Onlajn kursevi španskog jezika u internacionalnim grupama

Sprachcaffe -Online

Program za 2020. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 80 €

Cenovnik

Online kursevi španskog jezika za odrasle. Škola nudi mogućnost savremenog učenja španskog jezika kroz onlajn (online) nastavu i uz podršku odlično osmišljene interaktivne platforme i pedagoškog tima. U ponudi su grupni i individualni online časovi za uzrast polaznika 14+ godina (deca i odrasli).

Škola

Sprashcaffe

Sprachcaffe je svetska organizacija koja nudi izbor u učenju 7 svetskih jezika na čak 30 destinacija i koja sa ponosom ističe preko 35 godina iskustva u podučavanju stranih jezika. Polaznici iz celog sveta odlučuju se za ovu školu,  jer im učenje u opuštenoj atmosferi omogućava da lako prevaziđu nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na španskom jeziku.

Škola Sprahcaffe je veoma priznata u celom svetu i u prilog tome govori veliki broj akreditacija koje poseduje ALTO, ACET, FDSV, FELTOM i druge.

Škola nudi mogućnost savremenog učenja jezika kroz onlajn (online) nastavu i uz podršku odlično osmišljene interaktivne platforme i pedagoškog tima. U ponudi su grupni i individualni online časovi španskog jezika koji su dostupni putem računara, tablet uređaja ili mobilnog telefona. Nastava se odvija kroz video-konferenciju koju vode profesori iz škole, uz poršku e-platforme.

Nastava

GRUPNA NASTAVA podrazumeva usavršavanje standardnog španskog jezika, odnosno gramatičkih struktura, razvoj vokabulara i osnovnih jezičkih veština poput pisanja, govora, razumevanja i slušanja. Pored učenja standardnog španskog jezika postoji mogućnost da se uči španski jezik za određenu poslovnu oblast ili polaganje stručnih ispita. Nastava se odvija radnim danima u grupama koje čine 4-7 polaznika u koje se polaznici raspoređuju nakon testa jezika. U grupi se nalaze polaznici koji imaju isti nivo poznavanja španskog jezika. U pitanju je interaktivan rad u  grupi u kojoj profesor drži predavanje, daje instrukcije, zadatke. Kurs počinje svakog ponedeljka.

INDIVIDUALNA NASTAVA može biti usmerena na standardni španski jezik, na određene delove jezika (gramatika, vremena), ali i na španski za potrebe posla, pripreme za DELF/DALF/TOEFL/FCE i druge oblasti. Odvija se na isti način kao i grupna nastava, putem video-konferencije sa profesorom, ali sa tom razlikom što je polaznik sam sa profesorom ili samo sa još jednim učenikom. Individualna nastava je dosta fleksibilna, pa polaznik može da odabere ukupan broj časova, koliko časova nedeljno želi da pohađa (2, 3, 6 ili više časova nedeljno ili dnevno), kao i termin nastave.

Pored odabranog kursa, podrušku u učenju predstavlja i e-platforma koja omogućava dodatno usavršavanje, različite gramatičke vežbe, vežbe pisanja, govora i fonetike. Polaznicima su dostupne igre u cilju učenja jezika, muzika, učestvovanje u različitim projektima, a omogućena je i komunikacija I diskusija među polaznicima. Nakon završetka odabranog kursa jezika, kao i kod standardne nastave u učionici, svi polaznici dobijaju sertifikat škole Sprachcaffe.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".