Ostali akademski i stručni programi

Alikante

Madrid

Majorka

Malaga

Marbelja

Mursija

Puçol

Salamanka

Sotogrande

Španija

Tenerife

Toledo

Valensija

Škola

EU Business Summer School

Uzrast polaznika 16 – 18 godina

Kao jedna od vrhunskih svetskih poslovnih škola, EU Business School je internacionalno akreditovana, priznata i poznata po izuzetnosti svojih studenata i fakulteta. Osnovana 1973. godine, razvila je sistem poslovne edukacije koji pruža visoko kvalitetnu nastavu, konkurentno okruženje i mrežu svojih kampusa koji se nalaze u Barseloni, Ženevi, Montreu i Minhenu.

EU Business School je akreditovana od strane ACBSP (Association of Collegiate Business Schools and Programs), organizacije za akreditaciju priznate od CHEA (Council for Higher Education Accreditation). Ova akreditacija garantuje kvalitet, podstiče izuzetnost i stalni napredak u osnovnim i master poslovnim programima na studijama širom sveta. Visok standard programa je dobio četiri QS zvezdice za izuzetnost u obrazovanju iz sfere poslovanja. EU Business School donosi američki model obrazovanja u Evropu, povezujući teoriju iz učionice sa profesionalnim veštinama. Nastava se drži na engleskom jeziku, koristeći metod studije slučaja u cilju približavanja i razumevanja poslovne teorije. Pragmatični pristup poslovnoj edukaciji se pokazao kao vrlo efikasan u pripremi studenata za visoke pozicije u biznisu i industriji. Osim pripremne godine, osnovnih, master i doktorskih studija, ovaj fakultet u svom kampusu u Barseloni organizuje i letnju biznis školu.

Summer Business School

Program letnje biznis škole u Barseloni namenjen je srednjoškolcima uzrasta od 16 do 18 godina, koji su zainteresovani za dalje studije biznisa i žele da iskuse kako izgleda studiranje pre nego što upišu fakultet. Tokom programa, polaznici će steći široka znanja i upoznati se sa pojmovima iz oblasti ekonomije, savladaće terminologiju i obogatiti poslovni vokabular, ali će takođe moći da procene kompleksnost savremenih internacionalnih organizacija, kao i da shvate odnose između njih.

Nastava se održava od ponedeljka do petka,  u prepodnevnim i/ili poslepodnevnim satima i obuhvata 20 sati nastave nedeljno. Nastava se kombinuje sa debatama, sesijama gostujućih predavača i zajedničkim projektima, što učenicima pruža privilegovani uvid u svet internacionalnog biznisa.

Kurs traje 3 nedelje, u dva termina, tokom kojih se obrađuju sledeće oblasti:

  • Sports Management Track – Fundamentals of Sports Management , Team Sports and Social Media , E-Sport Management,  Communication and Activation in Sports
  • International Business TrackFundamentals of Marketing , Corporate Culture, The Pitch Project, Start-Up Culture

Pohađanje nastave sa polaznicima iz različitih krajeva sveta omogućava sticanje dragocenih kontakata za buduću karijeru, kao i priliku da iz prve ruke saznate više o drugim kulturama i interkulturalnim odnosima. Sastavni deo programa su i odlasci u lokalne kompanije i upoznavanje sa njihovim načinom poslovanja. Prethodnih godina ovu letnju biznis školu pohađali su polaznici iz preko 11 zemalja sveta, što najbolje svedoči o njenom internacionalnom karakteru. Poznavanje kulturoloških razlika jedna je od ključnih stvari uspešnog pregovaranja u poslovnom svetu, pa je internacionalni karakter ove letnje škole dragocen.

Vannastavne aktivnosti — Veoma važan aspekt ovog letnjeg programa je i druženje i razonoda, što se postiže kroz veoma sadržajan program: zabava dobrodošlice,  uvodne i završne ceremonije, različita druženja, room escape, Catamaran experience, obilazak Đirone, obilazak gradića Sidžes, odbojka na plaži, obilasci Barselone…

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u dvokrevetnim sobama u studentskoj rezidenciji jednoj od najlepših i najsavremenijih rezidencija u Barseloni, koja se nalazi na 3 stanice metroa od kampusa fakulteta. Kapaciteti rezidencije su odlični: muzička soba, IT soba i medija sala, kafemati i aparati sa grickalicama, stolovi za bilijar i stoni tenis, kafić, bazen na krovu sa delom za sunčanje i opuštanje, perionicu veša… Ishrana je na bazi punog pansiona u restoranu rezidencije, a hrana je raznovrsna i na bazi je švedskog stola uz mogućnost izbora sveže pripremljenih jela, salata, voća i kolača.

EU Business School - Summer Business School

EU Business School | Barcelona, Avinguda Diagonal, Barcelona, Spain

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".