za uslužno pranje i sušenje veša.

Ishrana je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera) i služi se u kantini škole. Doručak je kontinentalni sa kroasanom, tostom, slatkim namazima, čajem, kafom i voćem, a petkom se služi tradicionalni engleski doručak (pasulj, kobasica, pržena slanina, grilovani paradajz, jaja). Za ručak i večeru učenici mogu da biraju između tri kuvana jela, jedno je uvek vegeterijansko, dok se za večeru služi i halal opcija. Danima kada se ide na celodvne izlete učenici dobijaju lanč pakete.

Akreditacije

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".