Ostale škole u Irskoj

Galvej

Irska

Kork

Menuot

Škola

Frances King

Škola je osnovana 1973. godine i sa preko 40 godina iskustva, svake godine edukuje preko 6000 polaznika iz različitih delova sveta. Školski centar u Dablinu smešten je u srcu grada u Merrion Square, a na oko 5 minuta od Trinity koledža i u blizini brojnih kafea, barova i restorana.

Škola raspolaže sa 11 savremeno opremljenih učionica sa interaktivnim tablama, centrom sa samostalno učenje i kompjuterskom laboratorijom, WiFi internetom, zajedničkim prostorijama za odmoru i razonodu nakon nastave i kafeom.

povoljni kursevi engleskog u dablinu

Destinacija

Dablin

Dablin je glavni i najveći grad Irske i smešten je na istočnoj obali uz reku Liffey koja ovaj grad deli na dva dela. U svojoj ponudi, Dablin ima pregršt znamenitosti, bogatu prirodu i različite atrakcije za turiste. Neke od znamenitosti koje su obeležja grada su Guinness Storehouse, limeni most Halfpenny, katedrale Christ Church i Saint Patrick’s, Irska „bela kuća“ Aras an Uachtarain, The Famine Sculpture i mnoge druge.

Na 15 km jugoistočno od centra grada nalazi se Dalki (Dalkey) koji je predgrađe Dablina i u kom je smeštena škola Frances King. Dalki je inače mali primorski gradić koji su otkrili još Vikinzi i tada je postao veoma aktivna luka. Danas predstavlja veoma važno istorijsko mesto sa bogatim nasleđem, pa je zato i popularna turistička destinacija za posetitelje.

škole engleskog u dablinu, irskoj

Program

Porodični program (odraska osob/roditelj 21+ godina i dete/deca 6-17 godina) posebno je kreiran za porodice koje žele aktivan odmor uz učenje. Nastavu pohađaju deca uz roditelje ili druge članove porodice. Posle nastave cela porodica može da učestvuje u aktivnostima i obilascima.

English for kids (6-17 godina) Nastava obuhvata 20 časova jezika nedeljno, odvija se prepodne u istom terminu od 9 do 13 časova, u grupama od maksimalno 15 polaznika. Časovi su posebno prilagođeni deci u zavisnosti od uzrasta. Minimalan nivo jezika za pohađanje programa je A1.

Dublin Teenager (12-17 godina) je dnevni program  namenjen tinejdžerima. Program se odvija radnim danima od 9 do 18 časova, tako da roditelji imaju slobodno poslepodne nakon njihovih časova. Pored kursa jezika od 20 časova, programom je obuhvaćena i popodnevna aktivnost svaki radni dan (sport, kultura) kao i celodnevna ekskurzija vikendom. Dete u smeštaju boravi sa svojim roditeljma ili odraslom osobom sa kojom je doputovala.

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

Vannastavne aktivnosti

Škola organizuje različite vannastavne aktivnosti za svoje polaznike. Posto se nastava za odrasle i decu odvija prepodne, posle podne predivđeno je za obilaske i druženja. Nedeljno se organizuju 3 aktivnosti koje uglavnom obuhvataju obilaske glavnih atrakcija Dablina i Dalkija. Progam vannastavnih aktivnosti je dostupan uz doplatu.  Porodice imaju slobodnu da sami organizuju svoje slobodno vreme ako ne žele da učestvuju u aktivnostima škole.

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA može biti organizovan u lokalnim porodicama. Porodice žive u rezidencijalnim delovima i od škole. Mogu biti udaljene 20-50 minuta prevozom. Ovaj tip smeštaja predstavlja najbolij način učenja jezika, jer obuhvata i vežbanje engleskog kroz konverzacije sa domaćinom, ali i upoznavanje načina života i tradicije lokalnog stanovništva. Smeštaj u porodici podrazumeva boravak u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi, dok sve ostale prostorije polaznik deli sa svojim domaćinom (kupatilo, kuhinja, dnevna soba..). Uz doplatu je moguće imati privatno kupatilo. Cenom smeštaja obuhvaćen je polupansion, a obroci se služe u porodici. Oni koji nisu ljubitelji porodičnog smeštaja, mogu sami pronaći alternativne opcije boravka u privatnim apartmanima i hotelima.

Za opciju individualnijeg smeštaja (hotel, apartman) polaznici mogu da koriste neke od rezervacionih platformi.

Aerodromski transfer dostupan je uz doplatu i može biti organizovan samo u jednom pravcu ili kao povratna usluga. Transfer podrazumeva da predstavnik dočeka porodicu na aerodromu i odveze je direktno do smeštaja.

Frances King - kurs roditelj i dete

26 Merrion Square N, Dublin 2, Ireland

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".