Ostale škole na Kipru

Škola

English in Cyprus

English in Cyprus škola jezika na Kipru je osnovana 2007. godine i u svojoj ponudi ima kurseve engleskog jezika i društvenih aktivnosti u živahnom gradu Limassol. Škola je internacionalna, sa  polaznicima iz preko 40 zemalja sveta.

Školski centar raspolaže sa 18 savremeno opremljenih učionica koje imaju interaktivne table, 3 kompjuterske laboratorije sa računarima i internetom, bibliotekom i salom za  učenje  nakon nastave, studentskim kafeom i besplatnim WiFi internetom kroz celu školsku zgradu.

Vreme van nastave – Škola organizuje bogat vannastavni program za roditelje i decu koji pohađaju porodični program. Organizuju se obilasci Nikozije i Famaguste, krstarenje katamaranom, kiparsko veče, obilazak drevnih gradova Amathus i Kourion, džip safari, posete akva parku, velika tura kroz Kipar, obilazak planine Trodos i  mnoge druge aktivnosti, uz doplatu.

Engleski na Kipru za porodice

Destinacija

Limasol

Ova mala zemlja treće je najveće ostrvo po veličini i sa 2,4 miliona turista godišnje jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta Sredozemlja. Kipar je smešten na jugoistoku Evrope, južno od Turske i zapadno od sirijske obale. Krase ga sunčane i peščane plaže, mediteranska klima, kosmopolitski gradovi sa luksuznim hotelima i veličanstvena priroda, pa predstavljaju pravi raj za posetioce.

Glavni i najveći grad Kipra je Nikozija, dok je drugi grad po veličini Limasol, smešten u južnom delu ostrva. Limasol se prostire 15 km duž obale gde su sagrađeni brojni hoteli i turistički kompleksi, a vedar duh stanovnika grada praćen je velikim brojem taverni, diskoteka i klubova, kao i butika za ljubitelje šopinga. U gradu postoji pregršt istorijskih znamenitosti i tekovina, drevne ruševine, mesta od verskog značaja, mnoštvo muzeja i raznih aktivnosti na otvorenom.

Engleski na Kipru za porodice

Kursevi

Porodični program podrazumeva da roditelji pohađaju standardni kurs od 20 časova nedeljno, dok deca pohađaju Young Learners program (5-15 godina) sa istim fondom časova. Nastava se odvija prepodne u školi u Limasolu, dok su poslepodneva slobodna. Roditelj na program može da putuje  i kao pratnja, bez obaveze pohađanja kursa i u tom slučaju dete može ići na Young Learners program (5-15) ili Day Camp (7-15).

Day Camp program koji podrazumeva da ceo dan borave u kampusu u mestu Episkopi u internacionalnom okruženju, gde im se pored nastave organizuju i vannastavne aktivnosti. Povratak u Limasol je u kasnim popodnevnim satima organizovano školskim autobusom

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Smeštaj

Blue Crane rezidencija smeštena je na samo 200 metara od mora, nedaleko od Castella plaže i na oko 15-20 minuta prevozom od škole (u cenu je uključen šatl autobus koji polaznike svakodnevno vozi od smeštaja do škole). Kompleks je smešten u oblasti drevnog Amatusa, delu grada koji ima mnoštvo prodavnica, taverni, restorana i kafea. Smeštaj podrazumeva jednokrevetne do četvorokrevetne apartmane koji su klimatizovani i od kojih svaki ima opremljenu kuhinju i dnevnu sobu. Pored toga raspolaže sa bazenom, saunom i baštom, barom i restoranom, prostorijom za druženje i relaksaciju sa televizijom i teniski teren. U rezdenciji je moguće doplatiti za obroke na bazi noćenja sa doručkom ili polupansionom. Škola u ponudi ima i druge opcije smeštaja u zavisnosti od želja i potreba polaznika – apartmanski smeštaj i hotelski smeštaj na upit.

English in Cyprus - porodični program

Vasileos Konstantinou 138, Limassol, Cyprus

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".