Onlajn časovi engleskog za decu u međunarodnim grupama

St Giles International - Online

Program za 2020. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 250 £

Cenovnik

Online kurs engleskog jezika za decu uzrasta od 7 do 17 godina u međunarodnim grupama učenika, kurs od 20 časova nedeljno od ponedeljka do petka, tj. četiri časa dnevno, pri čemu svaki čas traje 40 minuta.

 

Škola

St Giles International

Škola St Giles International je osnovana 1955. godine u Londonu. Dugogodišnje iskustvo joj je omogućilo da postavi visoke standarde i da stekne internacionalnu reputaciju visokokvalitetne ustanove. Danas ova organizacija ima centre širom sveta u Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. Nudi čitav spektar najrazličitijih kurseva, fleksibilne programe kako za različite uzraste tako i za različite jezičke nivoe i potrebe.

 

St Giles nudi mogućnost savremenog učenja engleskog jezika za decu od 7 do 17 godina, kroz onlajn (online) nastavu i uz podršku odlično osmišljene interaktivne platforme i pedagoškog tima.  Nastava se odvija kroz video-konferenciju koju vode profesori, uz podršku e-platforme koja sadrži dodatni materijal. Ovi online časovi nude isti kvalitet predvanja po kome je škola poznata. Takođe nude pregršt zabavnih aktivnosti poput interaktivnih kvizova kulture, muzičkih kvizova, časova umetnosti, diskusija na razne interesantne teme poput društvenih medija, veganstva i zaštite životne sredine, joge, virtuelnih  ekskurzija na neke od najčuvenijih britanskih turističkih atrakcija,  a omogućena je i komunikacija i diskusija među polaznicima. Nakon završetka odabranog kursa jezika, kao i kod standardne nastave u učionici, svi polaznici rade test kako bi se procenio napredak tokom kursa i dobijaju sertifikat škole St Giles International.

Na kurs mogu da se prijave polaznici uzrasta od 7 do 17 godina.

Nastava

GRUPNA NASTAVA  podrazumeva kurs od 20 časova nedeljno od ponedeljka do petka, tj. četiri časa dnevno, pri čemu svaki čas traje 40 minuta. Minimalni nivo jezika za pohađanje ovog kursa je A1.  Nastava se odvija u grupama u koje se polaznici raspoređuju nakon testa engleskog jezika. U pitanju je interaktivan rad u grupi u kojoj profesor drži predavanje, daje instrukcije, zadatke i kao i vežbe koje se rade na e-platformi. Kurs počinje svakog ponedeljka. Prolećni onlajn kurs se organizuje između 13. aprila i 8. maja, a letnji onlajn kurs se organizuje između 22. juna i 14. avgusta.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".