Royal Turkish Schools

Gümüşsuyu, Royal Turkish Schools İstanbul, Mete Caddesi, Beyoğlu/İstanbul, Turkey

Ostale škole jezika u Turskoj

Škola turskog jezika u Istanbulu i Izmiru

Royal Turkish Schools

Program za 2021. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 350 €

Cenovnik

Gümüşsuyu, Royal Turkish Schools İstanbul, Mete Caddesi, Beyoğlu/İstanbul, Turkey

Škola turskog u Turskoj Royal Turkish Schools nalazi se na dve atraktivne lokacije – u Istanbulu i u Izmiru. Kursevi se organizuju tokom cele godine, za polaznike svih nivoa znanja.

Škola

Royal Turkish Schools

Royal Turkish Schools edukativni centar je savremena i relativno mlada obrazovna ustanova, osnovana 2008. godine u Istanbulu, u okviru koje postoje dve škole jezika locirane u samom srcu Istanbula i Izmira. Učenje turskog jezika u sredini bogatoj istorijskim i kulturnim nasleđem istoka, kao i prilika za boravak u turskim porodicama predstavlja nezaboravno iskustvo za svakog polaznika.

Školski centar u Istanbulu sadrži 5 savremeno opremljenih, svetlih učionica koje su sve klimatizovane sa besplatnim WiFi internetom. Sve učionice su prilagođene učenicima sa invaliditetom. Škola u Izmiru je smeštena u četvrti Alsancak, samom centru istorijskog dela grada.

Vreme van nastave – Pored učenja jezika, za polaznike kursa su organizovane brojne vannastavne aktivnosti, pa su na raspolaganju ples, muzika, joga, različiti sportovi poput tenisa, stonog tenisa, fudbala, jahanja, košarke i plivanja. Svoje slobodno vreme polaznici programa mogu da upotpune obilascima najvećih znamenitosti Istanbula poput Aja Sofije, Plave džamije, Taksim trga, Topkapi palate, Velikog Bazara ili pak da se otisnu na inspirativno krstarenje Bosforom.

škola u Turskoj

Destinacije

Istanbul i Izmir

Istanbul, poznat još kao Konstantinopolj i Carigrad, predstavlja najveći grad u Turskoj i jedini grad koji se prostire na dva kontinenta — Evropi i Aziji, podeljen plavim Bosforom. Sa svojim bogatim nasleđem bivše prestonice dugim skoro 16 vekova, Istanbul predstavlja istorijsko, duhovno, kulturno i ekonomsko središte Turske. Kao spoj kosmopolitskog duha, tradicije i mistike, Istanbul predstavlja nepresušni izvor inspiracije koji posetioce pretvara u svoje večite zaljubljenike.

Nekada drevni grad Smirna, Izmir je danas druga najveća luka posle Istanbula i moderan grad u neprestanom razvoju koji je dom desetinama hiljada studenata, naučnika, umetnika, biznismena i akademika. Činjenica da vise od polovine njegove populacije čine mladi ljudi govori o tome da ovaj milionski grad vrvi od života i predstavlja jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija i sjajan izbor za usavršavanje turskog jezika.

škola turskog u Turskoj

Kursevi

Škola u svojoj ponudi ima sledeće kurseve:

Standardni kurs turskog jezika

15 časova turskog jezika nedeljno - usmeren je na usavršavanje četiri osnovne jezičke veštine – čitanje, pisanje, govor i slušanje.

Intenzivni kurs turskog jezika

20 časova turskog jezika nedeljno - preporučije polaznicima koji žele da napreduju brže za kraći period.

Individualnu nastavu

Smeštaj

Škola svojim učenicima nudi smeštaj u proverenim turskim porodicama, što predstavlja najpopularniji vid smeštaja među polaznicima kursa, jer omogućava učenje turskog jezika i posle nastave u školi. Življenjem u turskoj porodici, osim jezika, učenici upoznaju njihovu kulturu i mentalitet i stiču prijateljstva za ceo život. Smeštaj u porodici podrazumeva jednokrevetnu sobu, zajedničko kupatilo i korišćenje ostalih zajedničkih prostorija u kući. Posteljina, peškiri, grejanje, klima i WiFi su obezbeđeni. Smeštaj može biti bukiran sa doručkom ili polupansionom. Udaljen je od škole pola sata gradskim prevozom. Pored smeštaja u porodici, polaznicima koji žele više samostalnosti se nudi i studio sa jednokrevetnom sobom i sopstvenim kupatilom, bez obroka. Obezbeđeni su kuhinja, tv, peškiri, posteljina, besplatni WiFi, grejanje i klima. Čisti se jednom nedeljno. Škola svojim polaznicima omogućava i bukiranje hotela na upit.

Royal Turkish Schools

Gümüşsuyu, Royal Turkish Schools İstanbul, Mete Caddesi, Beyoğlu/İstanbul, Turkey

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".