Ostale škole u Nemačkoj

Škola

DID Deutsch-Institut

Osnivanjem škole 1970. godine želelo se da se na najbolji mogući način izađe u susret strancima iz čitavog sveta kojima se ukazala prilika ili potreba da uče i usavršavaju nemački jezik. Danas kvalitetan rad škole najbolje promovišu polaznici njihovih kurseva, čiji je prosečan broj u toku jedne godine  5000 i koji potvrđuju da se nemački najbolje usvaja u Nemačkoj.

Vannastavne aktivnosti – Škola organizuje bogat vannastavni program u vidu različitih aktivnosti za svoje polaznike. Organizuju se pešačke ture, obilasci, posete znamenitostima, jednodnevne ekskurzije u okolne gradove i mesta. Vannastavni program je opcioni i uz doplatu je, a u proseku iznosi od 10 € do 15 € nedeljno za putne troškove, ulaznice ili karte.

Kursevi nemačkog u Minhenu, DID Nemačka

Destinacija

Minhen

Minhen je moderni svetski grad sa srcem i dugom tradicijom. Sa spektakularnom arhitekturom, naizgled beskrajnim bulevarima i mnoštvom pivnica, sa prelepom prirodom koja okružuje ovaj bavarski grad – poseta Minhenu je nezaboravna i inspirativna.

DID škola nemačkog jezika u Minhenu  nalazi se prekoputa glavne autobuske i železničke stanice, na svega par minuta od Karlsplatz-a.

Kursevi

Kursevi za odrasle mogu se pohađati tokom cele godine i počinju svakog ponedeljka u mesecu, izuzev u slučaju polaznika bez predznanja nemačkog jezika, kada postoje određeni datumi početka kursa.

Standardni kursevi jezika

a polaznike koji žele da uče nemački jezik i u isto vreme imaju dovoljno slobodnog vremena koje će provesti u obilascima i ekskurzijama.

Intenzivni i premium kursevi nemačkog jezika

za polaznike koji bi dodatno da se posvete učenju jezika ili za one koji bi da u što kraćem periodu što više napreduju.

Pripremni kurs za TestDaF

značajan za one čije su ambicije da studiraju na nekom od nemačkih univerziteta

Pripremni kurs za TELC ispit

za sve one koji bi da imaju zvaniči sertifikat o postignutom nivou jezika

Individualna nastava

opšteg ili poslovnog nemačkog jezika

Kursevi za profesore nemačkog jezika

Smeštaj

Za svoje polaznike škola nudi nekoliko tipova smeštaja. Bez obzira za koju vrstu smeštaja se opredelite, svi oni su u granicama grada i dobro su povezani gradskim prevozom sa školom.

Porodični smeštaj je vrlo popularan i preporučljiv vid smeštaja, jer pruža mogućnost da i posle škole polaznik bude u kontaktu sa nemačkim jezikom. To je najbolji način da se kroz razgovor sa domaćinima, pored jezika, upoznaju ljudi, njihovi običaji i kultura.

Za polaznike koji traže više samostalnosti u ponudi su privatne sobe, studentske i letnje rezidencije i omladinski hoteli.

Studio i apartmani su još jedan primamljiv vid smeštaja, na odličnim lokacijama u gradu. Apartmani su višesobni stanovi sačinjeni od jednokrevetnih soba, gde ostali stanari mogu da budu drugi polaznici škole, porodica ili samo jedna osoba. U svim gradovima polaznici mogu da iznajme studio sa sopstvenom kuhinjom i kupatilom. Cene ovih tipova smeštaja su na upit.

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

DID Deutsch-Institut, Munich

did deutsch-Institut München, Arnulfstraße, Munich, Germany

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".