Učenje italijanskog jezika onlajn

Scuola Leonardo da Vinci - Online

Program za 2020. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 150 €

Cenovnik

Online kurs italijanskog jezika za mlade. Nastava se odvija kroz video-konferenciju koju vode iskusni profesori a koja osim učenja jezika polaznicima pruža mogućnost interakcije sa polaznicima iz drugih krajeva sveta.

Škola

Scuola Leonardo da Vinci

Scuola Leonardo da Vinci sa više od 40 godina iskustva, pruža širok spektar različitih kurseva italijanskog jezika tokom cele  godine. Sva četiri školska centra, u Rimu, Milanu, Firenci i Sijeni, locirana su u najatraktivnijim zonama, u neposrednoj blizini znamenitosti i idealni su za učenje italijanskog u Italiji. Nastavno osoblje je visoko kvalifikovano i uvek spremno da pruži individualnu pažnju svakom polazniku.

Scuola Leonardo da Vinci nudi mogućnost učenja jezika kroz online nastavu preko besplatne platforme za online učenje, uz vođstvo visoko kvalifikovanih profesora, kojima je italijanski maternji jezik i koji svi vode nastavu iz Italije. U ponudi su grupni i individualni online časovi italijanskog jezika koji su dostupni putem računara, tablet uređaja ili mobilnog telefona. Nastava se odvija kroz video-konferenciju koju vode iskusni profesori a koja osim učenja jezika polaznicima pruža mogućnost interakcije sa polaznicima iz drugih krajeva sveta. Radi se u grupama sa najviše 14 polaznika, a nastava počine svakog ponedeljka.

Nastava

GRUPNA NASTAVA podrazumeva usavršavanje standardnog italijanskog jezika, odnosno gramatičkih struktura, razvoj vokabulara i osnovnih jezičkih veština poput pisanja, govora, razumevanja i slušanja. Nastava se odvija radnim danima u grupama u koje se polaznici raspoređuju nakon online testa italijanskog jezika. U pitanju je interaktivan rad u privatnoj grupi u kojoj profesor drži predavanje, daje instrukcije, zadatke, kao i vežbe koje se rade na e-platformi. Kurs počinje svakog ponedeljka.

INDIVIDUALNA NASTAVA može biti usmerena na standardni italijanski jezik, na određene delove jezika (gramatika, vremena, konverzacija), ali i za potrebe posla, za profesore jezika, pripreme za ispite AIL-Firenze i druge oblasti. Odvija se na isti način kao i grupna nastava, putem video-konferencije sa profesorom, ali sa tom razlikom što se časovi odvijaju 1 na 1 (profesor/učenik). Individualna nastava je dosta fleksibilna, pa polaznik može da odabere ukupan broj časova, koliko časova nedeljno želi da pohađa (2, 3, 10 ili više časova nedeljno ili dnevno), kao i termine nastave.

Škola nudi sledeće online kurseve:

  • Intenzivni grupni kurs (20 časova nedeljno), pre ili posle podne
  • Part-time grupni kurs (4 ili 6 časova nedeljno, 8 nedelja);
  • Individualna nastava (5, 10, 15… časova).

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".