ISI Japanese Language School

2-14-19 Takadanobaba, Shinjuku-ku, Tokyo

Kursevi japanskog jezika u Japanu

ISI Japanese Language School

Cenovnik

2-14-19 Takadanobaba, Shinjuku-ku, Tokyo

Kursevi japanskog jezika u Japanu u ISI Language School jednoj od najbolje rangiranih škola japanskog jezika u svetu. Škola poseduje 4  centra (dva u Tokiju, jedan u Kjotu i jedan u Naganu). Sve škole smeštene su na dobrim lokacijama što polaznicima omogućavaju da se pored nastave upoznaju za kulturom i životom u Japanu.

 

Škola

ISI Japanese Language School

Ova škola jezika osnovana 1977. godine, a danas posle mnogo godina iskustva u radu i edukaciji predstavlja jednu od najbolje rangiranih škola japanskog jezika u svetu. Škola ima četiri školska centra: ISI Language School Tokyo, ISI Language College Tokyo, ISI Language School Kyoto i Nagano Business and Language College. Školski centri privlače veliki broj polaznika iz celog sveta koji su prepoznali retkost poznavanja japanskog kao drugog jezika. Škola se može pohvaliti hiljadama polaznika iz čak 70 zemalja.

ISI Language School Tokyo jedna je od najvećih škola japanskog jezika. Škola ima kapacitet da primi blizu 2500 studenata. Škola ima 26 učionica, biblioteku, prostoriju sa računarima, apoteku, aparate sa pićima i grickalicama, prostorije za samostalno učenje kao i za odmor i druženje polaznika. Nalazi se na 3 minuta udaljenosti od Takadanobaba stanice. Ovo je studentski deo grada, pun mladih ljudi i pozitivne energije.

ISI Language College Tokyo je nešto manji školski centar fokusiran uglavnom na pripremu za upis studija u Japanu.  Škola raspolaže sa preko 20 učionica, bibliotekom, prostorijom sa računarima, sobom za odmor i druženje, salom za konferencije, apotekom, aparatima sa pićima i grickalicama. Lokacija škole je u delu grada Ikebukuro. U blizini škole nalazi se mnoštvo restorana, barova, hotela, bioskopa i drugih turističkih zanimljivosti.

ISI Language School Kyoto škola jezika nastavu održava u Kyoto kampusu koji ima kapacitet da primi 1100 studenata u isto vreme. Škola se nalazi na 7 minuta udaljenosti od Enmacji stanice. Školski centar a poseduje učionice, biblioteku, aparate sa pićima i grickalicama i prostoriju za samostalno učenje opremljenu računarima. Zbog prijatne i tople atmosfere vrlo je  popularan među studentima.

Nagano Language College lociran je u gradu Ueda u srcu oblasti Nagano, a u predivnoj prirodi i odličnom okruženju za učenje. Ova škola prvenstveno je usmerena na razvoj karijere svojih polaznika. Ima 22 učionice, biblioteku, prostoriju sa računarima, apoteku, prostoriju za samostalno učenje i aparate sa pićima i grickalicama. Polaznici imaju priliku da posete i skijališta ali i vide mnoge atrakcije grada Samuraja.

kursevi japanskog jezika u Japanu

Tokijo, Nagano, Kjoto

Japan, zemlja izlazećeg sunca, nalazi se u severoistočnoj Aziji između Severnog Pacifika i Japanskog mora. Ovu  zemlju čine 4 glavna ostrva – Honšu, Kjušu, Šikoku i Hokaido, a okružuje ih još 4000 manjih ostrva. U Japanu živi preko 126 miliona stanovnika koji se mogu pohvaliti da žive u jednoj od tehnološki i industrijski najrazvijenijih zemalja. Bogata istorija i kultura stara hiljadama godina, kao i prirodne karakteristike Japana u vidu vulkanskih planina, valovitih dolina i mističnih ostrva, čine ovu zemlju jedinstvenom.

Najveći i glavni grad Japana jeste Tokio, koji se sastoji od 26 gradova, 6 gradića i 8 sela koji su se tokom vekova spojili. Ovaj grad je najnaseljeniji grad na svetu sa čak preko 35 miliona stanovnika.

Kjoto je grad u Japanu u prefekturi Kjoto. Ranije, Kjoto je bio carska prestonica Japana, a danas u ovom gradu živi približno 1,5 miliona stanovnika. Ovaj grad je sedište japanske kulture i mesto gde su se odigrali mnogi značajni događaji za istoriju Japana. Sa 17 lokacija pod zaštitom UNESCO-a, više od 1600 budističkih hramova i preko 400 Šinoto hramova, Kjoto je takođe jedan od najbogatijih gradova na svetu kada je u pitanju kultura.

Nagano se nalazi na japanskom ostrvu Honšu. Nazivaju ga i „krov Japana” jer je okružen planinama. Veliki broj ljubitelja zimskih sportova poseti ovaj grad svake godine. Oblast grada je bogata izvorima tople vode koji oduševljavaju posetioce.

Kursevi

Škola sa svojim školskim centrima u ponudi ima različite kurseve japanskog jezika:

  • Kratki kursevi jezika za polaznike koji jezik žele da uče kraće od 6 meseci;
  • Dugotrajni kursevi jezika za polaznike koji jezik žele da uče 15 meseci do 24 meseca;
  • Letnji jezički kursevi u trajanju od 4 nedelje u julu i avgustu (Kyoto LS / Tokyo LS)

Smeštaj

Škola obezbeđuje smeštaj i u ponudi ima različite vrste: porodični smeštaj, studentske i gostinske kuće

ISI Japanese Language School

2-14-19 Takadanobaba, Shinjuku-ku, Tokyo

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".