Onlajn kursevi nemačkog jezika u internacionalnim grupama

Deutsch Institut DID - Online

Program za 2020. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 150 €

Cenovnik

Onlajn (online) kursevi nemačkog jezika za odrasle u internacionalnim grupama u organizaciji Deutch Institut DID jedne od  najpoznatijih škola nemačkog jezika u Nemačkoj.

Škola

Deutsch Institut DID

Deutch Institut DID jedna je od najpoznatijih škola nemačkog jezika u Nemačkoj. Osnivanjem škole 1970. godine želelo se da se na najbolji mogući način izađe u susret strancima iz čitavog sveta kojima se ukazala prilika ili potreba da uče i usavršavaju nemački jezik.

Onlajn (online) kursevi nemačkog jezika koje nudi škola DID namenjeni su polaznicima koji žele da uče od kuć, a da imaju komunikaciju sa ljudima iz celog sveta. DID nudi mogućnost savremenog učenja jezika kroz onlajn nastavu putem savremenih softvera uz podršku iskusnih profesora i pedagoškog tima. U ponudi su grupni i individualni onlajn časovi nemačkog jezika koji su dostupni putem računara, tablet uređaja ili mobilnog telefona. Nastava se odvija kroz video-konferenciju koju vode iskusni profesori, a koja osim učenja jezika polaznicima pruža mogućnost interakcije sa polaznicima iz drugih krajeva sveta.

Na kurs mogu da se prijave polaznici od 14 i više godina.

Online kursevi nemačkog za odrasle

Nastava

GRUPNA NASTAVA podrazumeva usavršavanje standardnog nemačkog jezika, odnosno gramatičkih struktura, razvoj vokabulara i osnovnih jezičkih veština poput pisanja, govora, razumevanja i slušanja. Nastava se odvija radnim danima u grupama u koje se polaznici raspoređuju nakon testa nemačkog jezika. U pitanju je interaktivan rad u grupi u kojoj profesor drži predavanje, daje instrukcije, zadatke i kao i vežbe koje se rade na e-platformi. Kurs počinje svakog ponedeljka. Polaznici se mogu odlučiti za jedan od tri grupna kursa: standardni (20 časova jezika nedeljno), intenzivni (24 časa jezika nedeljno) i premium kurs (28 časova jezika nedeljno).

INDIVIDUALNA NASTAVA može biti usmerena na standardni nemački jezik, na određene delove jezika (gramatika, vremena), ali i na nemački jezik za potrebe posla i druge oblasti. Odvija se na isti način kao i grupna nastava, putem video-konferencije sa profesorom, ali sa tom razlikom što se časovi odvijaju 1 na 1 (profesor/učenik). Individualna nastava je dosta fleksibilna, pa polaznik može da odabere ukupan broj časova, koliko časova nedeljno želi da pohađa (1, 2, 5, 10 ili više časova nedeljno ili dnevno), kao i termin nastave.

Nakon pohađanja kursa, svi polaznici dobijaju sertifikat škole.

Termin grupne onlajn nastave:

Standardni  kurs (20 časova nedeljno): 9:00h- 12:15h (pon.-pet.)

Intenzivni  kurs (24 časova nedeljno): 9:00h- 12:15h (pon.-pet.) i 13:00h- 14:30h (utorak i četvrtak)

Premium  kurs (28 časova nedeljno): 9:00h- 12:15h (pon.-pet.) i 13:00h- 14:30h (pon, ut, čet. i pet.)

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".