Frances King

26 Merrion Square N, Dublin 2, Ireland

Ostale škole u Irskoj

Irska

Kavan

Kork

Limerik

Menuot

Poslepodnevna nastava, jeftiniji kursevi engleskog jezika u Irskoj

Frances King

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 518 €

Cenovnik

26 Merrion Square N, Dublin 2, Ireland

Porodični kursevi engleskog u Dablinu, program za roditelje i decu. Pre podne je nastava, a posle podne predviđeno je za obilaske i druženja.

Na 15 km jugoistočno od centra grada nalazi se Dalki (Dalkey) koji je predgrađe Dablina i u kom je smeštena škola Frances King. Dalki je inače mali primorski gradić koji su otkrili još Vikinzi i tada je postao veoma aktivna luka. Danas predstavlja veoma važno istorijsko mesto sa bogatim nasleđem, pa je zato i popularna turistička destinacija za posetitelje.

 

Škola

Frances King

Škola je osnovana 1973. godine i sa preko 40 godina iskustva, svake godine edukuje preko 6000 polaznika iz različitih delova sveta. Školski centar u Dablinu smešten je u srcu grada u Merrion Square, a na oko 5 minuta od Trinity koledža i u blizini brojnih kafea, barova i restorana.

Škola raspolaže sa 11 savremeno opremljenih učionica sa interaktivnim tablama, centrom sa samostalno učenje i kompjuterskom laboratorijom, WiFi internetom, zajedničkim prostorijama za odmoru i razonodu nakon nastave i kafeom.

povoljni kursevi engleskog u dablinu

Destinacija

Dablin

Dablin je glavni i najveći grad Irske i smešten je na istočnoj obali uz reku Liffey koja ovaj grad deli na dva dela. U svojoj ponudi, Dablin ima pregršt znamenitosti, bogatu prirodu i različite atrakcije za turiste. Neke od znamenitosti koje su obeležja grada su Guinness Storehouse, limeni most Halfpenny, katedrale Christ Church i Saint Patrick’s, Irska „bela kuća“ Aras an Uachtarain, The Famine Sculpture i mnoge druge.

Na 15 km jugoistočno od centra grada nalazi se Dalki (Dalkey) koji je predgrađe Dablina i u kom je smeštena škola Frances King. Dalki je inače mali primorski gradić koji su otkrili još Vikinzi i tada je postao veoma aktivna luka. Danas predstavlja veoma važno istorijsko mesto sa bogatim nasleđem, pa je zato i popularna turistička destinacija za posetitelje.

škole engleskog u dablinu, irskoj

Program

Porodični program (odraska osob/roditelj 21+ godina i dete/deca 6-16 godina) posebno je kreiran za porodice koje žele aktivan odmor uz učenje. Nastavu pohađaju deca uz roditelje ili druge članove porodice. Posle nastave cela porodica može da učestvuje u aktivnostima i obilascima. Nastava obuhvata 20 časova jezika nedeljno i za odrasle i za decu. Odvija se prepodne u istom terminu od 9 do 13 časova, u grupama od maksimalno 15 polaznika. Časovi su posebno prilagođeni deci u zavisnosti od uzrasta. Minimalan nivo jezika za pohađanje programa je A1.

Dublin Teenager (12-17 godina) je dnevni program (day school) namenjen tinejdžerima. Program se odvija radnim danima od 9 do 18 časova, tako da roditelji imaju slobodno poslepodne nakon njihovih časova. Pored kursa jezika od 20 časova, programom je obuhvaćena i popodnevna aktivnost svaki radni dan (sport, kultura) kao i celodnevna ekskurzija vikendom. Dete u smeštaju boravi sa svojim roditeljma ili odraslom osobom sa kojom je doputovala.

Vannastavne aktivnosti

Škola organizuje različite vannastavne aktivnosti za svoje polaznike. Posto se nastava za odrasle i decu odvija prepodne, posle podne predivđeno je za obilaske i druženja. Nedeljno se organizuju 3 aktivnosti koje uglavnom obuhvataju obilaske glavnih atrakcija Dablina i Dalkija. Progam vannastavnih aktivnosti je dostupan uz doplatu.  Porodice imaju slobodnu da sami organizuju svoje slobodno vreme ako ne žele da učestvuju u aktivnostima škole.

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA može biti organizovan u lokalnim porodicama. Porodice žive u rezidencijalnim delovima i od škole. Mogu biti udaljene 20-50 minuta prevozom. Ovaj tip smeštaja predstavlja najbolij način učenja jezika, jer obuhvata i vežbanje engleskog kroz konverzacije sa domaćinom, ali i upoznavanje načina života i tradicije lokalnog stanovništva. Smeštaj u porodici podrazumeva boravak u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi, dok sve ostale prostorije polaznik deli sa svojim domaćinom (kupatilo, kuhinja, dnevna soba..). Uz doplatu je moguće imati privatno kupatilo. Cenom smeštaja obuhvaćen je polupansion, a obroci se služe u porodici. Oni koji nisu ljubitelji porodičnog smeštaja, mogu sami pronaći alternativne opcije boravka u privatnim apartmanima i hotelima.

Za opciju individualnijeg smeštaja (stan, apartman) polaznici mogu da koriste neke od rezervacionih platformi.

Aerodromski transfer dostupan je uz doplatu i može biti organizovan samo u jednom pravcu ili kao povratna usluga. Transfer podrazumeva da predstavnik dočeka porodicu na aerodromu i odveze je direktno do smeštaja.

Frances King

26 Merrion Square N, Dublin 2, Ireland

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".