Sprachcaffe

Wen Hua Gong 2612, Working People's Cultural Palace, Dongcheng district, Beijing, China

Ostale škole u Kini

Kina

Kursevi kineskog jezika u Pekingu

Sprachcaffe

Cena: od 420 $

Cenovnik

Wen Hua Gong 2612, Working People's Cultural Palace, Dongcheng district, Beijing, China

Škola kineskog jezika u Pekingu ušuškana je među starim drvećem Carskih vrtova, unutar palate Wen Hua Gong, i okružena je zidinama Zabranjenog grada, a nadomak poznate ulice sa buticima Wangfujing i živopisnog trga Tian’anmen. Škola u svojoj ponudi osim klasičnih kurseva nudi i TaiChi kurs i slikanje.

Škola

Sprachcaffe

Ovaj lanac škola omogućava učenje 7 svetskih jezika na čak 32 svetske destinacije. Ono što školu izdvaja od drugih jeste 30 godina iskustva i činjenica da spada u 10 najvažnijih svetskih organizacija za učenje stranih jezika. Škola u Pekingu je ušuškana među starim drvećem Carskih vrtova, unutar palate Wen Hua Gong, i okružena je zidinama Zabranjenog grada, a nadomak poznate ulice sa buticima Wangfujing i živopisnog trga Tian’anmen.

Škola raspolaže sa moderno opremljenim i klimatizovanim učionicama, internet mrežom, bibliotekom, kantinom i zajedničkom prostorijom za odmor polaznika.

Škola organizuje mnoštvo aktivnosti, poseta i ekskurzija za svoje polaznike, od kojih su neke besplatne, dok je za pojedine potrebna doplata. Organizuju se: veče filmova, posete istorijskim znamenitostima (npr. jednodvnevni izlet do Kineskog zida, sa uključenim ručkom – 55 $), razne sportske aktivnosti, Tai Chi kurs, kurs slikanja…

škola kineskog u Pekingu

Destinacija

Peking

Peking je glavni grad Narodne Republike Kine, ali i jedan od najnaseljenijih gradova u svetu. Ovaj grad je kulturni i ekonomski centar Kine, sa preko 21 milion stanovnika, tradicijom dugom 5000 godina i klimom koja je kontinentalna i monsunska, sa jasno izraženim sezonama. Grad je mešavina arhitektonskih stilova, gde evropski stil gradnje stoji tik uz tradicionalne kineske građevine i drevne hramove.

Peking je grad pun znamenitosti i atrakcija, a samo neke od njih su Kineski zid Mutianyu, grobnice Ming, Letnja kraljevska rezidencija Yiheyuan, Rajski hram Tiantan i hram Yonghegong, dvorac Gong Wang Fu, gradski Univerzitet Beijing Da Xue, budistički hram Tanzhe Si, stara gradska ulica puna antičkih prodavnica Yandai Xie, zabavni parkovi Jiulong i Beijing Shijingshan, zoološki vrt, bioskop Shoudu i mnoge druge.

škola kineskog jezika

Kursevi

Nastava se odvija u grupama koje su sastavljene od maksimum 8 polaznika.Nastava se bazira na konverzaciji kroz vežbe mogućih govornih situacija, slušanja, dijaloga, čitanja kulturnih, društvenih i političkih eseja i članaka u vezi sa Kinom. Po završenom kursu, svaki polaznik dobija sertifikat škole koji potvrđuje broj sati nastave i postignut nivo kineskog jezika.

Standardni kurs

(20 časova jezika nedeljno)

Intenzivni kurs

(30 časova jezika nedeljno)

Individualni kurs

Nastava 1 na 1 sa profesorom

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u dve rezidencije od kojih je jedna na 15-20 minuta hoda i druga na 40 minuta hoda od škole Sprachcaffe. Smeštaj obuhvata jednokrevetne, dvokrevetne ili četvorokrevetne (koje se dele sa stanarima koji ne moraju nužno da pohađaju školu). Sve sobe imaju kupatilo, besplatan WiFi i zajedničke kuhinje. U rezidencijama postoji mogućnost doplate za obroke radnim danima.

Akreditacije

Sprachcaffe

Wen Hua Gong 2612, Working People's Cultural Palace, Dongcheng district, Beijing, China

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".