EU Business Winter School

Theresienhöhe 28, 80339 Munich, Germany

Ostali akademski i stručni programi

Bad Honnef

Berlin

Bremen

Frankfurt

Hamburg

Hehst

Lindenberg im Allgäu

Nemačka

Obervesel

Regensburg

Zimski biznis kamp za odrasle

EU Business Winter School

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 2600 €

Cenovnik

Theresienhöhe 28, 80339 Munich, Germany

Zimski biznis kamp Nemačka – organizuje EU Business School u Minhenu za odrasle polaznike. Akademski sadržaj je preuzet i prilagođen sa EU Business School MBA programa. Polaznici će unaprediti svoje znanje iz oblasti biznisa i veštine neophodne za dalji napredak u karijeri.

Škola

EU Business Winter School

EU Business School predstavlja jednu od vrhunskih svetskih privatnih poslovnih škola. Osnovana 1973. godine, razvila je sistem poslovne edukacije koji pruža nastavu visokog kvaliteta, konkurentno okruženje i mrežu svojih kampusa širom sveta. Zahvaljujući kombinaciji kvalitetnih predavanja i poseta kompanijama, inspirativnim gostujućim predavačima i studijskim putovanjima, pragmatičan pristup u učenju približava poslovanje studentima omogućavajući studentima da steknu znanja i veštine neophodne u poslovnom svetu 21. veka.

Ovaj program u organizaciji EU Business School je posebno osmišljena za trenutne studente, studente koji su nedavno diplomirali, ali i za đake starije od 18 godina koji su zainteresovani za biznis i razmišljaju da upišu biznis fakultet, kao i za one koji žele da osnuju svoju kompaniju. Akademski sadržaj je preuzet i prilagođen sa EU Business School MBA programa, omogućujući polaznicima da se pripreme za svoje buduće profesionalne karijere. Nastava se održava na engleskom jeziku, a časove drže visokokvalifikovani profesori i biznis lideri, koji predaju na najbolje rangiranim MBA programima na EU Business School. Pohađajući ovaj program, polaznici će unaprediti svoje znanje iz oblasti biznisa i veštine neophodne za dalji napredak u karijeri. Takođe će imati i priliku da upoznaju mlade preduzetnike iz celog sveta dok uživaju u zimskoj idili Minhena, nemačkoj prestonici biznisa i evropske ekonomije.

zimski biznis kamp

Nastava

Nastava se održava na fakultetu EU Business School u Minhenu. Fakultet se nalazi na odličnoj lokaciji, u kvartu Theresienhöhe, između mesta gde se odžava Oktoberfest i jednog od najpoznatijih parkova – Bavaria Park.

Program podrazumeva 20 sati nastave biznisa nedeljno i obuhvata i predavanja (kurseve), radionice i posete jednom nedeljno posete kompanijama. Nastava se održava od ponedeljka do petka od 10h do 13h. U okviru programa polaznici će imati i priliku da se upoznaju i sa osnovama nemačkog jezika. Časovi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od po sat i po, tako da polaznik ima tri sata  nastave nedeljno početnog kursa nemačkog jezika.

Sportske, društvene i kulturne aktivnosti – Za polaznike je organizovana jedna aktivnost nedeljno, u poslepodnevnim časovima. Danima kada nisu organizovane posete kompanijama, polaznici imaju slobodno vreme za obilazak grada, druženje i opcione aktivnosti.

 

Programi

Program traje dve nedelje i podrazumeva 20 sati nastave biznisa nedeljno, a obuhvata predavanja (kurseve), radionice i posete kompanijama jednom nedeljno. Nastava se održava od ponedeljka do petka od 10h do 13.30h.

U okviru programa, polaznici će pohađati sledeće kurseve:

JAVNI NASTUP

Ovaj kurs usmene komunikacije naglašava organizovanje misli, prilagođavanje poruka određenoj publici i efektivno korišćenje jezika. Studenti istražuju i vrednuju stilove komunikacije i uče kako da verbalno i neverbalno prenose efektne poruke i ulivaju poverenje. Druge teme uključuju aktivno slušanje, snalaženje u sesijama sa pitanjima i odgovorima, govore i pisanje govora.

PREDUZETNIŠTVO I START-UP

Ovaj kurs pomaže polaznicima da nauče poslovne i marketinške principe neophodne za pokretanje biznisa i upravljanje poslovanjem. Budi im svest o mogućnostima za vlasnike malih biznisa i razvija veštine planiranja potrebne za otvaranje malog biznisa. Polaznici stiču znanja potrebna za istraživanje, planiranje, operacije i propise koji utiču na mala preduzeća.

BAVLJENJE BIZNISOM U NEMAČKOJ I EVROPI

Učestvujući na ovom kursu, polaznici se upoznaju sa nemačkom i drugim evropskim kulturama. Takođe uče o evropskim poslovnim politikama i praksama i razvijaju kompetencije potrebne za poslovanje u Evropi.

DIGITALNI MARKETING

Ovaj kurs se fokusira na osnove marketinga i brendinga, banere, optimizaciju sajta – SEO, svest o imenu domena, uspešne e-mail kampanje, primenljivost, analitiku i druge pojmove iz ove oblasti.

Smeštaj

EU Business School organizuje smeštaj svojim polaznicima u dvokrevetnim sobama sa polupansionom.

EU Business Winter School

Theresienhöhe 28, 80339 Munich, Germany

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".