Škola

ES Dubai

ES Dubai škola se nalazi na 15 spratu  Jumeirah Lake Towers  u centru novog Dubaia, nekoliko minuta udaljena od Dubai Mall-a i plaže. Škola raspolaže sa 37 najsavremenije opremljenih učionica, bibliotekom, prostorijom za odmor i relaksaciju, kafeterijom, interaktivnim led panelima. Sa nastavnicima, kojima je engleski maternji jezik i sa dugogodišnjim iskustvom u podučavanju jezika, škola se ponosi dinamičnom i interaktivnom nastavom koja privlači preko 4500 polaznika godišnje.

Vannastavne aktivnosti – Iz nedelje u nedelju organizuju se različiti programi za polaznike škole. Obilazak grada, Ethihad muzeja, safari u pustinji, poseta Wild Wadi vodenog parka, skijanje, obilazak Abu Dabija, akvarijuma i zgrade Burj Khalifa, samo su neki od fantastičnih mesta koje polaznici imaju prilike da vide tokom boravka.

Destinacija

Dubai

Najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, koji danas broji preko tri miliona stanovnika sa svih strana svet i konstatno se uvećava. Jedan je od najbrže rastućih gradova na svetu 50-ih godina prošlog veka, Dubai, je bio malo ribarsko naselje i nerazvijena luka na obodu pustinje. Umesto današnjih luksuznih automobila i jahti tada su se gradom mogle videti kamile i ribarski čamci.

Prekretnica u razvoju ovog grada je 1966. godina kada je vladar Dubaija, šeik Rašid bin Said Al Maktum nakon otkrivanja nafte sav prihod od naftnih resursa počeo ulagati u razvoj grada.

Danas je Dubai sinonim za luskuz i jedna od najmodernijih i aktuelnijih destinacija na svetu. Grad karatkeriše sve najveće i najviše – zgrade, Burj Al Aarab, Burj Kalifa, zatim Dubai Mall, najveći tržni centar, Dubai metro, najduži automatizovani železnički sistem bez vozača, Palm Jumeirah najveće veštačko ostrvo.

Dubai kurs engleskog

Kursevi

Nastavnu ponudu škole čine sledeći kursevi:

Standardni kurs jezika (15 časova nedeljno)

Intenzivni kurs jezika (30 časova nedeljno)

30 časova intenzivnog učenja jezika odnosi se samo na standradni engleski jezik ili standradani kurs u kombinaciji sa dodatnom opcijom (15+15): IELTS, poslovni engleski, konverzacijski i sl.

Priprema za IELTS (15 časova nedeljno )

Konverzacijski kurs jezika (15 časova nedeljno)

Fonetika i izgovor (15 časova nedeljno)

Poslovni engelski

Priprema za CELTA ispit za profesore

Smeštaj

Smeštaj polaznika organizovan je u okviru KSK Homes, najuglednije studentske stambene zajednice, koja se nalazi u  Dubai International Academic City u neposrednoj blizini nekoliko univerziteta i oko 30 minuta od škole. Moderna, savremena i prostrana rezidencija raspolaže zajedničkom trpezarijom i kuhinjom, vešarnicom, bazenom, teretanom. Rezidencija je po nadzorom 24h.

Polaznici mogu biti smešteni u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama ili studijima podeljeni prema polu, sa mogućnošću doplate za obroke (noćenjen sa doručkom ili polupansion).

Svi polaznici koji su smešteni u rezidenciji, mogu da koriste uslugu šatl busa do škole i nazad, koja je uključena u cenu smeštaja.

ES Dubai

ES Dubai - English Studies Dubai - Dubai - United Arab Emirates

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".