Liden & Denz Sankt Peterburg

Ulitsa Zhukovskogo 3, 4th floor, St. Petersburg, Russian Federation

Liden & Denz Moskva

Gruzinskiy Pereulok, 3, Moscow, Russia, 123056

Ostale škole u Rusiji

Škola ruskog u Sankt Peterburgu

Liden & Denz Sankt Peterburg

Program za 2021. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 580 €

Cenovnik

Ulitsa Zhukovskogo 3, 4th floor, St. Petersburg, Russian Federation

Škola ruskog u Rusiji nudi kurseve jezika u carskom Sankt Peterburgu. Nalazi se na jugoistočnom obodu trga Ploshad Isskustv, a između filharmonije i istorijskog šoping dela grada. Moguće je pohađati kurseve tokom cele godine.

Škola

Liden & Denz Sankt Peterburg

Škola je osnovana 1992. godine u Sankt Peterburgu sa namerom da omogući kvalitetno i efektno učenje ruskog jezika u dobro organizovanom okruženju i prijatnim uslovima za rad. Iskustvo od skoro trideset godina i broj polaznika koji su pohađali školu potvrđuju činjenicu da je učenje ruskog jezika u ovoj školi izuzetno korisno, kvalitetno i zanimljivo.

Školski centri su međunarodno priznati i moderno opremljeni. Nastava se odvija tokom čitave godine u malim grupama, prijatnoj atmosferi i sa ličnim pristupom svakom polazniku, što stvara veliku motivaciju za brz napredak.

Novi kampus Liden & Denz u Sankt Peterburgu smešten je u samom srcu istorijskog centra, jedan blok od Nevskog prospekta, u modernom i živahnom delu. Četvrt je poznata po knjižarama, mnogobrojnim barovima i restoranima. Najbliža stanica metroa, Ploshad Vosstania / Maiakovskaia, udaljena je 10 minuta hoda.

Vreme van nastave – Škola omogućava svojim polaznicima veliki izbor raznih vannastavnih aktivnosti: ekskurzije, kulturni događaji, razgledanje grada, koktel zabave petkom uveče i dr.

škola ruskog u Sankt Peterburgu

Destinacija

Sankt Peterburg

Sankt Peterburg, nekada Petrograd i Lenjingrad, jedan je od najlepših svetskih gradova. Nalazi se na delti reke Neve tj. njenim mnogobrojnim ostrvima, a zbog velikog broja kanala, zovu ga Severna Venecija. Grad je 1703. godine osnovao Petar Veliki, kako bi Rusiji otvorio put ka Evropi i moru. Znamenitosti koje ne treba propustiti su Ermitaž, najveći muzej na svetu, Ruski muzej, kompleks palata Peterhof, Petropavlovska tvrđava, Katarinin dvorac i crkva Vaskrsenja Hristovog. Ukoliko putujete krajem maja ili tokom juna, možete videti takozvane „bele noći“, kada mrak kao da i ne pada.

škola ruskog u Rusiji

Kursevi

Škola je pripremni i ispitni centar za TRKI (TORFL) državni ispit. Pored ovih pripremnih kurseva, u ponudi su i mnogi drugi:

Standardni

Intenzivni

1 na 1

Casual Russian kurs

Smeštaj

Škola organizuje smeštaj u ruskim porodicama, što predstavlja jedan od najinteresantnijih vidova smeštaja, jer pruža mogućnost boljeg upoznavanja sa tradicijom i kulturom naroda, kao i sjajnu priliku za usavršavanje jezika putem svakodnevne komunikacije i nakon nastave. Ovaj tip smeštaja podrazumeva jednokrevetne sobe, sa zajedničkim kupatilom i doručkom, uz mogućnost doplate za polupansion. Smeštaj u zajedničkim stanovima namenjen je onima kojima je važan komfor i više slobode. Sobe u apartmanima su jednokrevetne, sa zajedničkim kupatilom i kuhinjom za pripremanje obroka. Većina apartmana se nalazi na pešačkoj udaljenosti od škole. Pored porodičnog i apartmanskog, moguć je smeštaj u hotelima svih kategorija. Smeštaj traje od nedelje do nedelje.

Liden & Denz Sankt Peterburg

Ulitsa Zhukovskogo 3, 4th floor, St. Petersburg, Russian Federation

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".