Sotogrande International School

Sotogrande International School, Avenida de la Reserva, Sotogrande, Spain

Ostale škole u Španiji

Barselona

Madrid

Majorka

Malaga

Marbelja

Mursija

Puçol

Salamanka

Španija

Toledo

Valensija

Ekskluzivni kamp u Španiji, španski i engleski jezik

Sotogrande International School

Cena: od 1950 €

Cenovnik

Sotogrande International School, Avenida de la Reserva, Sotogrande, Spain

Ekskluzivni kamp u Španiji čiji program  se bazira na aktivnostima ili sportovima koje interesuju polaznika. One se  sprovode svakodnevno, u kombinaciji sa učenjem španskog i engleskog jezika.

 

Škola

Sotogrande International School

Ekskluzivni kamp

8-13 i 14-17 godina

Sotogrande International School je internacionalna internatska škola smeštena u primorskom naselju južne Španije. Škola je prepoznatljiva po tome što neguje ličan pristup učenju, čime doprinosi odličnim akademskim rezultatima učenika. Učenici imaju pristup savremenim objektima u školi, ali i ekskluzivnom životnom stilu mesta kao što je Sotogrande.

letnji kamp u Španiji

Sotogrande

Sotogrande

Sotogrande je najveće privatno apartmansko naselje u Andaluziji, smešteno na 90km zapadno od Malage u sunčanoj oblasti Costa del Sol. Ovo ekskluzivno naselje prepoznatljivo je jer ima sve sadržaje koje možete poželeti – golf i polo terene, bazene, centar za jahanje, luksuzne nekretnine, spa, hotele, restorane, mnoštvo prodavnica, internacionalnu školu, blizinu mora i još mnogo toga.

U ponudi je mnoštvo aktivnosti poput sportova na vodi, jahanja i biciklizma u nekim od najlepših predela Španije. Blizu Sotograndea su gradovi Marbelja, Malaga, Kadiz i Tarifa koji se mogu obilaziti ili jednostavno možete uživati i kupati se na jednoj od lokalnih plaža.

letnja škola jezika

Nastava

Letnji program odvija se u kampusu škole San Roque koji je otvoren 2013. godine u mirnom okruženju, punom zelenila, sa pogledom na more. Polaznicima kampa je na raspolaganju mnoštvo objekata za zabavne i sportske aktivnosti: veliki bazen, košarkaški teren, teretana, muzički i plesni studio, biblioteka, TV soba i besplatan WiFi Internet. Kamp pruža idealne i veoma ekskluzivne uslove za  učenje, zabavu, druženje i odmor sa vršnjacima iz celog sveta.

Sam program, u zavisnosti od uzrasta, obuhvata ukupno 14 ili 15 sati nedeljno nastave engleskog, španskog ili francuskog jezika, nakon kojih sledi 12-15 sati nedeljno aktivnosti ili sporta po izboru polaznika, kao što su: GOLF, JEDRENJE, JAHANJE, TENIS, FUDBAL, SPORTOVI NA VODI, UMETNOST I POZORIŠTE. Svi sportski i akademski programi podrazumevaju posvećene trenere i predavače, profesionalce u svojoj oblasti.

Vannstavne aktivnosti i obilasci

Ceo program kampa se bazira na aktivnostima ili sportovima koje interesuju polaznika, i koje se svakodnevno sprovode u kombinaciji sa učenjem španskog i engleskog jezika.

Pored toga, organizuju se obilasci i ekskurzije do belih peščanih plaža Tarife, odlazak do Malage – glavnog grada Andaluzije, obilasci znamenitosti Kadiza, jednog od najstarijih gradova Evrope, poseta tematskom parku Isla Magica koji ima neverovatne atrakcije, kao i mnoge druge posete i aktivnosti.

Smeštaj

Polaznici su smešteni u internatu Sotogrande internacionalne škole, u prostranim i svetlim dvokrevetnim sobama od kojih svaka ima sopstveno kupatilo, a polaznici se u sobe smeštaju prema polu. Ceo kampus pokriven je besplatnim WiFi internetom. U rezidenciji postoje zajedničke prostorije za relaksaciju sa televizijom, ali i zajedničke kuhinje i kantina u kojoj se služe obroci, a polaznicima je obezbeđen pun pansion.

Sotogrande International School

Sotogrande International School, Avenida de la Reserva, Sotogrande, Spain

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".