Sprachcaffe Kuba

Avenida 7ma, Havana, Cuba

Ostale škole u Latinskoj Americi

Škola španskog jezika na Kubi, u Havani

Sprachcaffe Kuba

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 304 €

Cenovnik

Avenida 7ma, Havana, Cuba

Škola španskog jezika u Havani nalazi se u sofisticiranom i živahnom delu grada – Miramar. Nastava se odvija tokom cele godine, radnim danima u malim grupama od maksimalno 10 polaznika.

Škola

Sprachcaffe Kuba

Ova organizacija omogućava učenje 7 svetskih jezika (engleski, francuski, nemački, španski, italijanski, kineski i arapski) na 30 destinacija širom sveta. Sa više od 30 godina radnog iskustva, Sprachcaffe u svojoj ponudi ima kurseve jezika različitog intenziteta, a adekvatne nastavne metode olakšavaju brz proces učenja i razvoj komunikacija.

Školski centar na Kubi smešten je u sofisticiranom i živahnom delu Havane – Miramar. Škola je locirana na dva sprata zgrade i raspolaže učionicama, plesnim studiom, kuhinjom i prostorijom za odmor, internet kutkom i prostorijom za učenje sa bibliotekom.

Nastava se odvija radnim danima u malim grupama od maksimalno 10 polaznika. Minimalan uzrast za pohađanje kurseva jezika je 16 godina. Pred dolazak u školu, polaznici rade online test procene trenutnog nivoa znanja. Nakon urađenog testa raspoređuju se u adekvatne jezičke grupe prema nivou jezika koji poseduju. Po završetku kursa jezika polaznici dobijaju sertifikat o stečenom znanju.

Vreme van nastave – Škola za svoje polaznike organizuje različite vannastavne aktivnosti i ekskurzije. Aktivnosti mogu biti posete i obilasci različitih atrakcija, kubanske zabave, obilazak fabrike cigareta, šetnje po gradu, roštilj večeri, teniski turniri, odbojka na plaži i mnoge druge u zavisnosti od rasporeda tokom boravka u Havani. Polaznicima su na raspolaganju plesni kursevi, ronjenje, biciklističke ture i drugo.

škola španskog u Havani

Destinacija

Havana

Havana je glavni grad, najveća luka i vodeći trgovački centar Kube i najveći grad na Kubi i u Karipskoj regiji.  Živopisan centar grada, Melkon bulevar, predstavlja pravu turističku atrakciju, dok u rezidencijalnom delu Vedado možete upoznati svakodnevni život i običaje Havanaca.

Havana zavodi svoje posetioce lepotom, toplim vremenom i bezvremenim šarmom. Oni koji je jednom posete, svrstavaju je u jedinstvene destinacije koje obavezno moraju ponovo da vide. Duh i vrelina Kube i neverovatna konzerviranost perioda komunizma zauvek ostaju nezaboravni u sećanju polaznika.

Kursevi

U ponudi su sledeći kursevi španskog jezika:

Part-time kurs jezika

10 časova nedeljno

Standardni kurs jezika

20 časova nedeljno

Intenzivni kurs jezika

30 časova nedeljno

Super intenzivni kurs jezika

40 časova nedeljno

Kurs 1 na 1

10 časova nedeljno

Smeštaj

Tokom boravka polaznici su smešteni u zajedničkim apartmanima. Sobe u okviru apartmanima mogu biti jednokrevetne ili dvokrevetne. Ovi apartmani udaljeni su oko 200m od plaže i 2-3 km od škole, ali je polaznicima svakodnevno na raspolaganju besplatan transfer od/do škole.

Škola nudi uslugu povratnog transfera od/do aerodroma po iznosu koji je naznačen u tabeli. Transfer podrazumeva predstavnika škole koji dočekuje polaznika na aerodromu i sprovodi ga do odabranog tipa smeštaja.

Sprachcaffe Kuba

Avenida 7ma, Havana, Cuba

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".