American International School

AIS Salzburg, Moosstraße, Salzburg, Austria

DID Deutsch Institut

did deutsch-institut Wien Sonnwendgasse 11 1100 Wien

Village Camps

Dorfstraße 419, 5721 Piesendorf, Austria

ActiLingua Academy

Favoritenstraße 15, 1040 Wien, Austria

St. Gilgen International School

Ischlerstraße 13, 5340 St. Gilgen, Austria

Humboldt Institut

Lothringerstraße 4/3.Stock, 1040 Wien, Austria

Letnja škola nemačkog i engleskog, avanturistički kamp i filmska akademija za decu

Village Camps

Cena: od 3400 €

Cenovnik

Dorfstraße 419, 5721 Piesendorf, Austria

Letnji avanturistički kamp i filmska akademija za decu u Austriji u organizaciji Village Camps, odvija se u spektakularnom planinskom okruženju Alpa. Preko 45 godina iskustva u organizovanju internacionalnih letnjih kampova za decu i tinajdžere dovoljno govori o visokom kvalitetu školskog osoblja, širokom spektru ponuđenih aktivnosti i programa.

Škola

Village Camps

Preko 45 godina iskustva u organizovanju internacionalnih letnjih kampova za decu i tinajdžere dovoljno govori o visokom kvalitetu školskog osoblja, širokom spektru ponuđenih aktivnosti i programa koje Village Camp nudi svojim polaznicima, na zanimljivim lokacijama širom sveta.

Kamperi se dele u grupe po uzrastu i/ili sposobnostima. Prepodnevni period u trajanju od tri sata je posvećen odabranom programu (jezički, avanturistički, filmski). Tokom popodnevnih vannastavnih aktivnosti svi kamperi su zajedno i aktivnosti se odvijaju na engleskom jeziku. Određenim danima deca mogu da se prijave za aktivnosti po njihovom izboru, a ostalim danima aktivnosti se organizuju prema starosnoj dobi. Sva deca će imati priliku da učestvuju u produkciji filma koji se snima u kampusu.

Letnji avanturistički kamp Austriji

Destinacija

Pizendorf

Kamp se organizuje u pitomom seocetu Piesendorf, smeštenom u spektakularnom planinskom okruženju, na obali istoimenog jezera. Broj polaznika u kampu je ograničen na samo 80 kampera, koji vrlo brzo postaju deo Village porodice.

Village Camps svojim polaznicima nudi najviši nivo nadzora i veliku pažnju obraća na zdravlje i bezbednost. Konstantno se radi na postizanju savršene ravnoteže između obrazovnih i zabavnih aktivnosti.

Letnja škola nemačkog i engleskog Austrija

Nastava

Jezički kamp – Program učenja jezika (engleski ili nemački) sa nastavom koja se odvija u prepodnevnim časovima. Cilj kursa je razumevanje i unapređenje jezičkih veština.  Maksimalan broj polaznika u grupi je 10. Po završetku kursa svaki polaznik dobija sertifikat o stečenom nivou znanja, a roditeljima se šalje izveštaj o napretku.

Avanturistički kamp – Ovaj austrijski region pun jezera i okružen planinama poznat je po velikom izboru aktivnosti na otvorenom. Cilj programa je da se kamperi međusobno upoznaju, nauče nešto o Austriji i uživaju u sticanju novih veština i usavršavanju već postojećih. Kamp nudi mnoštvo aktivnosti, uključujući širok spektar klasičnih i sportova na vodi, koje se organizuju u skladu sa uzrastom i sposobnostima svakog od kampera.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Svake subote se organizuje celodnevni izlet. Tačan broj izleta zavisi od vremenskih uslova i interesovanja kampera. Neki od mogućih izleta su: Salzburg – rodno mesto Mocarta, Grossglockner Hochalpenstrasse – jedan od najspektakularnijih predela na svetu,  Krimml – trokaskadni vodopadi visoki 380 m. Polaznike očekuje i uzbudljivo planinarenje austrijskim Alpima, sa noćenjem u tradicionalnom planinarskom domu.

Smeštaj

Polaznici su smešteni u hotelu Chalet Notburgahof, u višekrevetnim sobama (2-5 po sobi) sa sopstvenim kupatilom. U sklopu kompleksa se nalaze sportska sala, teniski tereni i restoran. Na pešačkoj udaljenosti od smeštaja se nalazi i veliki sportski kompleks sa bazenom, peščanim terenom za odbojku, fudbalskim terenom, teniskim terenima, bilijarom, trambolinama. Obezbeđen je pun pansion u restoranu hotela.

Polaznicima se nudi mogućnost doplate za povratni transfer od/do aerodroma. Transfer podrazumeva doček polaznika na aerodromu u dolasku i ispraćaj na aerodrom u povratku.

Village Camps

Dorfstraße 419, 5721 Piesendorf, Austria

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".