Kursevi arapskog jezika u školi u Rabatu

Sprachcaffe Rabat

Program za 2022. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 280 €

Cenovnik

Residence Bab Rouah, 4th Floor، 214 Avenue Moulay Youssef, Rabat, Morocco

Kursevi arapskog u Maroku, u školi u blizini centra i plaže. Neke od ekskurzija koje škola ima u ponudi jesu posete gradovima Maroka (Fes, Kazablanka, Marakeš).

Škola

Sprachcaffe Rabat

Ova organizacija omogućava učenje 7 svetskih jezika (engleski, francuski, nemački, španski, italijanski, kineski i arapski) na 30 destinacija širom sveta. Škola u Rabatu je osnovana 2006. godine. Nalazi se u sofisticiranom delu grada, u blizini centra i plaže. Raspolaže prostranim i moderno opremljenim učionicama, bistroima i kafeima. Zvanični jezici u školi su arapski, engleski i francuski. Evropski stil oblačenja je prihvatljiv u Maroku.

Veličina grupa je maksimalno 12 polaznika. Časovi se organizuju u prepodnevnim i poslepodnevnim terminima, od ponedeljka do petka. Profesori u školi, kojima je arapski maternji jezik, veoma su iskusni i koriste najsavremenije metode za učenje stranaca. Neki od profesora su stekli svoje iskustvo predavajući na marokanskim i američkim univerzitetima.

Vannastavne aktivnosti – Škola organizuje različite aktivnosti i ekskurzije za svoje polaznike. Primer aktivnosti su jahanje, kuglanje, golf i slično. Neke od ekskurzija koje škola ima u ponudi jesu posete gradovima Maroka (Fes, Kazablanka, Marakeš). Doplate za pojedine aktivnosti kreću se od 10 € do 40 €.

škola-arapskog-u-Maroku

Destinacija

Rabat

Rabat (grad tvrđava) je glavni i po veličini četvrti grad Maroka. Nalazi se na obali Atlantskog okeana i reke Beg Regreg. Rabat predstavlja centar tekstilne, prehrambene i građevinske industrije zemlje, a pored toga i turistički veoma važnu destinaciju, za šta je i dobio međunarodnu nagradu 2013. godine. Duga i bogata istorija ovog grada ogleda se u brojnim spomenicima, muzejima i građevinama značajne arhitektonske vrednosti.

Rabat je poznat i po svojoj gastronomiji, pa se mogu naći brojni restorani koji nude veoma kvalitetnu i raznovrsnu nacionalnu hranu. Takođe je vrlo miran i siguran grad, a na njegovim širokim bulevarima oivičenim palmama saobraćaj nije gust kao u drugim metropolama. Samo neke od znamenitosti koje treba posetiti kada ste u Rabatu su: toranj Hassan i kraljevski mauzolej, staru medinu, stari grad Chellah koji su osnovali Kartaginjani, Nacionalni arheološki muzej, muzej Bank Al Maghrib i Kraljevsku palatu.

kursevi arapskog u Maroku

Kursevi

Škola arapskog u Rabatu organizuje sledeće kurseve:

Savremeni standardni arapski

podrazumeva 20 časova nedeljno

Intenzivni kurs savremenog standardnog arapskog

podrazumeva 30 časova jezika nedeljno, u prepodnevnim i poslepodnevnim časovima

Individualni časovi

podrazumevaju 2, 4 ili 6 časova dnevno, u periodu koji odgovara polaznicima

standardni kurs u mini grupama

4 polaznika

kombinovani kurs

20 časova arapskog + 10 časova francuskog

Smeštaj

Škola nudi porodični smeštaj u marokanskim porodicama. Sobe su jednokrevetne, sa polupansionom. Posteljina je obezbeđena, a čišćenje soba je jednom nedeljno. Porodice su udaljene do 30 minuta vožnje gradskim prevozom od škole. Postoji mogućnost rezervacije hotelskog smeštaja. Hoteli su locirani u neposrednoj blizini škole. U ponudi su jednokrevetne i dvokrevetne sobe (samo za dva polaznika koja putuju zajedno). Sve sobe poseduju sopstveno kupatilo, klimu, TV i besplatan pristup WiFi internetu. Obezbeđeni su peškiri. Fen za kosu i pegla se mogu dobiti na zahtev polaznika. Studentima je na raspolaganju i gostinska kuća, koja se nalazi 25-40 minuta gradskim prevozom od škole. Tradicionalno je uređena sa jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama (samo za dva plaznika koja putuju zajedno), koje imaju sopstveno kupatilo. Obezbeđeni su peškiri i fen za kosu, kao i besplatan WiFi internet.

Sprachcaffe Rabat

Residence Bab Rouah, 4th Floor، 214 Avenue Moulay Youssef, Rabat, Morocco

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".