ACET Active Centre of English Training

Wellington House, 16 St Patrick's Pl, Wellington Rd, Cork, T23 AK82, Ireland

Twin English Centre

4 N Great George's St, Rotunda, Dublin, Ireland

EC English Language Centres

La Touche House, 1 Grove Rd, Rathmines, Dublin, D06 F761, Ireland

Frances King

26 Merrion Square N, Dublin 2, Ireland

Center of English Studies Dublin

31 Dame St, Dublin 2, D02 CX73, Irish

Poslepodnevna nastava, jeftiniji kursevi engleskog jezika u Irskoj

Frances King

Program za 2022. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 424 €

Cenovnik

26 Merrion Square N, Dublin 2, Ireland

Povoljni kursevi engleskog u Dablinu. Škola Frances King pored redovnih kurseva engleskog jezika, nudi i poslepodnevnu nastavu koja je istog kvaliteta, a povoljnija!

 

Škola

Frances King

Škola je osnovana 1973. godine i sa preko 40 godina iskustva, svake godine edukuje preko 6000 polaznika iz različitih delova sveta. Školski centar u Dablinu smešten je u srcu grada u Merrion Square, a na oko 5 minuta od Trinity koledža i u blizini brojnih kafea, barova i restorana.

Škola raspolaže sa 11 savremeno opremljenih učionica sa interaktivnim tablama, centrom sa samostalno učenje i kompjuterskom laboratorijom, WiFi internetom, zajedničkim prostorijama za odmoru i razonodu nakon nastave i kafeom.

Vreme van nastave – Škola organizuje različite vannastavne aktivnosti za svoje polaznike poput filmskih večeri, sportskih aktivnosti, žurke i zabave.

U školi imate mogućnost da po povoljnijim cenama kupite karte za posete različitim znamenitostima grada, ali i da u organizaciji škole uz doplatu obilazite London, Pariz ili druge gradove.

povoljni kursevi engleskog u dablinu

Destinacija

Dablin

Dablin je glavni i najveći grad Irske i smešten je na istočnoj obali uz reku Liffey koja ovaj grad deli na dva dela. Od 1711. godine Irska je bila pod kontrolom Engleske sve do 1922. godine, kada stiče nezavisnost i kada Dablin postaje pravi komercijalni i kulturni centar.

U svojoj ponudi, Dablin ima pregršt znamenitosti, bogatu prirodu i različite atrakcije za turiste. Neke od znamenitosti koje su obeležja grada su Guinness Storehouse, limeni most Halfpenny, katedrale Christ Church i Saint Patrick’s, Irska „bela kuća“ Aras an Uachtarain, The Famine Sculpture i mnoge druge.

Za ljubitelje zabave, grad u ponudi ima mnoštvo barova, restorana, specijalizovanih prodavnica, tržne centre poput Liffley Valley, parkove poput Phoenix i St. Stephen’s Green, plaže poput Sandymount Strand i mnoge druge atrakcije.

škole engleskog u dablinu, irskoj

Kursevi

Škola nudi mogućnost pohađanja nastave u popodnevnim satima. Nastava u popodnevnom terminu je istog kvaliteta, a povoljnija za polaznike.

Standardni i intenzivni kurs

20 časova

Kursevi pripreme za ispite

IELTS

Intenzivni kurs

28 časova

Individualni časovi

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je u lokalnim porodicama ili rezidencijama, dok su na upit dostupne i opcije smeštaja u privatnom apartmanu/studiu. Porodični smeštaj dobra je opcija za one koji žele da iskuse način života u Londonu, ali i praktikuju govor kroz svakodnevnu komunikaciju. Postoje tri kategorije porodičnog smeštaja – standard, premium i deluks, a svaka kategorija nudi jednokrevetne ili dvokrevetne sobe (privatno/zajedničko kupatilo) na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona. Rezidencije/zajednički stanovi izbor su za one koji žele više privatnosti i samostalnosti tokom boravka, ali i internacionalno okruženje gde borave ljudi iz različitih delova sveta. Smeštaj podrazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu bez obroka (privatno/zajedničko kupatilo i privatna/zajednička kuhinja). Privatni partmani i studio namenjeni su zrelijim polaznicima ili onima koji žele punu privatnost. Spadaju u luksuznije varijante smeštaja i cene su vrlo često na upit.

Frances King

26 Merrion Square N, Dublin 2, Ireland

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".