Liden & Denz Sankt Peterburg

Ulitsa Zhukovskogo 3, 4th floor, St. Petersburg, Russian Federation

Liden & Denz Moskva

Gruzinskiy Pereulok, 3, Moscow, Russia, 123056

Ostale škole u Rusiji

Kursevi ruskog jezika u Moskvi

Liden & Denz Moskva

Program za 2021. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 580 €

Cenovnik

Gruzinskiy Pereulok, 3, Moscow, Russia, 123056

Kursevi ruskog u Moskvi u školi u centru grada, blizu Belorusskaya železničke stanice. Učionice su u prizemlju zgrade Ministarstva spoljnih poslova Rusije. Moguće je pohađati kurseve tokom cele godine.

Škola

Liden & Denz Moskva

Škola je osnovana 1992. godine u Sankt Peterburgu sa namerom da omogući kvalitetno i efektno učenje ruskog jezika u dobro organizovanom okruženju i prijatnim uslovima za rad. Iskustvo od skoro trideset godina i broj polaznika koji su pohađali školu potvrđuju činjenicu da je učenje ruskog jezika u ovoj školi izuzetno korisno, kvalitetno i zanimljivo.

Školski centri su međunarodno priznati i moderno opremljeni. Nastava se odvija tokom čitave godine u malim grupama, prijatnoj atmosferi i sa ličnim pristupom svakom polazniku, što stvara veliku motivaciju za brz napredak. Škola u Moskvi se nalazi u centru grada, blizu Belorusskaya železničke stanice. Učionice su u prizemlju zgrade Ministarstva spoljnih poslova Rusije. Škola poseduje 11 učionica opremljenih najnovijom opremom i besplatnim pristupom internetu. Najbliža metro stanica nalazi se na 5 minuta hoda.

Vreme van nastave – Škola omogućava svojim polaznicima veliki izbor raznih vannastavnih aktivnosti: ekskurzije, kulturni događaji, razgledanje grada, koktel zabave petkom uveče i dr.

kursevi ruskog u Rusiji, Moskva

Destinacija

Moskva

Ova najmnogoljudnija metropola Evrope, sa preko 12 miliona stanovnika i viševekovnom istorijom glavnog grada, predstavlja ekonomski, politički, duhovni i kulturni centar Rusije i sveta. Moderni deo grada koji odlikuju nepregledni neboderi i skupi tržni centri ukazuju na moć i luksuz kojima odiše ovaj grad. Daleko od Baštenskog prstena i Kremlja, nalazi se i druga Moskva. Oštre, uske uličice, skrivene umetničke radionice, mali kafei i parkovi, odišu svojom jedinstvenošću, isto kao i moderni centar grada. Neke od najčuvenijih znamenitosti su hram Svetog Vasilija na Crvenom trgu i Kremlj, univerzitet Lomonosov, Lenjinov mauzolej, Baljšoj teatar i moskovski metro.

kursevi ruskog u Moskvi

Kursevi

Škola je pripremni i ispitni centar za TRKI (TORFL) državni ispit. Pored ovih pripremnih kurseva, u ponudi su i mnogi drugi:

Standardni

Intenzivni

1:1

Casual Russian

Smeštaj

Škola organizuje smeštaj u ruskim porodicama, što predstavlja jedan od najinteresantnijih vidova smeštaja, jer pruža mogućnost boljeg upoznavanja sa tradicijom i kulturom naroda, kao i sjajnu priliku za usavršavanje jezika putem svakodnevne komunikacije i nakon nastave. Ovaj tip smeštaja podrazumeva jednokrevetne sobe, sa zajedničkim kupatilom i doručkom, uz mogućnost doplate za polupansion. Smeštaj u zajedničkim stanovima namenjen je onima kojima je važan komfor i više slobode. Sobe u apartmanima su jednokrevetne, sa zajedničkim kupatilom i kuhinjom za pripremanje obroka. Većina apartmana se nalazi na pešačkoj udaljenosti od škole. Pored porodičnog i apartmanskog, moguć je smeštaj u hotelima svih kategorija. Smeštaj traje od nedelje do nedelje.

Liden & Denz Moskva

Gruzinskiy Pereulok, 3, Moscow, Russia, 123056

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".