Ostale škole u Švajcarskoj

Braunwald

Brig-Glis

Chesieres-Villars

Crans Montana

Cug

Engelberg

Gstaad

Le Bouveret

Lezen

Lozana

Lucern

Montagnola

Montre

Rolle

Sent Galen

Švajcarska

Švarcze

Verbije

Villars-sur-Ollon

Ženeva

Škola

LSI Language Studies International

Osnovana davne 1965, škola LSI je pionir u podučavanju stranih jezika koja od svog osnivanja konstantno radi na usavršavanju svoje metodologije usvajanja stranog jezika. Škola u svojom ponudi ima programe za odrasle, kao i za mlade i tinejdžere organizovane u školskim centrima u Evropi, Americi, Kanadi, Australiji, na Novom Zelandu.

Škola LSI u Cirihu u kojoj se održavaju kursevi nemačkog jezika nalazi se u popularnoj četvrti Seefeld, na samo 5 minuta hoda od ciriškog jezera i centra grada. Škola raspolaže sa 9 renoviranih i moderno opremljenih učionica, TV salom i prostorijom za druženje i odmor pre i nakon nastave. Polaznici škole za korišćenje na raspolaganju imaju kompjutere, aparat za kafu i mikrotalasnu. U školi je obezbeđen besplatan WiFi internet.

Vreme van nastave – Škola organizuje različite vannastavne aktivnosti i ekskurzije vikendom, neke aktivnosti su besplatne, dok su neke dostupne zu određenu doplatu. Aktivnosti uključuju vožnju brodom uz razgledanje grada, roštilje, veče degustiranja specijaliteta cheese fondue, posete operi, ekskurzije u okolne gradove i u Alpe. Pored toga, škola organizuje razne sportske aktivnosti i vikend ekskurzije u zemlje u okruženju Austriju, Francusku, Italiju i Nemačku.

škola nemačkog jezika u Cirihu

Destinacija

Cirih

Smešten na jezeru sa prelepim pogledom na švajcarske Alpe, Cirih je najveći grad Švajcarske i njen glavni finansijski, kulturni i edukativni centar. Ovo je mesto gde se biznis i industrija spajaju sa istorijom i tradicijom. Grad je pun atrakcija među koje se ubrajaju veliki broj muzeja, galerija, svetski poznata opera, dobro očuvan stari grad, srednjevekovne i renesansne građevine i crkve. Sa jednim od najrazvijenijih sistema gradskog prevoza, lako se stiže do okolnih sela, vinograda i planina. Jednočasovnom vožnjom vozom lako se dolazi do Bazela, Berna i Lucerna.

Ljubitelji umetnosti ne smeju propustiti Muzej lepih umetnosti (Kunsthaus), jedan od najvažnijih evropskih muzeja koga krase dela Kurbea, Manea, Monea, Sezana, Van Goga i Salvadora Dalija. Posetioci mogu uživati i u obilasku gradske katedrale, muzeja Bellerive, u šetnji kejom pored reke Limat. Ljubitelji sporta mogu uživati u pešačenju i planinarenju, raftingu rekom, vožnji bicikla po planini, skijanju ili snoubordingu.

lsi cirih, škola jezika u švajcarskoj

Kursevi

Prvog dana po dolasku u školi radi se test jezika kako bi se svakom polazniku odredio nivo znanja i shodno tome rasporedio u odgovarajuću jezičku grupu. Škola ima na raspolaganju sledeće kurseve nemačkog jezika za odrasle:

Standardni kurs jezika

20 časova jezika nedeljno

Intenzivni kurs jezika

30 časova jezika nedeljno

Premium kurs jezika

časovi u malim grupama ili individualni časovi poslovnog nemačkog i nemačkog za posebne namene

Priprema za ispite Goethe

30 časova jezika nedeljno

International Student Year

20, 30 časova jezika nedeljno 6-12 meseci

Club 40+ kurs jezika

za polaznike uzrasta 40+, 20 časova nemačkog nedeljno i 3 aktivnosti dnevno

Smeštaj

Rezidencijalni smeštaj se nalazi na 15 minuta gradskim prevozom od škole i na nekoliko minuta hoda od centra Ciriha. Sobe su jednokrevetne, neke sa sopstvenim kupatilom, većina sa zajedničkim kupatilima. Svaka soba poseduje TV, WiFi internet, lavabo, a posteljina i peškiri su obezbeđeni. U cenu je uključen polupansion (doručak i večera) radnim danima, dok vikendom polaznik sam sebi obezbeđuje obroke. Na svakom spratu nalazi se velika zajednička kuhinja. Pored smeštaja u rezidenciji, škola u svojoj ponudi ima i druge tipove smeštaja kao što su  hotelski smeštaj i smeštaj u porodicama.

Program za 2020. godinu

Skinite PDF

LSI Language Studies International

Kreuzstrasse 36, 8008 Zurich, Switzerland

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".