EU Business Winter School

Theresienhöhe 28, 80339 Munich, Germany

DID Deutsch-Institut, Hamburg

Esplanade 6, 20354 Hamburg, Germany

DID Deutsch-Institut, Munich

did deutsch-Institut München, Arnulfstraße, Munich, Germany

DID Deutsch-Institut, Berlin

did deutsch-institut Berlin, Novalisstraße, Berlin, Germany

DID Deutsch-Institut, Frankfurt

did deutsch-institut Frankfurt, Großer Hasenpfad 1, 60598 Frankfurt, Germany

Horizonte

Rote-Hahnen-Gasse 12, 93047 Regensburg,Germany

GLS German Language School

Kastanienallee 82, 10435 Berlin, Germany

Ostale škole Programi za odrasle - škole jezika u inostranstvu

Kursevi nemačkog jezika u Berlinu, u Nemačkoj

GLS German Language School

Cena: 418 €

Cenovnik

Kastanienallee 82, 10435 Berlin, Germany

Jedina škola u Nemačkoj koja ima zatvoreni kampus od 16.000 kvadrata, nalazi se u jednom od najpopularnijih delova Berlina – Prenzlauer Berg, Škola ima zatvoreni bazen u sklopu kampusa. Kursevi nemačkog u Berlinu organizuju se tokom cele godine.

Škola

GLS German Language School

Osnovana 1983. godine, ova škola jezika u svojoj ponudi ima kurseve nemačkog jezika za odrasle tokom celegodine, ali i različite letnje programe za decu. U prilog iskustvu škole govori i činjenica da na godišnjem nivou školu pohađa više od 5000 polaznika iz preko 60 zemalja sveta. Školski kampus smešten je u modernom delu grada Prenzlauer Berg u ulici Kastanienallee koja predstavlja modni centar grada i u kojoj je na rasplolaganju preko 40 barova, kafea i mnoštvo modnih butika.

Vannastavne aktivnosti – Škola organizuje različite vannastavne aktivnosti i ekskurzije vikendom uz određenu doplatu. Tokom radnih dana organizuje se i do 3 aktivnosti dnevno, a one mogu biti obilasci znamenitosti po kojima je grad prepoznatljiv, šetnje gradom, filmske večeri i druge. Polaznicima su vikendom na raspolaganju različite ekskurzije i posete drugim gradovima, a primeri gradova koje možete posetiti u zavisnosti od rasporeda škole jesu Hamburg, Drezden, Lajpcig i drugi.

kursevi nemačkog u Berlinu

Destinacija

Berlin

Berlin kao najuticajniji grad moderne istorije nije moguće izostaviti u listi gradova koje morate posetiti. Ovo je grad koji najbolje oslikava Nemačku i njenu moć i snagu. U Berlinu će svako naći nešto za sebe, bilo da su to izlasci u kultne klubove ili obilasci muzeja koji unutar svojih zidina kriju istorijske tekovine iz svih delova sveta. Krećući se od Alexanderplatz do Potsdamer Platz možete naići na raznolikosti kakve se mogu naći samo na još par mesta u svetu. Jedni su želeli da sačuvaju grad onakav kakav je bio dok su drugi želeli modernu metropolu, pa je Berlin danas treća po veličini metropola Evrope koja čuva tekovine svoje istorije. Tokom posete Berlinu, samo neke od znamenitosti koje ne bi trebalo da propustite
jesu Tiergarten, Brandenburger Tor, Friedrichstat Platz i mnoge druge.

Berlin, Nemačka

Kursevi

Škola ima na raspolaganju sledeće kurseve nemačkog jezika za odrasle:

Standardni kurs jezika

(20 časova jezika nedeljno)

Poluintenzivni kurs jezika

(25 časova jezika nedeljno)

Intenzivni kurs jezika

(30 časova jezika nedeljno)

Kombinovani »Crash« kurs

(20 časova u grupi + 10 individualnih časova jezika nedeljno)

Poslovni kurs

(više opcija)

Priprema za TestDaF i Goethe ispite

(20 časova standardnog kursa + 10 časova pripreme za ispit, nedeljno)

Smeštaj

Škola u svojoj ponudi ima više opcija smeštaja u kampusu i van njega. Smeštaj u kampusu postoji u GLS studiju ili hotelu Oderberger. Obe opcije obuhvataju jednokrevetne ili dvokrevetne sobe u studiju ili apartmanu koji ima kupatilo (sa ili bez kuhinje), a smeštaj je na bazi noćenja sa doručkom u GLS restoranu. Opcije van kampusa su zajednički stanovi, Low Budget studio i porodice. Zajednički stanovi dele se sa drugim GLS polaznicima (kuhinja, kupatilo), a smeštaj je u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama na bazi noćenja sa doručkom. Budget studio je jednokrevetni studio sa kupatilom, ali obroci nisu uključeni u cenu. Boravak u porodici može da obuhvata jednokrevetnu sobu bez obroka, noćenje sa doručkom ili da bude na bazi polupansiona, u zavisnosti od izbora i odluke samog polaznika (u porodici je kupatilo zajedničko).

Akreditacije

GLS German Language School

Kastanienallee 82, 10435 Berlin, Germany

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".