LONDON Zimski kurs engleskog jezika

Oxford International English School, London Greenwich, Greenwich High Road, London, UK

LONDON Plus - Epsom College

Epsom College, College Road, Epsom, UK

LONDON Plus - Brunel University

Brunel University London, Kingston Lane, London, Uxbridge, UK

MICKLEHAM, Samiad - Box Hill School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

FRANKFURT Sprachcaffe

Sprachcaffe Language School Frankfurt, Gartenstraße, Frankfurt am Main, Germany

BRAUNVALD - zimski ski i snoubord kamp

ADRENALIN BRAUNWALD, Alpinaweg, Glarus Süd, Switzerland

LONDON Embassy Summer, South Bank

London South Bank University, Borough Road, London, UK

PARIZ Alpadia, Passy

La Salle - Passy Buzenval, Avenue Otis Mygatt, Rueil-Malmaison, France

LARNAKA, Bayswater Summer

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla

KEMBRIDŽ Embassy Summer, Abbey College

Abbey College Cambridge, Purbeck Road, Cambridge, UK

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Embassy Summer, Long Island University

Long Island University Brooklyn, University Plaza, Brooklyn, NY, USA

ST PAUL'S BAY, Embassy Summer Malta

Bella Vista Hotel Malta, Saint Paul's Bay, Malta

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Plus, California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

PGL - Marchants Hill

PGL Marchants Hill, Tilford Road, Beacon Hill, Hindhead, UK

Letnji kamp u koledžu u Londonu, polazak sa pratnjom profesora

LONDON Plus - Epsom College

Cena: 2200 £

Cenovnik

Epsom College, College Road, Epsom, UK

Epsom College letnja škola engleskog – program sa pratnjom. Standardni program engleskog jezika za polaznike svih nivoa znanja, u internacionalnim grupama. Ugođaj tipične britanske atmosfere, zatvoreni, obezbeđeni kampus sa istorijskim objektima savremene unutrašnje opremljenosti.

 

Škola

Plus - Epsom College

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 8-17 godina

Termin programa: 03.07-17.07.2023.

Epsom College je jedna od uglednih britanskih internatskih srednjih škola. Tokom letnjeg raspusta, organizacija PLUS na ovaj kampus prima učenike iz celog sveta na program učenja engleskog jezika sa obilascima Londona i okolnih gradova. Školsko imanje je zatvoreni, obezbeđeni kampus sa istorijskim objektima savremene unutrašnje opremljenosti, glavnom nastavnom zgradom, smeštajnim kućama sa prostorijama za druženje. Koledž ima i odlične sportske kapacitete koji uključuju zatvoreni bazen, sportske hale i terene na otvorenom.

Epsom je naselje u jugozapadnom delu Londona koje je poznato po banji sa prvim nalazištem čuvene epsom “gorke” soli, konjičkim trkama i jednoj od najstarijih železničkih linija u Engleskoj i pruža ugođaj tipične britanske atmosfere. Učenici će upravo tom linijom, vozom odlaziti do centralnog dela Londona. Centar naselja je od škole udaljen oko 15 minuta šetnje.

Ovaj miran kampus pogodan je za učenike koji žele da osete internatski način života na velikom školskom imanju, a da takođe imaju i bogat program obilazaka svih znamenitosti užurbanog Londona.

Nastava

Standardni program engleskog jezika podrazumeva 30h nastave tokom dve nedelje, za polaznike svih nivoa znanja, u internacionalnim grupama od prosečno 15 polaznika. Časovi su interaktivni, sa fokusom na razvoj komunikacionih veština, usavršava se gramatika i razvija se rečnik kroz razne nastavne tehnike. Učenici dobijaju radne sveske i ostali materijal za nastavu. Časovi su u jednom delu dana ili podeljeni u dve smene sa pauzom za ručak i odmor, a nakon nastave je slobodno vreme za druženje sa učenicima iz drugih zemalja, organizovane sportske aktivnosti i ostale vannastavne aktivnosti na kampusu. Sastavni deo učenja su i večernja druženja (kvizovi, gledanje filmova, žurke, društvene igre). Na završnoj svečanosti, učenici će dobiti izveštaj o napretku sa zapažanjima profesora.

Pored kursa standardnog engleskog, u ponudi je i dodatni opcioni program:

Junior Reporter Club (dodatnih 6h nastave) je kurs na kojem će polaznici učiti o različitim stilovima komunikacije koji se koriste u novinarstvu, sa praktičnom nastavom, kroz projekte, radionice i grupne diskusije.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Program uključuje 6 celodnevnih izleta. Tokom četiri celodnevna odlaska u centralni London polaznici će se upoznati sa svim čuvenim znamenitostima, a samo neke od njih su Natural History Museum, Science Museum, Covent Garden, Camden Town, Oxford Street, Tower Bridge,  Buckingham Palace, St James’s Park, Westminster Abbey, Houses of Parliament, Big Ben… Program uključuje ulaznicu za vožnju na jednom od najnovijih simbola Londona, panoramskom točku London Eye i ulaznicu za muzej voštanih figura Madam Tussauds.

Ostali celodnevni izleti: Brajton (Royal Pavilion, Brighton Museum, Brighton Dome, Pavilion Gardens, Lanes, Churchill Square Shopping Center, Brighton Pier) i Oksford (Clarendon Building, The Sheldonian Theatre, Radcliffe Camera, University Church of St Mary the Virgin, The Queen’s College, Merton College, Christ Church).

Smeštaj i ishrana

Smeštaj i ishrana

Tradicionalni smeštaj u internatima podrazumeva život učenika u zajednici. Na školskom imanju se nalaze rezidencije sa više tipova soba, od jednokrevetnih do višekrevetnih (nije moguće birati vrstu sobe) i na svakom spratu je nekoliko zajedničkih kupatila. Posteljina je obezbeđena, ali polaznici treba da ponesu sopstvene peškire. Svaka rezidencijalna kuća ima zajedničku prostoriju za druženje polaznika sa sofama, knjigama, igricama, TV i DVD. Sobe se čiste jednom nedeljno, a kupatila i zajedničke prostorije svaki dan. Učenici imaju mogućnost da operu veš na kampusu. Ceo kampus je pokriven besplatnim WI-FI internetom. Ishrana je na bazi punog pansiona (doručak, ručak i večera) i služi se u glavnoj trpezariji škole. Danima kada se ide na celodnevne izlete učenici dobijaju lanč pakete.

Utisci

Epsom College letnja škola engleskog - program sa pratnjom

U periodu 03.07-17.07.2023. grupa učenika i profesorica Marija su boravili na ovom prelepom koledžu, družili se sa učenicima iz mnogobrojnih zemalja, učili engleski jezik i pretvarali se da su internatski đaci koje se školuju na ovom koledžu tokom školske godine. Sobe su višekrevetna, a kupatila zajednička – vrlo tradicionalno britanski. Izlet u London je organizovan […]

Akreditacije

LONDON Plus - Epsom College

Epsom College, College Road, Epsom, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".