Humboldt Institut

Humboldt-Institut Berlin, Invalidenstraße, Berlin, Germany

DID Deutsch-Institut, Hamburg

Esplanade 6, 20354 Hamburg, Germany

DID Deutsch-Institut, Munich

did deutsch-Institut München, Arnulfstraße, Munich, Germany

DID Deutsch-Institut, Berlin

did deutsch-institut Berlin, Novalisstraße, Berlin, Germany

DID Deutsch-Institut, Frankfurt

did deutsch-institut Frankfurt, Großer Hasenpfad 1, 60598 Frankfurt, Germany

Horizonte

Rote-Hahnen-Gasse 12, 93047 Regensburg,Germany

GLS German Language School

Kastanienallee 82, 10435 Berlin, Germany

Ostale škole u Nemačkoj

Odlična škola nemačkog jezika u Frankfurtu

DID Deutsch-Institut, Frankfurt

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 400 €

Cenovnik

did deutsch-institut Frankfurt, Großer Hasenpfad 1, 60598 Frankfurt, Germany

Škola nemačkog u Frankfurtu DID smeštena je u Bahnhofsviertel, na samo 5 minuta hoda od glavne železničke stanice. Kursevi za odrasle mogu se pohađati tokom cele godine i počinju svakog ponedeljka u mesecu.

Škola

DID Deutsch-Institut

Osnivanjem škole 1970. godine želelo se da se na najbolji mogući način izađe u susret strancima iz čitavog sveta kojima se ukazala prilika ili potreba da uče i usavršavaju nemački jezik. Danas kvalitetan rad škole najbolje promovišu polaznici njihovih kurseva, čiji je prosečan broj u toku jedne godine  5000 i koji potvrđuju da se nemački najbolje usvaja u Nemačkoj.

Vannastavne aktivnosti – Škola organizuje bogat vannastavni program u vidu različitih aktivnosti za svoje polaznike. Organizuju se pešačke ture, obilasci, posete znamenitostima, jednodnevne ekskurzije u okolne gradove i mesta. Vannastavni program je opcioni i uz doplatu je, a u proseku iznosi od 10 € do 15 € nedeljno za putne troškove, ulaznice ili karte.

škola nemačkog u Frankfurtu

Destinacija

Frankfurt

Frankfurt je važan poslovni centar i finansijsko središte Nemačke. Između modernih zdanja nalaze se muzeji, pozorišta, galerije, ali i mnogobrojni klubovi  koji su učinili Frankfurt jednom od najzanimljivijih destinacija u Evropi. DID škola smeštena je u Bahnhofsviertel, na samo 5 minuta hoda od glavne železničke stanice.

nemački u nemačkoj, kursevi u frankfurtu

Kursevi

Kursevi za odrasle mogu se pohađati tokom cele godine i počinju svakog ponedeljka u mesecu, izuzev u slučaju polaznika bez predznanja nemačkog jezika, kada postoje određeni datumi početka kursa.

Standardni kursevi jezika

a polaznike koji žele da uče nemački jezik i u isto vreme imaju dovoljno slobodnog vremena koje će provesti u obilascima i ekskurzijama.

Intenzivni i premium kursevi nemačkog jezika

za polaznike koji bi dodatno da se posvete učenju jezika ili za one koji bi da u što kraćem periodu što više napreduju.

Pripremni kurs za TestDaF

značajan za one čije su ambicije da studiraju na nekom od nemačkih univerziteta

Pripremni kurs za TELC ispit

za sve one koji bi da imaju zvaniči sertifikat o postignutom nivou jezika

Individualna nastava

opšteg ili poslovnog nemačkog jezika

Kursevi za profesore nemačkog jezika

Smeštaj

Za svoje polaznike škola nudi nekoliko tipova smeštaja. Bez obzira za koju vrstu smeštaja se opredelite, svi oni su u granicama grada i dobro su povezani gradskim prevozom sa školom.

Porodični smeštaj je vrlo popularan i preporučljiv vid smeštaja, jer pruža mogućnost da i posle škole polaznik bude u kontaktu sa nemačkim jezikom. To je najbolji način da se kroz razgovor sa domaćinima, pored jezika, upoznaju ljudi, njihovi običaji i kultura.

Za polaznike koji traže više samostalnosti u ponudi su privatne sobe, studentske i letnje rezidencije i omladinski hoteli.

Studio i apartmani su još jedan primamljiv vid smeštaja, na odličnim lokacijama u gradu. Apartmani su višesobni stanovi sačinjeni od jednokrevetnih soba, gde ostali stanari mogu da budu drugi polaznici škole, porodica ili samo jedna osoba. U svim gradovima polaznici mogu da iznajme studio sa sopstvenom kuhinjom i kupatilom. Cene ovih tipova smeštaja su na upit.

DID Deutsch-Institut, Frankfurt

did deutsch-institut Frankfurt, Großer Hasenpfad 1, 60598 Frankfurt, Germany

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".